Отговори
# 15
Е имала си късмет. В моята детска градина ни биеха и обиждаха, майка ми много се караше с тях, но си ходех на градина, нямаше избор. Отвратителен спомен имам от една конкретна учителка.

# 16
  • София
15 поста по темата и в пет от тях мили и възпитани майки, душат, закопават и метат с учителките. Няма какво повече да добавя.

# 17
  • на брега на морето
15 поста по темата и в пет от тях мили и възпитани майки, душат, закопават и метат с учителките. Няма какво повече да добавя.

Аз бих казала, че е недостатъчно. На една позната така бяха съсипали внучето, че жената ревеше в магазина (продавачка е). И те сложиха устройство в панталонките на детето и всичко блесна. Без резултат за съжаление. Аз ходех на детска градина и също са ме били. Ето заради това моите момичета си ги гледах вкъщи. Да не ги бият и псуват разни простачки от кол и вЪже. Бих ги одрала живи.

# 18
Хм,на мен ми се сториха повече от пет постовете със закани Laughing
Пък и аз към тях ще се присъединя
Да,мила и добра съм разбира се,когато и към децата ми се отнасят по същия начин.
В противен случай обаче....няма да се заканвам,направо си действам box

# 19
  • София
Извини ме за въпроса (не те познавам), имаш ли дете?!
Претендирам, че съм възпитана, мила, добра... Но човек убивам заради детето си. Няма какво повече да добавя  Peace

# 20

Може и късмет да е, но още помня едната сестра от яслата, която толкова много ме обичаше, че ме беше научила да й казвам мама Цеца. Даже до ученическите ми години помня, че звънеше на майка ми за всеки мой РД, дори е идвала и вкъщи да ме види. Имаше и деца жената, но не знам каква беше тая привързаност към мен.
Възможно е и към другите деца да е била такава добричка, но няма как да знам.

# 21
  • София
Извини ме за въпроса (не те познавам), имаш ли дете?!
Претендирам, че съм възпитана, мила, добра... Но човек убивам заради детето си. Няма какво повече да добавя  Peace
A трябва ли да имам? И ако имам, трябва ли по подразбиране да мразя всички, които биха се грижили за него?
Ако в ДЗ бият детето ми, то просто няма да го посещава, няма да подслушвам никой, няма да се бия с никой. Ще потърся правата си, без самата аз да се превръщам в агресор и демонстрирам "добри" бойни умения. Утре на улицата ако нервна майка набие детето ти, за да защити правата на своето, ти как ще постъпиш?

# 22
Едва ли някоя майка наистина ще налети на бой, както приказва, но е факт, че днес не е никак добре положението в детските заведения и училищата.
Казвам - винаги съм защитавала учителите, но вече ако ще не знам какви проблеми и искания да имат, от мен подкрепа никаква няма да видят. Тотално съм си променила мнението за тази гилдия, съжалявам.
Учителите от моето време бяха човеци преди всичко - строги, но и винаги готови да изслушат и помогнат. Днес всичко и всеки им е крив, а най-много децата, за това, че са деца.

# 23

Щот не знаеш какъв бой изядох. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мисля,че никой през 27-те години живот не ме е бил така.Била съм на около 5 години и го помня много добре.Задника ми беше син на черти от пръчката.През 1988 г. какъв съд да търсиш? Не се изказвай така неподготвена. Peace
И за отговор на последния ти въпрос: Една майка посегна на едно детенце на пясъчника,защото ударило нейното.Бащата ядосан, такъв и шибна на тая,че едва ли някога ще се сети да посяга на друго чуждо дете. Не съм агресивна,но наистина стане ли дума за детето ми ще скоча и аз без да се замисля.

# 24
  • София

Щот не знаеш какъв бой изядох. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мисля,че никой през 27-те години живот не ме е бил така.Била съм на около 5 години и го помня много добре.Задника ми беше син на черти от пръчката.През 1988 г. какъв съд да търсиш? Не се изказвай така неподготвена. Peace
И за отговор на последния ти въпрос: Една майка посегна на едно детенце на пясъчника,защото ударило нейното.Бащата ядосан, такъв и шибна на тая,че едва ли някога ще се сети да посяга на друго чуждо дете. Не съм агресивна,но наистина стане ли дума за детето ми ще скоча и аз без да се замисля.
Бащата е постъпил "чудесно" и е дал добър пример на детето си. А ако беше дошъл и мъжът на ударената жена, щеше да стане още по - поучително. Мисля, че поредната тема за агресията и начинът по който тя става все по - популярна у нас вече не се нуждае от моето участие. Не си правете труда да ми коментирате повече размислите, няма да чета.

# 25
Хахахах,дал бил пример...По-скоро е дал пример на майката. Хубаво,че не съм като тебе,да стоя и гледам как бият детето ми.
Тази няма мъж,имаше,но я изостави.Тя е освидетелствана с жълта книжка и от тогава не е посягала на друго дете. Peace
По същия начин е и с учителките,докато не ги "светнеш" подобаващо и сериозно с последици няма оправия и ще пердашат хлапетата. Peace
Bye.

# 26
 Добре де, не мислите ли, че и за вашите деца е страшно стресиращо постоянно да са свидетели на насилие и скандали? Веднъж са страсирани в градината, ако лелята е груба, втори път вие ги стресирате карайки се с нея, и налитайки на бой, или сбивайки се с който и да е друг по какъвто и да е повод. Децата ви не се ли плашат от вас, когато ви виждат агресивни, пък било и спрямо друг човек? Или агресията си освобождавате тайно от детето, и отвинтвате главата на дразнителя само насаме?

# 27
  • София
Всеки ден благодаря, че дъщеря ми е попаднала на учителки в ДГ, не на изроди! Като знам с какъв зор тръгна и колко тежко преживя промяната, като си спомням колко труд и нерви изхаби персонала, за да я приспособи и приобщи -  newsm20.  Сега ходи с кеф и виждам колко благотворно й влияе средата.
Но слушайки приятелки, колежки и познати за техните ДГ -  Sick

# 28
И що учителите да не са изроди?
Те са част от нашето общество.
Те сме Ние.

# 29
Аз си гледам детето вкъщи и все още съм в чуденка дали да я пускам на ясла,защото ми е пределно ясно какво става там.Както писах по-горе майка ми работи в ДГ и знам какви са и колежките.Тези,които са ме гледали мен,все още работят там и едва ли нещо се е променило в мисленето им,освен още повече да са им изпушили каските.Да поясня,никога не съм се била пред детето ми (и по принцип),вкъщи не се караме и тя не е била свидетел на нещо подобно някога.
Разказах случка,в която съм била потърпевша и как бих реагирала,ако разбера,че нещо подобно се е случило с детето ми.Най-малкото,което ще направя е да и повдигна обвинение в съда(дори и да не успееш да го докажеш),достатъчно е да покажеш на провинилата се,че не се шегуваш,за да разбере,че следващия път с друго дете,може да няма шанса да и се размине.На 2,3 годишно дете не може да се има напълно вяра и те на това разчитат.

Общи условия

Активация на акаунт