Кандидатстване в СМГ

• 14 668
  • 144
  •   1
Отговори
# 105
24 часа след началото на експеримента "Кой е двигателят на еволюцията" резултатът може да се каже, че е очакван. Засега. Малко глупости и нищо градивно.

# 106
  • София
Драги ми Стойчев, не си първият, който се появява в бг-мама с намерение да покаже на всички майки колко глупави, недоразвити, задръстени, невъзпитани, назадничави и прочие и прочие са.
В този смисъл експериментът не е оригинален.

За човек, който има претенции да действа, а не да говори, второто взима сериозен превес в темата ти. Многото глупости и нищо градивно идват от твоите постове.

Последно - ако си човек, който иска да се бори за нещо, моля, бори се, който е съгласен с теб ще те подкрепи. Не оставяш такова впечатление обаче, логореята ти идва в повече, а действията ти са липсващи.

В крайна сметка, ти смяташ ли да предприемеш нещо, или подходът ти ще продължи да бъде "Аз ви отварям очите, вие се борете, аз ще ви ръкопляскам после. Пък ако не правите нищо, сте глупави"?

# 107
Драги ми Стойчев, не си първият, който се появява в бг-мама с намерение да покаже на всички майки колко глупави, недоразвити, задръстени, невъзпитани, назадничави и прочие и прочие са.
В този смисъл експериментът не е оригинален.

Драга ми, Бърди, нито това е експериментът, нито ми се струва възможно да ви обясня толкова много елементарни неща. По принцип това е трябвало да свърши образователната система, но след като тя се е провалила за толкова много години и вълшебник няма как да се справи за толкова малко минути.

# 108

Все пак да дам и своя малък принос. Обръщението се отделя със запетайка. Например: "Драги ми, Стойчев..." или "Драга ми, Бърди..." Ако успеете да го научите и запомните, ще съм свършил повече отколкото е успяла с вас образователната ни система.

# 109
  • София
Бита карта съм аз, то е ясно, нито възпитанието, нито интелекта ми са на нивото на словесните ти напъни   newsm50
Приключвам тук, ще надниквам в темата да проверявам за конкретни предложения и действия, дотогава  newsm73

# 110
24 часа след началото на експеримента "Кой е двигателят на еволюцията" резултатът може да се каже, че е очакван. Засега. Малко глупости и нищо градивно.

Когато човек знае какво трябва да прави, го прави, без да се иска одобрението на висшестоящите и по-напредналите в еволюционно отношение като pstoychev.

А pstoychev прави поредната глупост като създава неприятели и генерира лошо отношение към себе си сред родителите на бъдещите съученици на сина му.

# 111

Още едно уточнение, за да няма подвеждане по женска солидарност. Нямам отрицателно отношение към жените като такива. Напротив. Имам отрицателно отношение към глупостта като такава. Без значение от кого се утвърждава - от жени или пък от мъже.

# 112

Когато човек знае какво трябва да прави, го прави, без да се иска одобрението на висшестоящите и по-напредналите в еволюционно отношение като pstoychev.

А pstoychev прави поредната глупост като създава неприятели и генерира лошо отношение към себе си сред родителите на бъдещите съученици на сина му.

Що си мислите, че аз това го правя за себе си? Що също така си мислите, че мога да се впечатля от нечие отрицателно отношение спрямо мен?

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 16:46 от pstoychev

# 113
Бита карта съм аз, то е ясно, нито възпитанието, нито интелекта ми са на нивото на словесните ти напъни   newsm50

Права сте, не са на моите. На вашите са си.

# 114
Що си мислите, че аз това го правя за себе си? Що също така си мислите, че мога да се уплаша от нечие отрицателно отношение спрямо мен?

А за кого, да не би за мен??? Пък и ако говорим за велики дела, виждам само, че надприказвахте всички жени. Друго не забелязвам да сте направил.

И за уплахата Ви вярвам. Такива като Вас от отрицателно отношение не се плашат.

# 115
Господин Стойчев, ще си позволя да цитирам по памет едно мнение, което наскоро прочетох във форума. " Постването на няколко мнения от един потребител едно след друго при наличието на бутон за редакция е меко казано проява на лош вкус".
Аз така и не разбрах какво конкретно очаквате от потребителите в този форум.

# 116
  • София

Все пак да дам и своя малък принос. Обръщението се отделя със запетайка. Например: "Драги ми, Стойчев..." или "Драга ми, Бърди..." Ако успеете да го научите и запомните, ще съм свършил повече отколкото е успяла с вас образователната ни система.

Напълно сте прав за запетайката след обръщението, само че обръщението тук е "Драги ми Стойчев", а не "Драги ми", така че запетайката съвсем правилно е поставена след "Стойчев". Или това, което образователната система е успяла с вас, не е достатъчно, или вие не сте успели с образователната система.

# 117
Що си мислите, че аз това го правя за себе си? Що също така си мислите, че мога да се уплаша от нечие отрицателно отношение спрямо мен?

А за кого, да не би за мен??? Пък и ако говорим за велики дела, виждам само, че надприказвахте всички жени. Друго не забелязвам да сте направил.

И за уплахата Ви вярвам. Такива като Вас от отрицателно отношение не се плашат.

Бъркате надприказвал с оборил. Това са две различни неща, не че и срещу това нямате оръжие. Като ви свършат аргументите и бам - банн. Що се отнася до отрицателното отношение като гледам какъв е потенциалът отсреща няма как да успея да се впечатля. Напротив, налага се да бъда контрапункт. Приемете го, това е част от живота.

# 118
  • София
Оборил?  Joy Joy Joy
Извинете, не се сдържах  Joy Joy

Jarrita - именно  Peace

# 119
Господин Стойчев, ще си позволя да цитирам по памет едно мнение, което наскоро прочетох във форума. " Постването на няколко мнения от един потребител едно след друго при наличието на бутон за редакция е меко казано проява на лош вкус".
Аз така и не разбрах какво конкретно очаквате от потребителите в този форум.

Вашето дете ще кандидатства ли в СМГ?

Общи условия

Активация на акаунт