Тема Незабравима (Unutulmaz) 185

• 33 101
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря на Рекси и Леман за преводите, както и на Ивето за съдействието  bouquet  bouquet  bouquet
Поздравявам боб, Дани, Кесара, Дидикриси  и Златна рибка за творенията   bouquet  bouquet  bouquet

В Гюлерови постоянно се говори, че Еда е любимката на Джамил-казваха го и Мелда, и Тюркян ......  Как ли се чувстват другите му деца newsm78 

# 586
# 587
Дори, радвам се да те видя..Включвай се по-често във форума, определено липсваш!  Hug

# 588
Кесара,отново прекрасен клип.Поздравления. newsm51 newsm51 newsm51

Мокси,много хубави  оформления
  bouquet  bouquet  bouquet

# 589
  • Варна
Забравих да поздравя стихоплетците , Ивва , ДидиКриси , Златна рибка , Мокси за прекрасните творения   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 590
Боб99 успех с яйцата  hahaha Серхан наистина го заслужава.
Ивва благодарноси на теб и Леман за превода  smile3525
Кесара....поздравления и за теб и Проект номер 10  smile3501 smile3501 newsm51

# 591
  • Русе
Компания, наминавам само да ви хвърля едно око! Grinning
Боб, тези "Кокоши яйца" направо ме смаяха! То не ,че Харун не се въртя около кокошки, лами,кози, патки и какъв ли още не животински свят?! На мен истинския му глас не ми е пречка! Свиква се и с него...Стихчето ти е прекрасно, обаче! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Моксито, прекрасни оформления! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Кесара, чудесен проект 10-ти! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Не се съмнявай в стойността и качествата му - простичките човешки радости се запечатват най-трайно, а всичко друго се забравя! smile3521

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 16:06 от winona

# 592
# 593
  • София
Мокси....прекрасни оформления newsm51Кесара...чудесен 10 проект smile3501 smile3521 newsm51Най-накрая и истинското  Sad Sad Sad Sadписмо прочетохме.Ивва благодаря smile3521 smile3525 newsm10
Дори ....хубаво е ,че съвсем не си ни забравила.Пиши по често.Забавлението е по хубаво  ....когато е пълно smile3521 smile3525 newsm51
Аз....да докладвам....по изпълнението на сутрешната задача newsm08 newsm53 newsm08

Среща в гората   

Eй....трудна работа с тез яйца   
Прибирам се аз...чак сега   
Селата ...толкова са запустели   
Кокошчица...дори една, аз не намерих   

Обаче с Бату....се срещнах  в гората   
Дошъл ...акъла да си събере в главата
Сред гласове  на пойни птички
Щял вече да ....обича всички

На път ...бил всичко да прости
Ниса с любов  ....да приюти
С Харун съдружник пак да стане
Приятелски да излекуват всички рани

Засмях се и му казах ,че е луд
И помощ лекарска да си намери
Оставих го...на тишина да медитира
Кръвта в душата си...успешно да попива

А аз ....сред горските поляни
Цветя набрах красиви и засмяни
Поднасям ви ги в този час
Косите...закичете си с тях

П.П.Тъкмо бях излязля от .....гората и отключвах колата си,за да се върна при вас.С учудване се заслушах newsm78 newsm78.Някой .....пееше силно и високо.Ех....Бату Бату...съвсем превъртя hahaha Joy hahaha

http://www.vbox7.com/play:de24000c

hahaha Joy #Crazy hahaha Joy #Crazy

# 594
Боб....ама си приличат тея двамата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Как се сети само  Joy Joy Joy

# 595
  • София
Боб....ама си приличат тея двамата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Как се сети само  Joy Joy Joy
Особено в....прическите hahaha Joy hahahaПарчето обаче е много ритмично......и на човек му става едно такова ...весело и усмихнато като го слуша.Тъкмо като гарнитура ........на хумора ,който ни не пуща от известно време hahaha Joy hahaha

# 596

Среща в гората   

Eй....трудна работа с тез яйца   
Прибирам се аз...чак сега   
Селата ...толкова са запустели   
Кокошчица...дори една, аз не намерих   

Обаче с Бату....се срещнах  в гората   
Дошъл ...акъла да си събере в главата
Сред гласове  на пойни птички
Щял вече да ....обича всички

На път ...бил всичко да прости
Ниса с любов  ....да приюти
С Харун съдружник пак да стане
Приятелски да излекуват всички рани

Засмях се и му казах ,че е луд
И помощ лекарска да си намери
Оставих го...на тишина да медитира
Кръвта в душата си...успешно да попива

А аз ....сред горските поляни
Цветя набрах красиви и засмяни
Поднасям ви ги в този час
Косите...закичете си с тях

П.П.Тъкмо бях излязля от .....гората и отключвах колата си,за да се върна при вас.С учудване се заслушах newsm78 newsm78.Някой .....пееше силно и високо.Ех....Бату Бату...съвсем превъртя hahaha Joy hahaha

http://www.vbox7.com/play:de24000c

hahaha Joy #Crazy hahaha Joy #Crazy

Боб
, с тези яйца и тази среща в гората...ме довърши...И ако още търсиш, мога да ти изпратя по Спиди от екологично чист район...Гарантирано качество и добър ефект след употреба... Joy Joy Joy

# 597
Момичета, време е за следобедната доза кофеин..

# 598
  • София
Ооооо Мокси  bouquetбраво мила .Задачата ми значи не е чак толкова неизпълнима newsm78
Яйцата ..само newsm78нека да са проверени.Да не са ментета....че то тия търговци големи дяволи  Twisted Evilса станали.На мен не ми ги пращай....а направо на Серхан.Нерде ....обаче ,адреса му newsm78
А сетих се сетих.Адресираш до снимачната площадка на Незабравима.Мокси и....поръчката да е ЕКСПРЕСНА.Ти си оправно ....момиче на теб ...вече разчитам по изпълнението на  задачата.Нали за Серхан.....за общото благо Laughing.Ако нещо се оплетата нещата.Не се кахъри.Дето вика Вени.....ние и така ще си го тачим Laughing Laughing Laughing

# 599
  • София
Момичета, време е за следобедната доза кофеин..

Мммммм,че вкусничко  bouquet Laughing Heart EyesБлагодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт