Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 884
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Чете се Миле...

# 211

Да, ама никой не знае Laughing.

Като пиша някъде Миле и ме поправят Laughing.

# 212
Да,и аз  мисля,че е Миле,тъй като бях чела,че един от създателите се казва Миле,но понеже навсякъде пишат Миеле и аз така.На вратичката имам две отделения,в кое се слага праха,на едното пише II,сигурно там ще е .Другото има едни решетки,за какво е то?

# 213
В предни страници изяснихме, че решетките, т.е. под тях се поставя препаратът за първото миене при по-дългите програми, като предпрането при пералните машини.
Ако ще ползваш тази част на отделението, слагай по-малко препарат.

# 214
Благодаря,Чери,четох 3-4 страници назад,но не намерих отговора.Не мисля да използвам "предпране"

# 215
И аз никога не използвам тази опция.
Даже доскоро не знаех за какво служи Simple Smile.

# 216
  • Пловдив
Тя тази функция не ви ли е зададена в самата програма?!?! Нямам предвид изплакването със студена вода, което се пуска отделно.

# 217
Зададена е. И какво от това?
Не ползвам препарат за предмиене. Няма смисъл при мен поне.

# 218
  • Пловдив
Ами при мен е голяма свинщина и слагам, аз и не плакна преди да слагам чиниите в миялната, та има смисъл.

# 219
Да, трябва да я има. Разбира се.
Ама аз приплаквам преди да заредя Crazy.
Но си мисля, че ако се улучи препарата, не е нужно, дори и при много замърсени съдове. Просто се избира правилната програма.

# 220

Ама аз приплаквам преди да заредя Crazy.

Мен ей това много ме интересува.Как подготвяте съдовете при зареждане в машината?Например чаша с утайка от кафе?Или тенджера с видимо по-големи остатъци от храна?Забърсвате ги леко с домакинска хартия или направо зареждате?Къде отиват после тия остатъци от храна?

# 221
  • Балчик
Нищо не изплаквам. Ако има залепнали по дъното на тенджерата макарон или зелен лук по чинията, просто с лъжица обирам всичко в мивката без да плакна. След това пускам мелачката и измивам мивката. 

# 222
Вие сега ме разбихте с това предварително изплакване.Нали за това си купих съдомиялна.Ако аз ще плакна за какво ми е тогава?

# 223
Аз плакна. Защото съм мързелива и не искам да чистя филтри всяка седмица.

# 224
  • Балчик
Моят филтър не се замърсява, въпреки че не плакна и подозирам, че е самопочистващ. Въпреки, че не го пише в описанието, но си мисля, че е така. Като самопочистването съм чела, че се изразява във фино претриване по време на цикъла и така всичко заминава в канала с водата. Освен това миялната ми е свързана с мелачката.
Филтър вадя на месец веднъж и пак няма какво да му се почиства чак толкова. Може да звучи фантастично, но е самата истина. В предната ми машина не беше така, затова виждам разликите.

Общи условия

Активация на акаунт