Lord of the Chefs - 2

• 41 657
  • 718
  •   1
Отговори
# 210
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз усещам едно голямо побутване на Сидония от журито. Няма да се учудя ако е определена за победител още от самото начало. Днес никой не заслужаваше имунитета. А журито като хареса толкова супата на Нормен, защо не го избра в четворката на борещите се за имунитет? 

Защото неговата супа беше одобрена, но останалите ястия на отбора му - не, и така другият отбор стана победител. И именно на един от тях дадоха имунитета.

# 211
Благодаря за разяснението Peace

Форестър, никъде не съм твърдяла, че съм толкова добра в кухнята, че да си повярвам и да отида да се състезавам за ресторант. Кандидатите до момента не са перфектни в нищо. Почти винаги нещо им куца, а в следващия епизод направо не ми се мисли какво са правили щом от журито почнаха да разхвърлят тигани и да тръшкат врати псувайки както ми се стори. Щом готвят така за състезание си представете как ще готвят в ресторанта.
И аз се чудя, това ли е бил най-добрият подбор на участници..
От журито момчето като тръшна вратата каза '' Да е.. и нещастниците'' Shocked

# 212
Аз усещам едно голямо побутване на Сидония от журито. Няма да се учудя ако е определена за победител още от самото начало.

Сигурно е с връзки Mr. Green ...има индикации Whistling...

Относно снимките, доколкото си спомням информацията беше, че ще приключат в края на март.

# 213
Все още някои от вас не схващат условията на играта... продължава печелещият отбор, а не хората, на които са им харесали ястията.

# 214
# 215
Все още някои от вас не схващат условията на играта... продължава печелещият отбор, а не хората, на които са им харесали ястията.
Не знам какви са правилата на играта...те се сменят всяка серия...
Но определено до тук няма нито един печеливш,който да заслужава ресторанта и да си кажа "Ето неговите /нейните ястия искам да опитам!"
Дори напротив,чудя се как журито се прежалва да опитва бъркочите им....
Аз поначало не обичам да се храня в ресторанти именно заради лошата храна...сега разбирам защо.Ако това са избраници от 10 000 кандидати и готвят толкова лошо....какви ли са редовите готвачи по ресторантите?!    ooooh!

# 216
не можах да гледам снощи, но като чета , явно е било кротко , без особено напрежение. Какво ще има в следващия епизод? Какво дадоха в рекламата?

# 217
И аз се чудя, това ли е бил най-добрият подбор на участници..
От журито момчето като тръшна вратата каза '' Да е.. и нещастниците''

А кой от тримата го е казал това? Shocked

# 218
  • Луната ни пази
Някой в предната тема спомена,че Сидония отивала доста напред.Значи има някаква информация какво ще се случва занапред.Според мен победителят вече е определен,остава в някои от жълтинити да излезе неговото име.
Аз го споменах. Имено от информатори от Добрич. Наистина всичко е снимано, така, че който коментира факта, че Сидония чете форума и за това днес беше с различно поведение, не е прав. Тя може да си чете по форумите, но няма как да промени сниманите епизоди до тук.
На Слави всички последни проекти завършват с гласуване на зрителите, но по интернет, не със смс-и (не съм му защитничка, но това е факт), като самия той е коментирал, че действително го интересува мнението на зрителя, а не печалбата от смс-ите.

# 219
Някой в предната тема спомена,че Сидония отивала доста напред.Значи има някаква информация какво ще се случва занапред.Според мен победителят вече е определен,остава в някои от жълтинити да излезе неговото име.
Аз го споменах. Имено от информатори от Добрич. Наистина всичко е снимано, така, че който коментира факта, че Сидония чете форума и за това днес беше с различно поведение, не е прав. Тя може да си чете по форумите, но няма как да промени сниманите епизоди до тук.
На Слави всички последни проекти завършват с гласуване на зрителите, но по интернет, не със смс-и (не съм му защитничка, но това е факт), като самия той е коментирал, че действително го интересува мнението на зрителя, а не печалбата от смс-ите.

Въпросът е не дали тя чете, а дали някой от екипа на шоуто чете. Ако сега се монтират епизодите, поведението на участниците може да бъде манипулирано, като се наблегне на едно, а друго се изреже.

# 220
  • Стара Загора
и аз при Вас  bouquet

# 221
Аз продължавам да следя Виталия и Владо, че засега те са ми фаворити.  Simple Smile

# 222
  • в морето до колене

... няма как да промени сниманите епизоди до тук.

Въпросът е не дали тя чете, а дали някой от екипа на шоуто чете. Ако сега се монтират епизодите, поведението на участниците може да бъде манипулирано, като се наблегне на едно, а друго се изреже.

Съгласна съм с вселена, че е възможно монтажът да се променя като се вземат предвид мненията на зрителите.
Но мисля, че поведението на участниците няма как да бъде манипулирано. Може да бъде манипулирано впечатлението, което ще създадат у зрителя.

След като Сидония е ревала пред журито и това е снимано - значи това Е нейното поведение. Дали обаче ще ни го покажат, или ще включат само тези кадри от обсъждането пред журито преди и след сълзите - ето това е манипулацията.
Виталия може 1000 пъти да каже пред камерата, че е амбицирана и мотивирана и другите трябва да я смятат за сериозен конкурент - значи това Е нейното самочувствие и то няма как да бъде променено. Обаче в самите епизоди да включат само 2 такива изказвания - и това е манипулация.
Владо също пред камера казва неща, които звучат леко несигурно и като оправдание... амиии, уж се постарахме, ама не стана точно това, дето го искахме / ама най-важното е да опитваш... - което може да означава, че той Е малко мекушав и недостатъчно мотивиран. Обаче срещу едно такова интервю екипът противопоставя кадри от кухнята, където той ръководи хората спокойно и уверено - и това е манипулация.

Това са примери само на мои спекулации за основните характери до момента, които си правя на базата на монтажа.

Добър пример може бъде и Васил - той вече е извън играта.
За мен беше много показателно финалното интервю на Васил. Човекът ВЕЧЕ беше извън играта.
Тази тъпотия за Ницше и тълпата въобще не беше нужна, стоеше като голяяяма кръпка. НО! той реално го е казал пред камерата. И продуцентите са го включили - и аз на тяхно място щях да се зарадвам на такова интервю - защото този финален щрих окончателно трябваше да убеди зрителя, че журито е постъпило правилно да го изгони директно и без елиминация...

EDIT - оправих името, извинете  Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 16:00 от mia4ik

# 223

... няма как да промени сниманите епизоди до тук.

Съгласна съм с вселена, че е възможно монтажът да се променя като се вземат предвид мненията на зрителите.
Но мисля, че поведението на участниците няма как да бъде манипулирано. Може да бъде манипулирано впечатлението, което ще създадат у зрителя.

След като Сидония е ревала пред журито и това е снимано - значи това Е нейното поведение. Дали обаче ще ни го покажат, или ще включат само тези кадри от обсъждането пред журито преди и след сълзите - ето това е манипулацията.
Валерия може 1000 пъти да каже пред камерата, че е амбицирана и мотивирана и другите трябва да я смятат за сериозен конкурент - значи това Е нейното самочувствие и то няма как да бъде променено. Обаче в самите епизоди да включат само 2 такива изказвания - и това е манипулация.
Владо също пред камера казва неща, които звучат леко несигурно и като оправдание... амиии, уж се постарахме, ама не стана точно това, дето го искахме / ама най-важното е да опитваш... - което може да означава, че той Е малко мекушав и недостатъчно мотивиран. Обаче срещу едно такова интервю екипът противопоставя кадри от кухнята, където той ръководи хората спокойно и уверено - и това е манипулация.

Това са примери само на мои спекулации за основните характери до момента, които си правя на базата на монтажа.

Добър пример може бъде и Васил - той вече е извън играта.
За мен беше много показателно финалното интервю на Васил. Човекът ВЕЧЕ беше извън играта.
Тази тъпотия за Ницше и тълпата въобще не беше нужна, стоеше като голяяяма кръпка. НО! той реално го е казал пред камерата. И продуцентите са го включили - и аз на тяхно място щях да се зарадвам на такова интервю - защото този финален щрих окончателно трябваше да убеди зрителя, че журито е постъпило правилно да го изгони директно и без елиминация...

Точно това имах предвид, може би не съм се изразила добре, но мислех че се разбира от втората част на изречението. Peace

# 224
Бъдете сигурни,че тук се чете от авторите на различните програми, филми и пр. Не са малко примерите за това.......Бг-мамма се чете от всички!

Но това предаване не е ли записано предварително и сега да няма възможност за поправка в движение newsm78......

Общи условия

Активация на акаунт