SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 042
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Еми Hug ,
От 'Коса' знам само една песен, но ще чакам да ме изненадаш.

Галче,
'Бяхме' на корицата на 'TV Guide' през декември 2010.

Ах, на Импала любимия ритъм/честота - браво на момчето и на кръста му.

PS. Моля, някоя да дойде да ме прасне с нещо, за да кротна Blush .

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 21:46 от Impala

# 571
Прас! и още веднъж прас!   Twisted Evil

Не се кротвай, моля те, че тогава и другите ще трябва да се кротнем и каква  ще стане тя? Simple Smile

# 572
абе защо няма много клипчета с Джаред?
Събрах всичко, което намерих от конвенция тук... ама с Джаред най-малко. Той няма ли отделен панел само за него?
явно не търся добре...

отивам да се ровя

Импала, търсих, търсих с какво да те тресна...

ама класиката си е класика...

# 573
  • # супернатурална #
От мен първо пръс, а после прас . Останалите тука.

Ах, на Импала любимия ритъм/честота - браво на момчето и на кръста му.

smile3521 Това явно са вокалите на инструменталната ни група, състояща се от духова, перкусионна и щрайх секции.

След толкова много праскане (извинете) ще ти трябва бърза пътна помощ  Whistling  Shocked Whistling Wink

# 574
Импалка, аз с нищо няма да те тресвам. Само ще ти ги оставя така, подпрели.... хм апетитните си части върху теб, докато пийвате заедно биричка. Simple Smile

# 575
абе защо няма много клипчета с Джаред?
Събрах всичко, което намерих от конвенция тук... ама с Джаред най-малко. Той няма ли отделен панел само за него?
Белс, какво си го затърсила толкова сега - Джаред, та Джаред. Спокойно де, ще се появи...
Ех, Галче, тази пътна помощ има нужда от една автомивка, искаш ли да го заведем на една Laughing

# 576
Благодаря, мили мои Hug Hug Hug , определено много помагате Joy Joy Joy .

# 577
  • # супернатурална #
Винаги можеш да разчиташ.  Wink

Ех, Галче, тази пътна помощ има нужда от една автомивка, искаш ли да го заведем на една Laughing[/b]

Инче, недей, че откакто седнах днес в темата само джуки хапя, а коремът ме приболява едно такова, приятно  Laughing Само това ми остава, да си запредставям мокър Сам  ooooh!

# 578
Само това ми остава, да си запредставям мокър Сам  ooooh!
Оффф съвсем забравих, че ти е неприятно като е мокър, щото мокър - следователно, но не винаги задължително, гол, или поне мокрите дрехи предполагат свалянето им, а ти така не го харесваш, хич, хиич. Обещавам, че ще ти вържа очите, да не ти е неприятно, а аз ще се жертвам да го гледам в подобна ситуация.

# 579
ей каква жертвоготовна Ина!!!!

# 580
  • # супернатурална #
Даа, а ти определено само ще го гледаш. Ръцете ти няма да посегнат към мократа гушка, устните ти ще отхвърлят неговите,  напористи и търсещи, слухът ти ще се изключи за тежкото дишане, преминаващо в стенания, няма и да помиришеш кожата, няма да усетиш " вкусния и малко сладък аромат", косите ви няма да се помилват и телата ви в никакъв случай няма да се увият едно в друго.  Flutter

# 581
На тези снимки: http://twitpic.com/photos/WinchesterBros може да се види сканирана цялата статия от новото TV Guide, посветена на сериала и момчетата. Има и спойлери, така че ако някоя от вас се пази непросветена до петък, моля да не чете.

# 582
Импалка Heart Eyes мила, аз само леко Ще те плесна ... пляс пляс, но моля те не спирай.

Гале, Инче ... ако продължавате така, Ще трябва да се сложи една голяяяяяяма червена точка на заглавието на темата  Mr. Green (но продължавайте моля, не спирайте и вие. Най много да ми докарате някой сърцепляс .... туп)

Аз нали живея в Неандерталия и за жалост ОТНОВО не мога да видя клипчето на Еми  Sad
И с коя песен от КОСА (много добър филм  Peace) мислиш да озвучиш следваЩото си произведение ?????? Let the Sunshine in или Aquarius Heart Eyes или ...

и ей така без ниЩо ...

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 00:59 от bichito

# 583
Ето го нашият 'Alpha Male 2011'. Честито, скъпи Heart Eyes !

Статия на 'TV Guide' във връзка с новия брой и фотосесията за него. Общо взето, едно голямо нищо, но разбираме какво пие DJ Jared P.

Oх, решетки... белезници... alces americanus Grinning , копнеещ за внимание, гушванки, погалвания по главицата...

За десерт един пръскащ Дженсън: цък!

PS. Impala=безнадежден случай Crazy Crazy Crazy . Имам нужда от ваканция Flutter .

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 02:30 от Impala

# 584
Пожелавам ви Лека и Розова Уинчестърова ноЩ

[...]
За десерт един пръскащ Дженсън: цък!
...

пу за мен  newsm56

Редактирам се ....
Добро утро, Честито на Тренера  Hug, ние си знаех ме кой Ще спечели, но все пак .....
Ето и едно кафе с бомбон от мен да се почерпим по случай случката  Mr. Green
сладкишите ги поднасяйте вие, че аз вече закъснявам за работа  Crazy

Пожелавам ви един Лек, слънчев и изпълнен с много усмивки ден   bouquet
Остават само три дни ... юпиииииии  newsm44

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 09:29 от bichito

Общи условия

Активация на акаунт