Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 725
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Честито и от мен за новата машина!
Би ли споделила цената й, моля!

ами мисля че е някъде около 2500лв.,но не съм сигурна точно колко е.Ще питам мъжа ми после като се прибере от работа,за точната цена защото я забравих Laughing .Толкова съм отвеяна,че някой ден и главата ще си забравя някъде Mr. Green Mr. Green Mr. Green .

# 46
Да, ок си е като цена.
Интересното е, че фирмата, която се пише за официален вносител и сервизен център на Миле за България, не ми е позната.

# 47
Момичета като начинаеща за начало мога ли да ползвам само калгонит куантум и сол разбира се? newsm78

# 48
Можеш.

# 49
[b...
Интересното е, че фирмата, която се пише за официален вносител и сервизен център на Миле за България, не ми е позната.[/b]

Аз ги посетих навремето, когато си купувахме уредите и не останах впечатлена. В офиса на МЦМ на Цар Освободител дори ми дадоха по-добра цена.

siji7398 при мен беше задължително монтирането на уредите от техен техник - гаранцията започваше да тече от деня в който са ми направили демонстрация и практическо въвеждане - подписва се протокол за това.

# 50
В офиса на МЦМ на Цар Освободител дори ми дадоха по-добра цена.

За мен те са си официалните вносители Peace.

Няма лошо монтирането да е извършено от оторизиран техник, дори според мен е за препоръчване.
Но гаранцията е безумно да започва да тече, още от презентацията на уреда Stop. Всъщност това напълно би ме отказало да им стана клиент.

# 51
[b...
Интересното е, че фирмата, която се пише за официален вносител и сервизен център на Миле за България, не ми е позната.[/b]

Аз ги посетих навремето, когато си купувахме уредите и не останах впечатлена. В офиса на МЦМ на Цар Освободител дори ми дадоха по-добра цена.

siji7398 при мен беше задължително монтирането на уредите от техен техник - гаранцията започваше да тече от деня в който са ми направили демонстрация и практическо въвеждане - подписва се протокол за това.

Ами нямаше как техен техник да ми я монтира.Отказахме се от това предимство Peace .Защото както вече писах не я взехме ние а я поръчахме на наши приятели да ни я донесат. Simple Smile

# 52
  • Варна
Sourcherry, аз разбрах, че гаранцията почва да тече, след фактическия монтаж на машината, съпроводен с демонстрация как се ползва.
siji7398, без значение е кой е платил и донесал машинката у вас. Тази фирма от която сте я купили трябва да има обслужващи гаранциозни сервизи в цяла България. Ако не във вашия град, то във съседен трябва да има. По-добре попитайте по телефона къде точно има такъв сервиз, да викнете техник от там и да си ползвате гарнцията, ако не дай боже се наложи.

# 53
Тони, не съм доразбрала Crazy.
Логично е гаранцията да бъде подписана и подпечатана с дата от закупуването.

# 54
Sourcherry, аз разбрах, че гаранцията почва да тече, след фактическия монтаж на машината, съпроводен с демонстрация как се ползва.
siji7398, без значение е кой е платил и донесал машинката у вас. Тази фирма от която сте я купили трябва да има обслужващи гаранциозни сервизи в цяла България. Ако не във вашия град, то във съседен трябва да има. По-добре попитайте по телефона къде точно има такъв сервиз, да викнете техник от там и да си ползвате гарнцията, ако не дай боже се наложи.

antonia ние се разбрахме с тях,така че машинката си е с гаранция.А и един наш много близък роднина монтира уреди за вграждане Peace .Затова отказахме техен техник.Просто нямаше смисъл да се разкарва човекът.Но разбира се гаранция ни дадоха,но незнам колко време беше.Мисля че беше 2 години. Thinking

# 55
  • Поморие
Леле, че сте бързи.........цели 4 страници докато разбера, че има нова тема.

# 56
...
Логично е гаранцията да бъде подписана и подпечатана с дата от закупуването.

Да уточня - монтажа от техен техник беше задължителен. При мен така се случи, че с монтажа не можах да присъствам на обучение и демонстрация, при което нямах и подписан протокол за въвеждане в експлоатация. Предупредиха ме, че преди да мина инструктажа не ми покриват гаранцията. Много съм доволна от всички служители във фирмата.

# 57
Хайде и аз да питам.
Почти никакви отзиви не намирам за съдомиялните на Teka.
Харесах си този модел DW7 57 FI , оферираха ми го за около 800 лв.
Обаче ми предложиха и още един модел , чиято норм. цена е 1400 лв, сега могат да ми дадат мострата, която е била изложена на стройко за 1000 лв - DW7 60 FI и пак съм в дилема заслужава ли си още 200 лв отгоре  ooooh!

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 18:23 от Радии

# 58
Момичета току що се върна мъжа ми от работа и го попитах за техника.Оказа се,че не съм разбрала добре.Мъжът ми ми каза,че утре ще дойде някакъв да я монтира и да ни проведе ''лекция" за правилно използване.Съжалявам за недоразумението,дано да не ми се сърдите. Embarassed Embarassed Embarassed Cry

# 59

Общи условия

Активация на акаунт