SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 174
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • # супернатурална #
Фейче, многo мило! Да те черпя един голям Джаред?

Нели, вярно бе! Пиши, с повечe е по-весело  Hug

Мм-ммм, ново място за шмугване.

Първо да потренираме   hahaha http://vbox7.com/play:8bab02a2

# 166
Благодаря, голям Джаред приемам с удоволствие Laughing Heart Eyes

Ейнджъл, не че се учудваме на резултатите, просто стигам до извода, че в следващата анкета трябва да има и позиция "скрита лимонка" Laughing

# 167
  • София
хиххих, ее стига де, аз не се приемам за скрита лимонка(от първият ми пост в СПН тема все съм си вярна част от Маракана Simple Smile), както и другите гласували не мисля че са...да, може би между епизодите плътно пишете по-малко момичета, но пък ние също си четем темата и си гласуваме... и пак сме си фенки Simple Smile
никак не мога дори да се запитам, кои са останалите мараканки освен Дейна, Мириел и Изида...
даже честно казано ми идват малко гласовете Wink но все пак много  станаха ненаситници Simple Smile

# 168
  • # супернатурална #
Поздрав за всички знайни и незнайни СУПЕРНАТУРАЛНИ
http://www.youtube.com/watch?v=JaXLe4dd294&feature=uploademail

# 169
  • София
Бела, Галя, аз пишех преди, но по едно време не можех да влизам често във форума и зарязах темата, защото не можех да смогвам да изчитам всичко. Иначе съм писала още в тема номер 1 Mr. Green, която тема ако искате вярвайте, но се пишеше с месеци. Спомням си Фейчето, Изида, а Злата и Дейна малко по-късно се включиха Peace

# 170
Бела, Галя, аз пишех преди, но по едно време не можех да влизам често във форума и зарязах темата, защото не можех да смогвам да изчитам всичко. Иначе съм писала още в тема номер 1 Mr. Green, която тема ако искате вярвайте, но се пишеше с месеци. Спомням си Фейчето, Изида, а Злата и Дейна малко по-късно се включиха Peace

Какви ти месеци, Нели, година и кусур отне изписването на първата тема Laughing След това започнахме да тренираме усърдно и задобряхме Joy
Включвайте се по-често, ще се радваме Hug
Ако пък намерим и някаква тема да обсъждаме, ще съм особено щастлива Blush

# 171
  • София
Така беше, даже беше позамряла и като се включихме повече хора, я изписахме накрая бърже-бърже

# 172
Тъй, тъй, Нели много добре я помним, че е от ветеранките (който не вярва да види архива). Аз чета от края на първа тема, а пиша от втора някъде. Изи и Фейчето вече бяха налице по това време, а доколкото си спомням, Злата трябва да е била малко преди мен. Стич сигурно също пише от горе-долу същото време.

# 173
В първата тема,първият пост е на Стич  Simple Smile

# 174
Ооо,  и мен ме има в тема номер 1  и тогава ги разправях, че ми харесва братската двойка именно като братя. Много по човешки и заинтригувана от историята. Ама само ги разправях  Joy

От няколко часа съм люто отстреляна от каубойските шапки направо в сърцето. То бива чар, бива мачизъм, бива .....   Heart Eyes   нямам изказ

Фейче, по Великденски си се украсила, или намекваш, че есента ще броим пилците ? Simple Smile

# 175
  • София
Виждам, виждам - Мириел, Амидала, данибейби. Ангелчето също каза, че сега само чете от балкона
Мириел даже ме е била по главата Mr. Green

# 176
  • В средата на времето
Точно щях да кажа, че Стич се е появила в темата преди мен Grinning Моя милост изгрява чак на 13-та страница Laughing

# 177
  • София
ех, спомениии Simple Smile аз гледам  съм се присъединила, чак към краят на втората тема Simple Smile

# 178
Хайде, имаме си и спойлерска статия за Уинчестър-уестърна: http://www.tvline.com/2011/04/supernatural-exclusive-first-look- … d-dean-head-west/

Четете на своя отговорност(въпреки че не пише нищо, което вече да не го знаем) Wink

# 179
  • София
нищо не чета аз Simple Smile решила съм 6 сезон да  го гледам в пълно неведение какво ме очаква Simple Smile
нали тази седмица вече ще има епизод? или пак не:(

Общи условия

Активация на акаунт