Lord of the Chefs - 2

• 41 576
  • 718
  •   1
Отговори
# 510
  • Berlin
Ми добре де, ресторанта струва над 500 хил.  Grinning Аз в този случай съм за Сидония тогава.

# 511
А аз още не мога да преценя .............Виталия или Сидония.Та като казах Сидония имах позната която се казваше Цидония и горката постоянно я наричаха по погрешка Цикория Joy

# 512
А аз още не мога да преценя .............Виталия или Сидония.Та като казах Сидония имах позната която се казваше Цидония и горката постоянно я наричаха по погрешка Цикория Joy

Като не са я наричали Цицория пак добре  Grinning

Днес предлагам да си ходи Ивелин, не знам защо, но ми е някак антипатичен, все имам чувството, че не се е измил или изкъпал  Embarassed
Гадно е да се говори така, естествено, че си се къпе човекът, просто някак такова впечатление създава в мен.

# 513
Наградата е ресторант,не е пари в брой
На мен ми е ясно, но ти защо го пишеш newsm78Пиша, че наградата е за над 500 000лв., а не толкова!
Ми уточнявам,че е ресторант, при това напълно оборудван.Така май е по точно да го напишеш ................. Peace
Така го обяви и самият Слави, а не, че наградата е над 500000 лв ...........
Peace Peace Peace

# 514
  • Berlin
На мен са ми интересни имената им - Сидония, Виталия .... нетипични. Simple Smile

# 515
  • Разпиляна във въображението
Сидония идва от дюля Thinking

# 516
Днес предлагам да си ходи Ивелин, не знам защо, но ми е някак антипатичен, все имам чувството, че не се е измил или изкъпал  Embarassed
Гадно е да се говори така, естествено, че си се къпе човекът, просто някак такова впечатление създава в мен.

И в мен!  Peace
 Много нелицеприятен тип!  Naughty

Сидония идва от дюля Thinking

Тя си и прилича на дюля. Такава една едра и безформена!

# 517
Аз също искам Ивелин да си ходи, лошо ми става като го видя, а и говори едно такова ooooh!

# 518
Да като заговори ,трябва да му слагат суптитри ,че колкото и дасе напрягам все не разбирам какво казва.В  началото мислех ,че е чужденец   Laughing

# 519
  • somewhere near the sea

Откакто показаха как докато готви потта му капе в манджата, не мога да го гледам.
Може и да има знания, но готвачът трябва да е артист по душа, творец, а не ...Очаквах да добави крило от прилеп или нокът от гарван... Една презентация не направи като хората.
На мен ми харесва Миладин.  chef

# 520
А, тогава потта ли капеше или водата, с която се беше измил преди това?

# 521
Оф и аз искам Ивелин вече да си ходи, че ми омръзна от него - много ми е анти...

# 522
  • Berlin
Ами май вода, но пак е недопустимо.

# 523
Ами май вода, но пак е недопустимо.

Да, вода беше, не беше пот. Но гледката беше потресаваща и мен лично би ме било гнус независимо от това дали е пот, дали е вода  Sick
Само се чудя, тя като се стичаше водата по носа и капеше, той все пак нищо ли не усети  newsm78
Все пак някаква чувствителност си има носа, би трябвало да усети такова нещо и сам да хвърли манджата, а не да чака шефчето да идва и да му вдига гири  Crossing Arms

# 524
Това момиче Елен, Лос... хич не може да разчупва обстановката. Толкоз спечена изглежда горката...по-спечена от участниците. И като ми застане с ръцете зад гърба и ми задекламира, направо се сещам за рециталите от татово време...

Общи условия

Активация на акаунт