Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 882
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Джемма, за един пост два пъти ти зявидях  Mr. Green
И аз не плакна или по-точно рядко плакна, което не значи, че не ме мързи, напротив, но е ме мързи по-малко да мия филтър, отколкото да плакна Grinning. То миенето на филтъра е на силна струя гореща вода и става като нов. дали пък е пропускам нещо?

# 226
И филтърът на моята машина се самопочиства. И все пак - мързел.
Обичам да приплаквам, а не да вадя филтър, щото все пак трябва да се вади понякога.

# 227
Някой има ли впечатления от somat perfect gel защото мисля да го пробвам? newsm78

# 228
Някой има ли впечатления от somat perfect gel защото мисля да го пробвам? newsm78

Аз.
Купих само веднъж. Винаги едното отделение - това с гланца, свършва по-бързо.
Гел като гел. Мисля, че Финиш е по-добър.
Но и двата съдържат хлор и фосфати. Почти неизползвам вече гел. Докато не намеря биоразградим такъв.

# 229

Аз.
Купих само веднъж. Винаги едното отделение - това с гланца, свършва по-бързо.
Гел като гел. Мисля, че Финиш е по-добър.
Но и двата съдържат хлор и фосфати. Почти неизползвам вече гел. Докато не намеря биоразградим такъв.

Аз много искам да си купя таблетите на грюн грийн,защото не съдържат хлор и фосфати,но за жалост не мога да ги намеря никъде...Така че май ще продължа да използвам финиш куантум...

# 230
Ами ако пътувате до някой по-голям град, все в някоя от веригите ще ги има.
Би могла да купиш една кутия за проба. Или да потърсиш алтернатива - някакви други биоразградими таблети.
Дрогерии ДМ имат такива, но не съм ги пробвала още.

# 231
Ами ако пътувате до някой по-голям град, все в някоя от веригите ще ги има.
Би могла да купиш една кутия за проба. Или да потърсиш алтернатива - някакви други биоразградими таблети.
Дрогерии ДМ имат такива, но не съм ги пробвала още.

Непременно ще ги потърся.Благодаря ти, Sourcherry  bouquet

# 232
Аз не плакна съдовете. Само отстранявам по-големите остатъци от храна със салфетка или лъжица, както дойде. Филтърът никога не е замърсен, нямам представа самопочиства ли се, но аз няма какво да му чистя.  Simple Smile
Относно програмите - аз съм страшно доволна от 30-минутната на 60 градуса. Не съм очаквала така добре да се справя с тенджери и тигани. Резултатите са като при автоматичната, която мие по-дълго и е с по-голям разход.

Ако трябва да сме точни за Миелето, на бг се изговаря Мийле.

# 233
  • София
Аз щях да питам за био таблетите на ДМ дали някой не ги е използвал. Грюн гриин не мога и не мога да открия.
Джемма, а предимного време си писала за таблетите Клин от кауфланд. Още ли ги използваш и кои по-точно? Има два вида.

# 234
  • Балчик
Аз филтрите като ги извадя за миене ги мия с гъба, напръскана с  Меглио, изплаквам.

За таблетките от Кауфланд, имам от тях в момента, От евтините таблетки, единствено от тях съм доволна за тенджери и тави. за мен те са евтиният вариант на  Калгонит/ Финиш.  Поръчах си онлайн таблетки и гланц от линка, който беше дала  Sourcherry, защото и аз не мога да ги намеря никъде.
http://freshaktiv.eu/43/44.html

# 235
Преди малко си поръчах таблетките на грюн грийн,от сайта който джемма посочи в поста си.Нямам търпения да ги доставят и да ги изпробвам!!! newsm44

# 236
Дженна, Грюн има в Пикадили. А Варна ти е наблизо.
В Кауфланд също зареждат. Не знам дали във Варна я има веригата обаче.
В крайна сметка поръчай ги и ти от сайта, ако искаш.
Според мен са страхотни, наистина.

Geraldine, в Пикадили има. Обикновено стоят най-отдолу в секцията за препарати за съдомиялни.

# 237
Преди около месец и аз си поръчах таблетки и течност за изплакване, защото  се оглеждах около половин час в нашето Пикадили и така не ги и видях  Embarassed
Вече ползвам таблетите на Финиш само при доста замърсени тави, всичко останало мия с Грюн грийн.

# 238
Мама Л, трудно ще ги видиш Confused.
Писала съм и преди многократно - сбити са най-отдолу, трябва да клекнеш и да гледаш буквално в пода, за да ги видиш. Ако някой е взел предната кутия и не е издърпана от човекът, който зарежда и подрежда рафтовете, просто няма начин да ги намериш.
Аз ги открих по една огромна случайност в Пикадили Сити център, защото съм много подробна и оглеждам всичко, особено, когато ще пазарувам препарати за бита. Те най-много ме вълнуват Laughing.

# 239
Sourcherry,понеже зная че си ''фенка'' на биоразградимите препарати,искам да те попитам дали си ползвала гланцът на грюн грийн и доволна ли си ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт