SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 067
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София

И малко офтопик за Нели: Това последното от подписа ти чичо Мейсън ли е?
Аха, ама нямаше място за него и малко се посви Rolling Eyes

# 646
Лили,aз нямaм колeбaния по твоя eкзиcтeнциaлeн въпроc - c човeк кaто Caм. Wink Но и Джaрeд нямa дa го върнa, виж Джeнcън щe го, въпрeки,чe e cимпaтягa. Laughing

# 647
Лили,aз нямaм колeбaния по твоя eкзиcтeнциaлeн въпроc - c човeк кaто Caм. Wink Но и Джaрeд нямa дa го върнa, виж Джeнcън щe го, въпрeки,чe e cимпaтягa. Laughing
Аз го взимам без да се замислям, Дженсън де, щом така и така не го щеш Grinning

# 648
А, Стич ме е изпреварила с превода. Wink
Я да я поздравя с едно клипче: Love remains the same
Дейна, мерси много за поздрава, страхотен е Heart Eyes Hug

# 649
Не мога да схвана  - взимате, ама как? В живота или за четири-пет кръгчета?
Дейна Heart Eyes страхотен клип, благодаря ти

# 650
Добре, крайно време беше и официално превю на утрешния епизод да пуснат: https://www.youtube.com/watch?v=QDWsJnD7XuE&feature=player_embedded
Няма нужда да споменавам пред вас, че вече нямам търпение. Отивам да гледам епизода, в който отстреляха дяката и Руфъс и да тръпна от очакване за утревечершната нощна прожекция.

По дискусията:
Взимам го Дийн и дженсън вземам по всяко време и навсякъде, само да каже и съм го взела. Wink Ако дойде из българско и тъй като не го щете, че ще се избиете коя да подслони Джаред първа, като остане сам и няма къде да спи, с удоволствие ще му предложа легло унас, то не виждам някоя друга да се е засилила да го подслонява Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 22:39 от Dana_Scully

# 651
Ох, това с туршията ме уби! Запазвам си го това клипче да ме разсмива като ми е криво.  Laughing

Малко оф топик: Мили дами, преди една година ни напусна един много важен за моята бурна младост музикант-Peter Steele от Type O Negative. Сега се понасям към Black Lоdge да се наливам с другарчета в негова памет, а пък за вас имам кратко клипченце с негова музика и нашите момчета:
http://www.youtube.com/watch?v=_yYa-bVzvOU

Тъжничко излезна, не ми беше това идеята точно, но ми е тегаво цял ден и така...

# 652
  • # супернатурална #
Не мога да схвана  - взимате, ама как? В живота или за четири-пет кръгчета?

Инче, и тази опция ли я има? Значи: Искат ме Джаред и Дженсън, евентуално Сам и Дийн, въпросът е кой ще избера и дали ще подходя сериозно към връзката ни.  Thinking Ей, късно ми е , нищо не мога да измисля. Ще ги прибера за тази нощ, че утрото е по-мъдро от вечерта.

Дейна, благодаря за промото, ама нали в този епизод ще са каубои, или пак съм неразбрала.  Grinning

Еми, много магнетична музика и страшно им ходи...като всичко красиво.

# 653
Размениха местата на епизодите, Галче и сега предстои този, в който Титаник не е потънал и бъдещето се е променило ("Ефектът на пеперудата"). Frontierland с каубойците ще е следващият.

# 654
Ще гледаме  Grinning  най-после, еееее дочакахме

И, Галче, ще ги оставиш да се наспят добре през въпросната нощ  Mr. Green

Да, измислих, в другия си живот ще си избера Джаред, нямам предвид само външност, защото аз малко приличам на Дженсън (поне така си мисля  Joy) и ще бъда щастлива с човек като Джаред. Обаче в следващия живот пък искам Сам  Grinning           Аз съм добър човек, може и да ме наградят  Grinning   Надявам се  Praynig

# 655
Дейна, мерси за промото... интересен епизод се очертава, въпреки че е много... Final Destination. Но пък те имат навика да хващат познати концепции и да ги извъртат по нов начин, така че съм готова за изненади. Не знам дали ще хвана среднощната прожекция, но ако пропусна определено ще се вдигна в ранни зори в събота!

За избирането... пих четири бири тая вечер, мислейки по въпроса, и много се затрудних... Джаред като физика определено е повече мой тип, защото съм една висока и голяма жена, и ми е хубаво да имам до себе си мъж, до когото да се чувствам дребна. ( МъжО е в тази категория определено) Като характер ми е сложно... милото е тип Миша, всъщност, а аз с Дженсън се идентифицирам най-много. Офффф, не мога.... явно съм си чиста порода ненаситница и това е. Избора е мисия невъзможна. Отказвам се....

Ше ви подосаждам с едно поздравче относно гореупоменатия мой любим музикант... както сигурно се усеща, в момента съм много на черешата, и искам да си споделям със света около мен. Преди да се сблъскам с любимия ни сериал, този човек беше  най- голямата ми краста и фенщина. От него тръгна манията ми по зелените очи. Затова толкова обичам да комбинирам кадри от нашия сериал с неговата музика, а и понеже често много ми се връзват.  ooooh!  Embarassed

# 656
Добро утро...

аз чак сега гледах това

Because I hated the movie!
What movie?
Exactly!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 657
Добро утро и от мен.
Белс, имам нещо за теб, отдавна се каня, но все се отплесвам...
Един спешъли поздрав фор ю Heart Eyes

Laughing

# 658
  • гр. София
Типично по спамърски искам да ви "почерпя" с това

http://www.youtube.com/watch?v=C4z2PIZ-0CU

Какъв сладичък дундьо е  и как си върти дупето  Laughing

Имам и текст, ако някой иска, но засега няма да го поствам.

# 659
Уф, най-накрая дойде петъка newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт