Щъркелите пролет предвещават ,а МАЙски бебчета дали ще ни доставят!- Тема 19

• 24 895
  • 694
  •   1
Отговори
# 570
DRUzi, това свеки златно бе - щом го предпочиташ пред майка ти?!?  Rolling Eyes Не познавам друг такъв случай - евала на свеки!  Wink

Най-готиното свеки имам!Много се обичаме с нея! А как си отпочинах 5 дена като беше тука! Няма друга като нея! И не глези малката много ... абе слънце! Жалко че трябваше да си ходи , че нали работа я чака и парички после ще праща! HugКакво да се прави!

# 571
  • До морето :)
juji2704, аз мисля така да я обличам (пак зависи от времето де) - боди, отгоре ританки и някаква жилетчица. Чирапките под ританките, за да не се изхлузват, а върху ританките - терлички  Grinning Ако е по-хладно - и бели гащи под ританките  Grinning

# 572
  • София
Имам чувството, че само мен ме е гнус от болничните дрехи.  Rolling Eyes Май съм малко сбъркана.  Embarassed
Честно казано аз на себе си не бих облякла болнични дрехи, пък какво остава за бебето. Ако има възможност бих си взела дрехи и за мен и за бебето - ако трябва ще ги изварявам, ще ги вакуумирам и каквото искат още, но не мога дори да си представя да се допра до някакви болнични дрехи.  Sick

# 573
Момичетаааа...току ще претеглих на кантара  Shocked Незнам защо ми трябваше  ooooh!

Реших,че нещо съм отслабнала и викам чакай да видя какво става.Не само,че не съм отслабнала,ами съм и качил 2 кг за седмица и половина и общо 4 за по-малко от месец  Shocked Shocked Shocked

Вече съм невероятните 86  #Crazy Наистина незнам какво ще правя,това не е било дори с първата ми бременност.Стрелката вече наближава 90-те,а имам още месец и половина,че и отгоре.

А бебето някакво малко,коремът ми е малък....незнам какви са тези кила  Rolling Eyes За какво море си мисля какви 5 лв.Аз докато стана пак 65 ще минат 2 години сигурно  Tired

От днес съм на голяма диета и не ме интересува нищо  Crossing Arms Ще ям само варени яйца,месо,мляко и заленчуци. Ако пък лапна повече тесто или сладко да не се казвам elfi4ka   smile3516

# 574
  • на североизток
Елфи, развесели ме с последния си рост. Аз също все се заричам да не посягам към тестото и сладките, ама не мога да се въздържа. И сега като ми замирише и на топли козунаци по Великден Rolling Eyes, не ми се мисли...
За болничните дрехи - при нас в родилно отделение задължително обличаш тяхна нощница. След това вече си с твои дрехи. За бебетата - по избор. Ако искаш с техни пелени, ако искаш с твои дрешки.
Да ви се оплача - и при нас малката се разболя. От днес дори е на антибиотик. Така че пазете се всички - и мамите и дечицата. Аз се надявам да не е нещо заразно и да отшуми по-бързо, че все по-малко време ни остава до срещата с беба.

# 575
Ох, аз пък взех да се плаша вече. С 300 зора ям нещо, буквално се тъпча, само и само заради бебето. Никакъв апетит  Crazy

# 576
Мале,Elfi4ka,ти ме шашна с тези килограми.Аз съм качила 13 кг и моя гинеколог ми каза че трябвало да съм на диета,защото краката ми отичали от това.Обаче той ми забрани всичко което ям,и ми каза че мога да ям сладко,плодове,зеленчуци,пилешко месо,но безсолно и тестени изделия,което много ме учуди.Не трябвало да ям яйца,боб,зеле,свинско месо и още куп неща.Май вече се е побъркал тоя доктор Laughing

# 577
Мале,Elfi4ka,ти ме шашна с тези килограми.Аз съм качила 13 кг и моя гинеколог ми каза че трябвало да съм на диета,защото краката ми отичали от това.

Аз затова ли се оплаках...да ме залееш с кофа студена вода   smile3512 Тенк ю все пак  newsm50 /Бъзикам се/.

Моя само ми казва,че няма вече да ме тегли,защото знае,че все се шашкам,а него не го интересувало това,а бебето да е добре.Вика..."Ако искаш ще пища ,че си 40 кг  Laughing "

Аз нямам проблем с отоци и такива  неща,но краката са ми адски дебели и сланинести.Те по принцип са си такива долу-горе,но сега вече излизат извън всякакви норми  Joy

# 578
  • Сливен
juji2704, аз мисля така да я обличам (пак зависи от времето де) - боди, отгоре ританки и някаква жилетчица. Чирапките под ританките, за да не се изхлузват, а върху ританките - терлички  Grinning Ако е по-хладно - и бели гащи под ританките  Grinning
Мерси nelka_bg ... а какво представляват тези бели гащи под ританките... вчера ми показаха едни... предполагам са такива Simple Smile

# 579
  • Den Haag
Нелка това не  е ли доста, в смисъл чорапки под ританки,после ританки и терлъчки, а и белите гащи под ританките според мен няма нужда от гащи нали е с памперс  newsm78

# 580
Извинявай Embarassed не исках да те засягам. Просто не мога да разбера тоя лекар,защо ми казва че съм качила много като явно не е толкова много,и освен това едва ли не ме изкара виновна че бебето било малко,защото не съм била на диета.И си е прав твоя лекар,важно е бебето да е здраво,пък килограмите се свалят Simple SmileМойта шефка е била почти сто килограма с второто си дете,а сега е по-слаба от мен Laughing
Като заговорих за тегло,на вас колко ви казаха че тежи бебчето?Аз ходих на 1.04 и ми казаха че била 2,500 и била малка.Само ме плашат Sad

# 581
  • Сливен
Нелка това не  е ли доста, в смисъл чорапки под ританки,после ританки и терлъчки, а и белите гащи под ританките според мен няма нужда от гащи нали е с памперс  newsm78
И на мен приятелки ми казаха, че няма нужда под ританките да се слага нещо... затова и вчера не взех...

gabaritka аз бях на 21 март на консултация - бебка беше 1815 гр според изчисленията, сега на 4 април отново бях на консултация и като я измери беше 2350 гр, а аз за 2 седмици съм качила 1 - 1,300гр...

# 582
Eeeee, Диде, нищо не разбираш  Joy Одеве не бях запалила печката и ми беше много студено, затова го навлякох детето  hahaha Наистина е много хем чорапки, хем терлички  Rolling Eyes А белите гащи са за студовете. Пък и някакси само едни тънки ританки не ми изглеждат толкова да топлят. Ама всичко зависи от това какво ще е времето  Grinning
А белите гащи са като панталонки, един вид бельо са.
А, до колкото знам (а не претендирам, че знам много  Laughing )добре е дрешките да се обличат наопаки, за да не убиват ръбчетата на бебето  Grinning

# 583
Elfi не се притеснявай миличка не си единствена,аз вече съм 87,ама почнах от 70.Чувствам се като плондер,и избягвам всякакви огледала и витрини,където може да ми лъсне големия задник.На мен почти само кисело мляко или прясно с бисквити ми се яде,месото ми мирише гадно и от доста време рядко хапвам,а бях такова месоядно.Сега само тестени буклуци хапвам и плодове едвам се насилвам да изям 1-2 на ден.Пия си витамините и желязото и си качвам упорито килцата.
Момичета мен ми е малко странно,моя хемаглобин последно беше 116 (първоначалално ми е бил 123)а ми изписаха да пия желязо,ама според вашите постове ми е добре. newsm78
Моя лекар последния път ми каза че бебето неможело да хълца,защото нямало как да поеме въздух.Ама аз четох че хълца когато поеме от околоплодните води,и така дробовете му се приготвят за самостоятелно дишане.Сега кой е прав и кой е крив незнам.
Аз да ви се оплаче днес ходих в окръжна на отворени врати и след като чаках 20мин се оказа че нямало да има.Много се ядосах защото и татите ни до обяд не отиде на работа заради мен,да ме закара.Ама и там беше голяма лудница,бая бебета изписваха,постоянно прииждаха роднини.

# 584
  • Сливен
Eeeee, Диде, нищо не разбираш  Joy Одеве не бях запалила печката и ми беше много студено, затова го навлякох детето  hahaha Наистина е много хем чорапки, хем терлички  Rolling Eyes А белите гащи са за студовете. Пък и някакси само едни тънки ританки не ми изглеждат толкова да топлят. Ама всичко зависи от това какво ще е времето  Grinning
А белите гащи са като панталонки, един вид бельо са.
А, до колкото знам (а не претендирам, че знам много  Laughing )добре е дрешките да се обличат наопаки, за да не убиват ръбчетата на бебето  Grinning

Ами nelka_bg то наистина времето никак не се знае какво ще е... Като го гледам колко е променливо, не бих се изненадала ако и през май е студеничко... Може и аз да си взема 1-2 бр. от тези бели гащички Simple Smile
А гащеризончета взели ли сте си или не са нужни в началото?

Общи условия

Активация на акаунт