Краснописът не е важен

• 15 094
  • 186
  •   1
Отговори
# 135
артикулацията е много важна , да ,
придава класа , в/у нея се работи , освен че трябват и дадености ...

# 136
  • Варна
Юксел за толкова години не се научи да работи с аутокю. Постоянно завалва думи и се запъва пред повечето.
Нямам идея как е с краснописа обаче  Mr. Green

# 137
  • София
Ако поработиш върху споменатата черта в писането можеш да развиеш един силен перфекционист когото да направляваш в правилна посока като например да работи нещо реално и да изкарва пари.
Няма такова нещо. Него го мързи. И с гумата просто "оправдава" бездействието си. Не е нужно да съм специалист, за да го осъзная. Човекът е блейка и нито му се пише, нито му се чете, нито му се занимава с подобен род дейности. НЕ е перфекционист и никога няма да бъде. Пише красиво, защото явно генетично го е наследил от баща си - художник. Но пък рисува адски зле. Mr. Green
Юксел за толкова години не се научи да работи с аутокю. Постоянно завалва думи и се запъва пред повечето.
Нямам идея как е с краснописа обаче  Mr. Green
Оставаме с надежда там да е добър. Но...като тръгне да си чете текста и напрежението ме залива като вълна...направо мразя да го слушам тоя човек.

# 138
Повечето журналисти са се обърквали и запъвали поне по няколко пъти в практиката си. Намирам го за нормално, все пак не са роботи а живи хора и не е свръхнеестествено да се притеснят или отклонят вниманието си за миг.

# 139

Юксел журналист ли е?

# 140
  • София
Повечето журналисти са се обърквали и запъвали поне по няколко пъти в практиката си. Намирам го за нормално, все пак не са роботи а живи хора и не е свръхнеестествено да се притеснят или отклонят вниманието си за миг.
Поне няколко пъти?! Е...колко, колко пъти? Юксел е на екран от има-няма 10 години Crazy

Юксел журналист ли е?
Май беше завършил НАТФИЗ - Публична реч. Или нещо такова hahaha

# 141
Принципно мисля, че е грозно и неетично да се подиграваш за каквото и да е, още повече за такива несъществени неща ( че объркал текста примерно ). Най-големите критици обикновено нямат и грам представа и стаж за работата и сферата. Въпреки, че опитът и перфекционизмът също не са оправдание да сочиш някой с пръст, ако можеш и искаш - помогни му, ако не можеш - замълчи си или докажи, че си по-добър професионалист от него.

# 142
когато си заeмаш някаква позиция , трябва да си обучен и да имаш съответните качества , за да изпълняваш тази работа , нищо обидно няма в това
Юксел Кадриев все запъваше , като го гледах , години наред , сега не знам как е

любимец ми е Манол Къков - перфектен четец , идеална дикция и глас ...

# 143
Хахах, ами повечето спортни журналисти сякаш с конкурс за говорни дефекти са ги избирали. Направо се чудя моят мъж какво толкова се притеснява от френското си "р", след като не му се налага да излиза пред камера или изобщо някаква аудитория. Та аз на повечето български актьори едвам им "хващам" какво казват по филмите, той- никому неизвестният тръгнал да се стеснява, раз'ираш ли...

# 144
Някой пише ли все още на ръка, че да му се оцени краснописа? От писане на клавиатура хората са забравили как се държи химикал, вие калиграфия търсите. Колкото до почерка - особено грозния и нечетлив почерк е балег на гениалност.  Sunglasses Посредствените хорица изписват буквичките правилно и красиво.

# 145
Ами аз не съм специалист, но не са ми направили впечатление грешките му, според мен има ясна дикция, позитивно излъчване и правилен говор. Всеки има право да харесва или нехаресва някого, но много мразя да се плюе само заради спорта, който има 10 години стаж като телевизионен водещ и няма нито едно запъване да ни покаже как се прави.

# 146
Някой пише ли все още на ръка, че да му се оцени краснописа? От писане на клавиатура хората са забравили как се държи химикал, вие калиграфия търсите. Колкото до почерка - особено грозния и нечетлив почерк е балег на гениалност.  Sunglasses Посредствените хорица изписват буквичките правилно и красиво.

Ама какви са тия стереотипи и предразсъдъци? Дай сега да пишем с краката, че да покажем колко сме гениални  Tired Всеки си пише както може, и както му харесва, и колкото се старае. Най-важното е да е четливо, че току виж някоя гениална мисъл останала непрочетена   Rolling Eyes.

# 147
На Юксел Кадриев българският не му е майчин език и заекването при четене му е позволено  Mr. Green

# 148

Най-важното е да е четливо, че току виж някоя гениална мисъл останала непрочетена   Rolling Eyes.

Няма такава опасност, защото вече никой не пише на ръка.

# 149
На Юксел Кадриев българският не му е майчин език и заекването при четене му е позволено  Mr. Green
Не рабрах къде трябва да се смеем, но много пишат и говорят неразбираемо дори на майчиния си език, така че не виждам каква е връзката.

Общи условия

Активация на акаунт