SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 080
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Гутен таг и от мен,
Данир върпоса ти с микрото мисля, че ще обере всички точки (че дори може и да накараш Дженсън да се изчерви  Embarassed, дано дано  Praynig)

Преди малко се бях зазяпала в подписа на Бела Heart Eyes и се замислих, защо никога не написаха малко по така историята около Дийн и Бела??? Толкова са сладки и двамата, трябваше да се обичат малко  Whistling.

А относно филма им тука .... ех мечти  Rolling Eyes, нямаше да има достатъчно работни места за всички ни  Mr. Green, та аз щях тактично да се бутам като статист някъде там ...

# 631
  • гр. София

Тук
има преживяванията на една фенка на Roman Holiday. И да не знаете английски, има много снимки на всички без J2.

Много ми беше интересно да го прочета. Особено това:

Rob Benedict is a wonderful human being!! He literelly threw himself on me, squeezed me and giggled and laughed - he's just the sweetest, most adorable person in this world ♥ ♥ ♥

И това:

In the end I told him that the fandom now uses OMC (Oh my Chuck) instead of OMG (Oh my God) and he thought that was hilarious!!

Grinning

# 632
Eто ме и мен Grinning .
Бела, Hug
Благодаря за поздрава с позите Joy . Досега действахме и с други - някои от снимките трябва доста да ги повъртиш, за да разбереш кой и кое къде е Whistling . Самито е голям и неуморен новатор Peace . Мъъъъър...

Еми,
Питам, даваш ли да сложа линк към клипчетата ти в YT в първи пост? А, а Praynig ?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 16:23 от Impala

# 633
Мирка, не че искам да те откъсвам от това, което правиш в момента, защото знам какво е и го искаааамммммм, но я обясни по-подробно за какво са те били одобрили?????
Белс нали знаеш благотворителната организация на Миша /http://www.therandomact.org/wordpress//  та те набираха видъри за работа към организацията. Писах им на шега, пратих им канала в туба да гледат и почти бях забравила, като един ден след месец някъде ми пратиха писмо, че съм одобрена от екипа. Писмото почваше с "Wellcome to Random Acts vidder team"...". Толкова бях щастлива, че цяла нощ не спах, само четох писмото. И общо взето се отказах, защото това си е работа и хората искат сигурност, а аз няма как да им я дам в момента. И така,  страшно ме е яд. Сега продължават да ми пращат мейли с инфо за тийма и за др хора и аз ги чета със свито сърце, но в същото време съм адски поласкана. Та това е в общи линии.  Hug

Емичка страхотен линк, лелееее направо се пренесох в разказа на това момиче. Страхотия е било.   bouquet

Кажете ми как да не го обожаваш....:

# 634
Импала, разбира се че давам! Всяка възможност за самоизтъкване е добре дошла Laughing Всички ги харесахте, така че не ме е срам вече!

Розичке, Мирка, радвам се че ви хареса линкчето, ето още едно за остатъка от деня, панелите и коктейла. Мишата липсва за съжаление, понеже е приспивал дечко. (Как да не му се радваш?)  Heart Eyes

# 635
Момичета, ето клипчето, на което Дженсън се разплака от смях Laughing

# 636
Фейче, не че нещо разбрах, обаче ми беше много приятно да ги гледам, и аз ухилена, защото и те се смеят  Joy

Мирка, аз съм в групата на фенките на видърския ти талант, но ти все не ни вярваш. Е, надявам се да повярваш поне на хората, които разбират  Grinning 

# 637
  • В средата на времето

Aз не разбирам защо е този истеричен смях, но явно им е било много смешно, щом Дженсън чак се разплаква Grinning

# 638
Ами явно им е станало смешно, защото те си говорят тихо и кротко на разни супернатурални теми и изведнъж им задават въпроса "Пробвали ли сте някога туршия в пържен ориз?" Laughing
При което лигавето Джаред започва да разсъждава на глас върху въпроса, което пък довежда до рев Дженсън Laughing
Джаред казва - Аз не съм пробвал... вие някога яли ли сте туршия, яли ли сте пържен ориз във туршия, това нещо, за което трябва да се оглеждам ли е... това е най-свръх...най-паранормалното нещо, което се е случвало... благодаря ви
Дженсън в този момент вече иска кърпичка да си пребърсва сълзите,
А Джаред казва - той плаче, аз се смея, на което Дженсън отвръща - извинете, на какво се смеете.

Всъщност Джаред не казва нещо кой знае колко смешно, но начинът по който се хилят двамата е брутален Joy

# 639
  • София
Е как е туршия на английски smile3532

# 640
 Joy Joy Joy      

И,  Феъри, твоите пиленца добре стоят до туршията с ориза  Joy    Ох, много ми дойде напрежението тези дни, личи си

Сега мисля по въпроса с какъв тип човек искам да живея живота си - като Джаред или като Дженсън?   Въпрос абсолютно излишен всъщност, щото от много години си имам половинка и няма какво да избирам. Той не прилича на нито един от двамата.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 21:09 от lili0909

# 641
Pickle е туршия, но и маринована краставичка. Мисля, че това, което разплака Дженсън е мисълта как налапва кисела краставица, пълнена с пържен ориз.

# 642
  • София
Значи да търся king's pickle другия път като се появя в Щатите Joy. Сериозно, не знаех, че има дума за туршия, все си представям камби и карфиол

# 643
"pickles" е туршия на английски, използват го и за всякакви мариновани неща (в подсолена или кисела марината). (Да се проявя като една кандидат-бгмама, дето знае значението на думи като "марината".) Mr. Green

Иначе смешното на клипчето е именно начина, по който двамата се хилят неистово.

Момичета, мерси за страхотните неща, които сте пускали цял ден. Отивам да чета и да се смея. Simple Smile

А, Стич ме е изпреварила с превода. Wink
Я да я поздравя с едно клипче: Love remains the same

И малко офтопик за Нели: Това последното от подписа ти чичо Мейсън ли е?

Как сте иначе, момичета? При мен напрежението от утрешната дъъълга нощ, която предстои започва да се покачва още отсега. Заредила съм се с 40-тина клипчета на браузъра, които все не ми остава време да доизгледам (всичките вие сте ги пускали тук, браво за което) и поне ще имам с какво да подгрявам за "My Heart Will Go On"

И както сме го подкарали на награди тази седмица, вижте кое е шоуто с най-силна фен-база според тази класация: http://tvovermind.zap2it.com/tv-news/survey-results-show-stronge … line-fandom/54237 Амии... да сепоздравим за пореден пт освен. Simple Smile

P.S. В Туитър върви кампания "Награда за Джаред" с хаш-таг: #JaredsAward - поде я една мацка от Испания, по-известна из туитърско като SammWinchester, която забелязала колко несправедливо е пренебрегван Джаредчо във всякакви класации с гласуване, в които участва и Дженсън (който си е абониран за наградите където и да се появи). Та в тази връзка учредиха "Награда за Джаред", при която на мейл: AwardForJared@gmail.com може да изпратите поздравите си за момчето, както и линк към клипче, което сте направили за него (гледам към тези от вас, дето ги бива в клипчеправенето). Аз се отчетох с кратък поздрав и пожелания за успешна кариера (много сухо, ама не ми хрумна нищо по-интересно) и приканвам и вас да споделите любовта си. Wink Събирането на мейлите приключва в неделя.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 21:37 от Dana_Scully

# 644
  • # супернатурална #
И аз тръпна за утре  Laughing Но и съм се подготвила за някоя космическа глупост, да не се разочаровам после. Толкова време ги нямаше, че само да ми подскачат насам-натам по шапки и пистолети, пак ми стига  Laughing Аа, също много ми липсваше и кафето в 3, пишете ме на нощната прожекция  Peace

Joy Joy Joy     

Сега мисля по въпроса с какъв тип човек искам да живея живота си - като Джаред или като Дженсън?   Въпрос абсолютно излишен всъщност, щото от много години си имам половинка и няма какво да избирам. Той не прилича на нито един от двамата.

И какво измисли, Люс, имаме ли победител?  Laughing Според мен двамата се допълват идеално, само дето Дженсън ще бъде системно пренебрегван. А може би не, аз съм жалостива душа  Rolling Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт