Lord of the Chefs - 2

• 41 553
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
Аз с две ръце се моля да не излязат верни слуховете,че Сидония печели.Но в нашата скъпа Родина всичко е възможно.Това е възможно най-лошият избор.Ужасно е просто....

Защо дееее, пак ще гледаме сълзи и сополи, ама този път ще са от щастие  Crazy ooooh!

# 661
Недей,ще се депресирам доживот...

# 662
Е, в такъв случай другата анкета може да е "Кой НЕ заслужава да спечели?"  Mr. Green
Борбата за първото място ще е жестока Laughing

Някой помни ли дали наградата е за конкретен ресторант или всеки може да реши, какъв точно да бъде? И парична сума има ли за победителя? Все пак ще му трябва някакъв капитал за начало Thinking

# 663
  • Berlin
Казаха само обзаведен напълно ресторант, в центъра на София.

# 664
Казаха само обзаведен напълно ресторант, в центъра на София.

Ако спечели Сидония, ресторантът ще фалира, защото никой няма да иска да яде при нея  Mr. Green
Същото важи и ако Ивелин спечели, но при него по други причини  Rolling Eyes

# 665
Междудругото, Nenna е права... Аз също бих се въздържала да посетя ресторант, в който знам, че готви...ммм... ами Ивелин, Сидония... Crossing Arms че и някои други Mr. Green

# 666
Вие да, ама ще има доста хора, дето от едното любопитство ще идат  Laughing
Но при Сидония бих отишла, ревАнето няма нищо общо с готвенето и интригите, бих опитала. При Ивелин обаче  Sick нив-гъж  Laughing

# 667
На мен Сидония ми е силно неприятна. Иначе нямам нищо против готвенето й... просто ми е анти  Naughty

# 668
  • Разпиляна във въображението
Аз аз изобщо не смятам, че някой ще им позволи да бъдат главни готвачи. Чиста заблуда. Та те не могат да готвят или са мърлячи.

# 669
Аз чакам новото предаване Черешката на тортата по Нова....Интересно,че някъде по ТВ имаше предаване със същото име за торти.......За невероятни торти......

# 670
Аз аз изобщо не смятам, че някой ще им позволи да бъдат главни готвачи. Чиста заблуда. Та те не могат да готвят или са мърлячи.
Аз пък си представям Сидончето ако прочете това или въобще постовете ни към нея какъв рев ще падне, нивото на р. Дунав ще се покачи драстично  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 671
Аз чакам новото предаване Черешката на тортата по Нова....Интересно,че някъде по ТВ имаше предаване със същото име за торти.......За невероятни торти......

има, Дидка, по Фиеста ТВ е

# 672
  • Разпиляна във въображението
Bon Apeti, мисля че ще се казва новото предаване по Нова телевизия.
Аз пък си представям Сидончето ако прочете това или въобще постовете ни към нея какъв рев ще падне, нивото на р. Дунав ще се покачи драстично  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хич не ми дреме. Не са направили нищо със света. Журито да им отпусне повече време, за да се проявят най-накрая както трябва.

# 673
Но при Сидония бих отишла, ревАнето няма нищо общо с готвенето и интригите, бих опитала. При Ивелин обаче  Sick нив-гъж  Laughing
Имайки предвид,че всяко лошо чувство,негативно отношение, се предава на храната,не мисля,че изобщо въпросната госпожица може да сготви нещо вкусно.   Laughing
Вечно е намръщена,гледа злобно,постоянно се сравнява с другите,не мисля,че толкова негативен човек може да вложи положителна енергия в ястията.
Затова не бих си го причинила...   Simple Smile

Мамо Цоце,кога ще дават Черешката по Нова?

# 674
Съгласна съм, че емоциите се предават на храната. Но явно за някои хора това не е проблем. Гледам , че Сидония е събрала доста гласове в анкетата.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт