ЕКО БЕБЕта и деца IV

• 62 127
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • Edinburgh-UK
момичета искам да купя на малкият бутилка за вода.Моля ви препоръчайте ми марка за 1.5 г детенце.Четох доста положителни и отрицателни мнения за sigg и crocodile creek -дали са подходящи за толкова малко дете?а някоя друга марка?

# 721
Светле, препоръчвам sigg с две ръце. Wink Алекс я ползва от преди да стане на 1 годинка та до сега. Имаме 3 техни бутилки.

crocodile creek съм купувала за подарък (заради картинката  Mr. Green) и ми се струват доста по-некачествена изработка.

# 722
момичета искам да купя на малкият бутилка за вода.Моля ви препоръчайте ми марка за 1.5 г детенце.Четох доста положителни и отрицателни мнения за sigg и crocodile creek -дали са подходящи за толкова малко дете?а някоя друга марка?
бутилка  с филтър от  активен въглен катона  каните Брита?

# 723
  • Пловдив
Бутилките siggs от тука ли си ги купувате? Каква вода използвате за пиене?

# 724
В къщи ползваме sigg. Наливам вода от каната Брита. Шишета с накрайник са ни удобни по време на път (няма оливане в колата) и особено практично, когато детето беше по-малко. Доволни сме и от другите им видове шишета и термоси. Вземала съм от чужбина, от Бг (от Orange), но най-изгодни ми се сториха в безмитната зона на летище София.
Някой знае ли от къде да си купя латекса на Caparol  newsm78

# 725
  • София
И от мен още един глас за sigg. Имахме и на crocodile creek, която малкия ползваше от преди да стане на 1 год. Обаче бързо й видя сметката и след поредното хвърляне на земята се счупи пластмасовият накрайник. Бутилките на sigg поръчах от българския им сайт, макар и да не беше най-евтиният вариант, но бързах.
Вода пием изворна, която сами си наливаме от различни изворчета и чешми. Пречистваме я с клиноптилолит.

# 726
Филтрите за каните Брита са канцарогени,..... поне за някои.

# 727
Само се подхвърля тук-там из темите, че филтрите на "Брита" били канцерогенни. Моля ви, тези, които го твърдите - покажете поне едно изследване, където черно на бяло да пише: "филтърът съдържа това и това, което е канцерогенно, защото така и така", за да можем да се информираме и ние, останалите.

# 728
  • София
Само се подхвърля тук-там из темите, че филтрите на "Брита" били канцерогенни. Моля ви, тези, които го твърдите - покажете поне едно изследване, където черно на бяло да пише: "филтърът съдържа това и това, което е канцерогенно, защото така и така", за да можем да се информираме и ние, останалите.

Присъединявам се и аз към питането на Алексче Peace

# 729
До колкото помня съвсем скоро точно тук беше пуснат линк, ноо не мога да го открия.
И между другото колкото и странно да звучи  преди доста време (повече от 3 години) с мъжът ми бяме чели в нета доста неща по въпроса, но после (може би преди няколко месеца) като потърсихме инфо и нямаше нищо от това, което бяхме чели. Ако издира поне това, което имах от тук ще ви го пусна.

# 730
  • София
Преди две години писах директно на някакъв представител. Потърси в нета, незнам дали пазя номера, а и досега може да са се сменили. Не са лоши боите, но си бяха доста скъпички.

# 731
gundie, ако успееш да намериш нещо, ще ти бъда благодарна.

# 732
  • София
Преди две години писах директно на някакъв представител. Потърси в нета, незнам дали пазя номера, а и досега може да са се сменили. Не са лоши боите, но си бяха доста скъпички.

CAparol изглеждат скъпи, но поне имат страхотна покривност. Нямам координати и аз.

# 733
  • София
  Капарол във Варнаhttp://unioncorrect.com/bg/index.php?proizvoditel_id=3&maker=Caparol, може и да знаят. Моля, ако провериш, пиши и тук, че и на нас ни предстои обзавеждане на детска стая.

# 734
Благодаря за коментарите относно Caparol.
Издирих официалния представител за БГ + някаква софийска фирма, която предлага голяма гама от продуктите. Още нямам никакъв отговор, ще споделя после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт