Lord of the Chefs - 2

• 41 654
  • 718
  •   1
Отговори
# 195
  • 221B Baker Street
Наистина ли са приключили? Аз мислех, че са заснети само няколко епизода в началото и сега снимат и останалите. Май наскоро някой в темата спомена, че няколко дена преди епизода са снимали коктейла с общинарите  newsm78
А и май няколко човека от Добрич споменаха, че са още там в града и снимат Thinking

до колкото аз разбрах от бащата на един участник,вече са приключили със основните снимки,остават им финалните епизоди Peace което ме навежда на мисълта,че може би зрителите ще имат пръст в избирането на победителя  Thinking

# 196
  • Географският център на България-Габрово
Някой в предната тема спомена,че Сидония отивала доста напред.Значи има някаква информация какво ще се случва занапред.Според мен победителят вече е определен,остава в някои от жълтинити да излезе неговото име.

# 197
Винаги зрителите определят  победителя в проектите на Слави Naughty

# 198
Нали трябва да избие част от вложените пари Crazy

# 199
# 200
На мен също ми направи впечатление, че днес журито беше по-дружелюбно, и от процеса на готвене разбрах доста повече. Че и Сидония беше по-хрисима.

# 201
Днес ми хареса епизода, по-малко лични разправии, фокус върху повечето от участниците. Човек така успява да забележи повече неща, а и не ме натовари с някакви излишни емоции и грозни сцени. Аз определено сумпатизирам повече на мъжете, по-спокойни и обрани са някак...

# 202
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ако са снимани вече епизодите, може сега да ги монтират и да са изрязали по- бруталните сцени с журито или по- дразнещите сцени с Елен. А също да са поспестили някоя и друга разправия между участниците. Thinking

# 203
  • Разпиляна във въображението
Изпуснах началото и не видях после Виталия. Тя къде е?

За пореден път си затвърждавам мнението, че никой не става за собственик на ресторанта, а кадрите от следващия - още повече Twisted Evil

# 204
Ако са снимани вече епизодите, може сега да ги монтират и да са изрязали по- бруталните сцени с журито или по- дразнещите сцени с Елен. А също да са поспестили някоя и друга разправия между участниците. Thinking

Да, и аз си помислих, че може просто при сглобяването да са направили подбор на кадрите  Thinking
Защото това е много важно - как ще изрежат и монтират нещата. Може би виждат (не само тук), че хората искат да гледат кулинарно предаване, за да видят повече готвене, повече техники, а не какво изсъскала Пена на Гана  Crossing Arms
За интриги и кавги си има други формати

# 205
Осра се както винаги и я скриха Laughing

Цитат
За пореден път си затвърждавам мнението, че никой не става за собственик на ресторанта, а кадрите от следващия - още повече Twisted Evil
Може би трябваше ти да се явиш и да го спечелиш този ресторант Crazy Crazy

# 206
  • На земята, която е всъщност звезда.
Осра се както винаги и я скриха Laughing

Цитат
Може би трябваше ти да се явиш и да го спечелиш този ресторант Crazy Crazy

Явно ти гледаш някакъв друг вариант на шоуто. Rolling Eyes

Виталия и отборът й отпаднаха още в началото, защото бяха най- бавни в щафетното чистене на продукти. А бяха най- бавни, защото Елена /мисля, че беше на първи пост/ се забави.

# 207
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за разяснението Peace

Форестър, никъде не съм твърдяла, че съм толкова добра в кухнята, че да си повярвам и да отида да се състезавам за ресторант. Кандидатите до момента не са перфектни в нищо. Почти винаги нещо им куца, а в следващия епизод направо не ми се мисли какво са правили щом от журито почнаха да разхвърлят тигани и да тръшкат врати псувайки както ми се стори. Щом готвят така за състезание си представете как ще готвят в ресторанта.

# 208
Форестър, никъде не съм твърдяла, че съм толкова добра в кухнята, че да си повярвам и да отида да се състезавам за ресторант.
Имаш време до другия сезон Crazy Crazy

# 209
Аз усещам едно голямо побутване на Сидония от журито. Няма да се учудя ако е определена за победител още от самото начало. Днес никой не заслужаваше имунитета. А журито като хареса толкова супата на Нормен, защо не го избра в четворката на борещите се за имунитет? 

Общи условия

Активация на акаунт