Lord of the Chefs - 2

• 41 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 15
Наистина темата е прекрасно оформена  Simple Smile

п.п смятам че Виталия се справя много добре

# 16
  • Бургас
Нямам фаворит за момента. Не сме и видели особено много как се готви,а уж е кулинарно състезание. Като почват да готвят и се разбързат камерите,сноват напред-назад,на никой не мога да се спра.

# 17
Нямам фаворит за момента. Не сме и видели особено много как се готви,а уж е кулинарно състезание. Като почват да готвят и се разбързат камерите,сноват напред-назад,на никой не мога да се спра.
Ами някои зацепват и не знаят какво да правят  Tired

# 18
Поздравления за чудесно оформената тема и от мен  Hug

Гласувах за Владимир. Да видим дали няма да ми се промени мнението  Crazy
Иначе съм сигурна, че искам днес да покажат пътя на Сидония  Mr. Green
Но то с тези правила неясни ... изобщо не съм сигурна, че днес ще гонят някой

# 19
Поздравления за чудесно оформената тема и от мен  Hug

Гласувах за Владимир. Да видим дали няма да ми се промени мнението  Crazy
Иначе съм сигурна, че искам днес да покажат пътя на Сидония  Mr. Green
Е нали каза че му падна в учите може да гонят  Shocked

# 20
  • в морето до колене
Засега се въздържам да гласувам, макар че си имам фаворити - Виталия определено ми направи впечатление още от самото начало и вече съм писала за това, че освен амбицията и креативността, които са нужни в професията й тя прояви и чисто "риалити стратегия", което хич не е за подценяване в такъв формат. Да не забравяме, че те са отишли там не просто да покажат как умеят да готвят, а да се състезават за награда, която може да спечели само един.
Освен нея с течение на времето ми прави все по-добро впечатление Владо - много спокоен, уверен в опита си на дългогодишен главен готвач. Опитът ще му позволява да се справя добре занапред (още повече не личи да е някой закостенял и праволинеен чичко откъм готвенето). Също така мисля, че умее да организира добре хората си без да позволява драми и истерии.
Направи ми впечатление, че под негово ръководство примерно "чепатите" характери не се проявяват толкова, колкото под ръководството на някой неуверен и параноичен "шеф"...

Иначе и аз се уморих вече от отборни задачи - така се губят индивидуалните качества (и по-конкретно реалните готварски умения) на участниците.
Но мисля, че ще продължи така поне докато останат 8-9 души.
Просто мястото е малко физически - няма как да видим всеки поотделно, когато дори двама оператори не могат да се разминат така, че да не се "засекат" един друг в кадър  Simple Smile

В това отношение искам да защитя седенето на Елен "по плотовете" - първо, тя седи само на един плот до вратата  Wink, и второ, така поне не се мотае и тя в краката на операторите  Mr. Green
Не че не се дразня да я гледам така... ама наистина си мисля, че е по-добре да маха крака от този плот, отколкото да се навре и тя между тенджерите и камерите  Peace

# 21
# 22

Ами аз писани правила не открих  #Crazy Дооста порових, но явно се измислят на момента според случая  Crossing Arms
В други кулинарни предавания примерно съм виждала накрая поне да си признават (във финалните надписи), че журито се допитва и до продуцентите кой да е следващият изгонен Sunglasses

В досегашните предавания на Слави той винаги е избягвал ефекта Биг Брадър и махленските истории (поне на мен такова впечатление ми е направил). Но в този случай  Sick май са променили стратегията.

# 23
Ами аз не го гледах тогава но ми казаха че са изгонили някой защото е имало кръв по ябълката ако и така де ... значи гонят в зависимост от случая  Simple Smile

# 24
# 25
# 26
Браво, Славейче! Още не съм гласувала, щот нямам ориентация.

# 27
  • София
Нямам фаворит за сега, но вътрешното ми усещане е за победител мъж (всъщност победителя кой ще го определи - журито или чрез СМС гласуване?).

Елен не ме дразни, а Елена ме забавлява, въпреки че мисля, че не й е мястото там, но честно казано очаквам изненади от нея.

Чудесно оформена тема   bouquet

# 28
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вместо запис да попитам: няма ли някой мъж кулинар да се появи в темата ни, нали уж те са по- добрите? newsm78

# 29
Ох, и аз да се оплача, че още не мога да навлезна както трябва в шоуто  и най-вече в състезанието, всичко ми идва като на забързани обороти и съвсем малко схващам какво и как се готви, кой в кой отбор е. За сега не мога да си определя фаворит, ама най-противна ми е Сидония - то не бяха сълзи и сополи, а и още от началото все критикуваше шефа на отбора си, а като дойде ред да поема тя отговорност - видяхме - амбицията и страът да не отпадне надделяха.

Общи условия

Активация на акаунт