Lord of the Chefs - 2

• 41 636
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
anubhis много добре пресъздаде и моето мнение  Peace

# 166
  • София
Явно от хляба и зрелището, аз предпочитам само хляба  Laughing  В един момент на човек му писва да гледа шоута с  драми, скандали и унижения... Но щом е такъв формата, ще си го гледаме, нямаме избор. Преди години съм го засичала гениалния луд Рамзи по някоя телевизия, но нищо не помня от шоуто, освен че наистина крещеше и завираше участниците в миша дупка.
Все пак сигурно ще има епизод в който няма да изгонят нито един състезател или пък ще върнат някой изгонен  Wink

# 167
На мен сърбина Миладин ми е най-симпатичен. Не знам дали е най-добрият готвач, но поне не е болезнено амбициозен. И Виталия и Сидония са  #2gunfire

# 168
Форестър,точно пък на теб няма да се обяснявам,то е видно,че имаш лична неприазън към Виталия.така,че -гледай си шоутo и негативните просташки коментари(не само към Виталия),можеш да си ги завреш....знаеш къде  Wink
Не съм искал да ми се "обясняваш",а да ми дадеш отговор на конкретни въпроси за твоята любимка Naughty Да не би да не искаш да ми се "обясняваш",защото отговорите не ти изнасят ooooh! Повече от ясно ми беше,че няма да отговориш,затова ти благодарих предварително за отговорите Laughing
И понеже те дразнят "просташките" ми коментари,да се изкажа и аз,че ми е супер просташко човек,особено жена,особено на 30+ и сигурно майка,да има подобен речник като твоя #Sniper /и няма такава дума неприАзън ooooh!/

# 169
anubhis, слагай бронираната жилетка,
че гледам форестър е изкарал тежката артилерия.  Laughing

Елена е забавна, но много мудна горката.
Стана ми жал за нейният отбор.
Нямаха никакъв шанс.

Каква разпасана команда са на това
изпитание. Laughing

# 170
Според мен е време Еленчето да си върви  newsm78
Когато задачата е такава, че ролите да са разпределени поравно като днешната, нейният отбор наистина няма шанс  Confused
Иначе ми е много симпатична, най-вече защото е добродушна, но вече напредва шоуто и не й е мястото там  Thinking
Подозирам, че Сидония чете във форума - днес не съскаше, че даже и се усмихваше  Crazy
И сценаристите ги подозирам, че четат, защото днес показаха повече от самия процес на приготвяне и не толкова лични драми Grinning

# 171
Подозирам, че Сидония чете във форума - днес не съскаше, че даже и се усмихваше  Crazy
Ако чете,искам да й кажа,че освен че е най-опитната там,е и най-добре изглеждащата жена там Heart Eyes Висока,представителна и т.н. Naughty Не е някво злобно джудже като някои хора Crazy

# 172
Това да не ти е конкурс за красота  Crazy
Какво общо има външният вид в случая  newsm78

# 173
Едва ли може да се коригира заради нас. Всичко вече е минало-заминало. И аз се чудя как такава едра, чепата жена, може да е й злобна. Едрите хора по принцип с адски добродушни и кротки, а тази Сидония явно е някакво странно изключение. Laughing

# 174
Това да не ти е конкурс за красота  Crazy
Какво общо има външният вид в случая  newsm78
ами ненннннке Crazy аз още в началото казАх,че ще бъда очарован,ако има жена,която да покаже,че може едновременно да е добра готвачка и да изглежда добре Naughty
А тия другите,ще ме извиняваш,обаче направо плашат ooooh!
Това е като филм на ужасите Mr. Green

# 175
Тази задача вече наистина ми харесва...Да ги видим сега...

# 176
Ти ще ме извиняваш, ама много добре ти знам вкуса и Сидония определено не отговаря на него  Naughty
Просто както винаги искаш да си в опозиция  Crazy
Та определено не си намерИл жена дето хем да изглежда добре (според теб), хем да готви добре  Crazy

# 177
какви готвачи са само, никой не позна, че рибата е треска  Rolling Eyes

# 178
На този Ивелин изобщо не му разбирам какво говори. Дори и Миладин говори по-разбираемо от него.

# 179
Ти ще ме извиняваш, ама много добре ти знам вкуса и Сидония определено не отговаря на него  Naughty
Не съм казАл,че е ми е идеала за дързост и красота Crazy ,казАх само,че от жените там е най-добре изглеждаща Naughty По-точно единствената,която изглежда нормално Crazy

Цитат
Просто както винаги искаш да си в опозиция  Crazy
хъхъхъ Crazy Не го искам,но понявга така се получава Laughing
Цитат
жена дето хем да изглежда добре, хем да готви добре  Crazy
Е то вероятността да срещна такава е едно към 69 милиона Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт