SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 047
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Каква прекрасна новина Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето го нашият 'Alpha Male 2011'. Честито, скъпи Heart Eyes !
Браво на Дженсън...Може да се поздравим с това Number One
Галчето, милото, съвсем заби в АУ-то Laughing

Добро утро Heart Eyes малко ще се възнеса с тази песен

# 586
Добро утроооо!  Hug

Кафенце:

и шампанско за победителя!  Heart Eyes

bichito, ако знаеш колко пъти съм си мислела че трябва да плеснем червена точка на темата.... така де, за да се чувстваме свободни като ни се развихрят страстите  Laughing
Съжалявам за клипчето, защо не можеш да го видиш? Ако го кача в тубата ще можеш ли? Иначе планираната песен е White Boys.  Mr. Green

Следното е disclaimer/предупреждение, който една девойка от livejournal плесва пред всеки пикспам с Дженсън, но мисля, че важи и за нашата тема с пълна сила  Joy

"I will not be held responsible for spontaneous combusting, computers shorting out, marbles rolling, brain cells frying, ovaries exploding, and the like. *Passes out drool bibs, and fire extinguishers* And please make sure that your health insurance policy is caught up Wink Randomly-any blindness due to looking directly at the Pretty is not my fault-I only bring it! Please note that should you go to special hell you are responsible for your own transportation/tickets/bus passes."

И леко куц превод за неанглоговорящите
"Не нося отговорност за спонтанно възпламеняване, компютри дали накъсо, изпържени мозъчни клетки, експлодирали яйчници и подобни. *раздава лигавници и пожарогасители* Проверете дали здравните ви осигуровки са наред Wink Ослепяване, причинено от гледане директно в красотите не е по моя вина-аз само ги доставям. Отбележете, че ако попаднете в Спецаилния Ад, отговаряте за собствения си транспорт!"

# 587
  • В средата на времето
Честито на Дженсън Grinning  Дано да има повечко лавички в къщи, на които да държи всичките си наградите Grinning

Благодаря за кафето, бонбоните Grinning  bouquet

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 10:10 от Izida

# 588
  • гр. София
Привет и от мен  Hug

Бързам да докладвам следното: тази сутрин на път за работа в тролея видях едно младо копие на Дженсън. Като казвам копие имам предвид точно това. Същите очи, вежди, чело, нос, уши и горна устна. Същите гримаси и бърчене на челото. Струва ми се, че и същия ръст.
Разликите бяха малко: само долната устна на въпросното копие беше по-различна, някак хлътнала, което, предполагам, би се отразило на усмивката му. И лицето му беше по-тясно от на Дженсън.
Иначе приликата беше поразителна. Слезе на Софийски университет (вероятно е студент - изглеждаше млад и носеше разни папки. Е, това не е гаранция, но все пак...)

Рапорт даден! reverance reverance

И....честито на Дженсън за наградата! Grinning

# 589
Нямо изчитане, няма изглеждане всичко свързано със СПН, което в последните дни залива интернет пространството   Grinning
Много се радвам за Дженсън, че е победител Heart Eyes
да има много пъти празнуване с такова пръскане хи хи хи  Grinning

Вие запитвали ли сте се, ако имате възможност да зададете някакъв въпрос на Джаред, Дженсън, Миша или някой друг от каста, какъв ще бъде той, това просто ми хрумна покрай последния им кънвеншън.

Роза, страхотно сутрешно преживяване си имала  Grinning
да не питам обаче дали се престраши да увековечиш копието на Дженсън като го щракнеш

# 590
Здравейте!
Браво на момчетата, много се радвам, че спечелиха!

# 591
Привет и от мен  Hug
Бързам да докладвам следното: [...] Слезе на Софийски университет (вероятно е студент - изглеждаше млад и носеше разни папки. Е, това не е гаранция, но все пак...)
Рапорт даден! reverance reverance
Най-вероятно студент - значи легален. Ето къде Импала ще отиде на почивка - в 'Гълъбарника' с младо и издържливо, надявам се, дженсъново/диййново копие. За долната устна - като я нахапя ще се подуе Mr. Green .
И това ако не е чудесна новина за прекрасно Добро утро Hug !

Бих могла да попитам дали ако Импалата беше жена, щеше да е най-подходящата за Диййн Joy .
(Това е във връзка с чувството ми, че ще "загина" до края на сезона)

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 11:24 от Impala

# 592
Ееее, Розе, супер! Simple Smile Значи някъде из университета броди копие на Дженсън, а? Ех, да му се не знае, що не съм в Ректората вече?  Laughing

danir, за въпроси не съм се замисляла честно казано, а няма и смисъл. Аз съм крайно срамежливо животно, така че и да искам, думица не бих могла да обеля. Ако пробвам, сценария с припадането дето вчера го обсъждахме може да стане реалност...

# 593
  • гр. София
Роза, страхотно сутрешно преживяване си имала  Grinning
да не питам обаче дали се престраши да увековечиш копието на Дженсън като го щракнеш[/b]

Че с какво да го снимам? Пък и за какво? Де да беше Дженсън....И автограф щях да му искам даже.
Хаха, представам си Дженсън в тролей 11  Joy

Бих могла да попитам дали ако Импалата беше жена, щеше да е най-подходящата за Диййн Joy .
(Това е във връзка с чувството ми, че ще "загина" до края на сезона)

Ааа, да ги нямаме такива. Не те давам пък! Да повторя: не те давам ПЪК!
Само да посмеят сценаристите да сътворят такава височайша глупост! Отивам там и  #2gunfire на месо!

# 594
И на мен не ми се умира Joy , но такова ми е усещането Crazy : изстрел в резервоара и 'айде Crazy .

Поздрав с нещо на може би първата ми музикална любов: http://www.youtube.com/watch?v=9VD77Sw-N2Y

Нова снимка от 6.18 - за съжаление малка. Нека бъде поздрав за Sin City Hug :

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 15:00 от Impala

# 595
Импалкааа  Naughty никакво умиране. На какво прилича това (е друг е въпроса от '67 как ще издържиш 77 сезона  Whistling, но ти си силно момиче и ще се справиш   ).

Розичка, хубаво преживяване си имала. И мен ме е яд че преди време не можах да снимам Импалата дето видях. Все още се оглеждам всеки ден за нея, дано да я видя пак  Praynig и ще я снимам.
Еми мила, не мога да видя клипчето защото, както казах живея в Неандерталия и VBox- са зарежда изключииииииително баааааааааавно. Но ако мога да помоля Praynig Praynig Praynig  и не е прекалено нахално от моя страна, да го качиш в You Tube ще съм изклчючително щастлива да мога да видя клипа. А избора за песен за следващия е гут, гут, вери гут  Mr. Green
Аз бих ги попитала ....  newsm78  всъщност най вероятно ще си глътна граматиката, ще взема да заеквам и дори припадането ми ще е като на мистър Бийн .... пълно дърво  Joy Joy Joy 

Нова снимка от 6.18 - за съжаление малка. Нека бъде поздрав за Sin City Hug :

Благодаря  bowuu , може да е малка, но е задоволителна  Blush .... ееееех красотаааааа, струе от всеки пиксел ..... ох отивам да работя, че пак се размечтах  Rolling Eyes

# 596
  • В средата на времето
Аз все още се мъча да проумея, какво толкова намирате в каубойските им превъплъщения Laughing Мъча се усилено да намеря нещо, което да ме грабне и не мога Whistling Може би защото изобщо не долюбвам уестърните та и за това този им вид ми действа толкова страстноубийно Crazy

Аз бих питала Дженсън - Как е изтърпял психически да играе Дийн първите серии от този сезон? Crazy

# 597
Аз все още се мъча да проумея, какво толкова намирате в каубойските им превъплъщения Laughing Мъча се усилено да намеря нещо, което да ме грабне и не мога Whistling Може би защото изобщо не долюбвам уестърните та и за това този им вид ми действа толкова страстноубийно Crazy

Ха, Изи мисли като мен. Laughing Не знам защо, ама като каубойци хич не ми хващат очото и на мен.  Смешни са ми.

Не бих питала нищо, ако изобщо попадна в такава ситуация, най-вероятно и аз ще съм като пън.

# 598
Честито на Дженсън!  Party Party Party

Аз не бих питала нищо,само ще им разкажа за бг мама и за списващите тука Simple Smile

# 599
Разни хора - различни вкусове Peace . На мен Сам и Диййн ми харесват абсолютно всякак облечени, докато мога да имам известни критики към Джаред и Дженсън, но пък тези дребни нещица изобщо не ми пречат Joy .

Маме,
Тази ти идея ме изненада.

Общи условия

Активация на акаунт