SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 402
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Цък, да те видя тук къде ще се целиш.
Ох ooooh! Защо има такива мъже  Tired Не съм претенциозна, каквото оцеля по Джаред, все ще съм доволна. Ама тука как се хвали, а? Дано, дано  Laughing

Не се хвали - виж замечтания поглед на Дженсън.

# 91
  • # супернатурална #
На мен ми изглежда леко стреснат, да не кажа страхопочитателен  Joy

Мамче, не е клип, снимка е. Джаред е разтворил ръце, все едно казва - "Ей толкова"  Mr. Green

# 92
 Joy Mr. Green  Като вица с глухите баби на пазара, които си обсъждат нещо, ама на различни нива  Joy 

А защо пренебрегвате тази, където Сам гимнастира   Намирам много еротичен заряд  в този начален полушпагат Grinning

Сега гласувах в анкетата, разликата направо се е стопила.

# 93
Премерих – трудно – и докладвам:

# 94
Благодаря ти Гале  Hug сега ми остава само да си представям колко показва  Laughing

# 95

точно колкото да влезе в Импалата...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

не ме бий

# 96
точно колкото да влезе в Импалата...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
не ме бий

Никога Hug .
Трудна работа си е:
(цък)
Необходим е даже Импала-скейтборд Wink , за да стигнат до точното място.

# 97
ама като гледам Дийнчо горкият доста се е поизпотил докато го намери...

точното място...

но предполагам си заслужава Simple Smile)))))

# 98
Вече го научи къде е, но Импала е ненаситна: 'О, я, я, анкор, кайне штоп, я...' и после ''Айде пак!' Crazy

Поздрав Hug : Foghat - Slow Ride

Днешните снимки, но големи, точно както ги обичаме, Галче - http://jaredpictures.com/thumbnails.php?album=530

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 22:18 от Impala

# 99
  • # супернатурална #
Ох, големи и красиви, нооо

вижте какво бръмна в ФБ, вярно ли е, моля ви, кажете, че не е!!! Имах някакво таова предчувствие след днешните снимки, дано да се лъжем  Praynig

????????????????????? FINAL SEASON ????????????????????????
Stars are seen on the set of "Supernatural" in Vancouver. The show is in it's 6th and final season and today was the last day on location. These exclusive photos show the cast giving goodbye hugs to long standing crew members as well as having some laughs sharing stories...

На друго място пък прочетох това

OMG!!!!! We have our Season 7!!!!!!!!!!!!! YAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!!!

Няма ли сигурен източник ?

Импалко, благодаря за това съкровище, което сподели, нямах го. Много бозички ще те черпя, и не само, само да дойдеш  Hug

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 23:22 от Г. Краули

# 100
Гале Hug ,
Засега няма никакво официално изявление дали ще има ли или не седми сезон. Екипът, актьорите се надяват на това, финалът на настоящия сезон е написан така, че да е възможно продължение. За всички ни остава да стискаме палци и да изчакаме решението на CW, което да оповестят официално. Писах и по-рано за това: рейтингът на сезона е добър, другият водещ сериал - 'Smallville', приключва на 13 май, след цели 10 сезона.

Иначе веднага прегледах източниците, но открих само това тук:
Supernatural - Season 6 Finale - Casting News
(Thanks to Doug for the heads up.)
According to IMDB Kim Johnston Ulrich (Dr.Visyak) will be in the final two episodes. Imdb also has Demore Barnes returning as Raphael in The Man Who Would Be King

Koe ли е това момиче от финалния епизод?
http://i020.radikal.ru/1104/c3/33723f18c507.jpg

# 101
  • # супернатурална #
Импалко, благодаря за утехата, значи продължаваме да се надяваме. Десет сезона ме устройват идеално. След 3-4 години ще съм улегнала, ще се задържам повече в кухнята, може и гоблени да шия  Joy ще преживея раздялата  Laughing

# 102
И да поддържаш огъня, пишейки разкази за стискащи Импала(та) диййнови ръце (*въх!*), които да споделяш тук. Може и самски, разбира се.

Цък .

Edit: Порових още малко: 'News on SPN renewal may be held over until the May Upfronts, around the time the finale airs, due to new CW President.' И това обаче не е официална информация. Чакаме и това е Tired .

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 00:18 от Impala

# 103
  • # супернатурална #
Ще поддържам аз, стига да не изгоря в него  Laughing

Лека нощ от мен

# 104
Бух! в снимката. Лека Hug .

Общи условия

Активация на акаунт