SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 819
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  Добър дееен  Hug

Ще треперим значи в неведение за бъдещето  Rolling Eyes

# 106
Здравейте!
Импалка, поздравления за оформлението на новата тема!  Hug Бабетата са трепач!  Joy

А за снимките направо нямам думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето тук има оше снимки от същия ден, но на фокус са Миша и Джим - http://jaredpictures.com/albums/Candids/2011/April%201%202011%20 … ral/other%20cast/
Снимките са главозамайващо големи.

Още снимки тук - http://gypsysunday.imgur.com/31_march_2011__spn_film_set#ls35I

А това тук е едно мръчкаво видео на заснемане на една от сцените - http://smg.photobucket.com/albums/v702/syrenlost/20110301-spnfil … rent=MOV05652.mp4

# 107
  • # супернатурална #
Добър ден и от мен  Laughing Аз така се потопих в сайта от Импалка  Hug , че чакам пердетата ми сами да се закачат  Laughing
Тази виждали ли сме я? Нямам спомен  newsm78

# 108
Супер сайт, нали? Аз пък си мечтая за тази гледна точка, по възможност без кучето Laughing :

# 109
Хелоу  Simple Smile

Импалка тази снимка ми става любима  Heart Eyes вземам я и кучето  Heart Eyes

# 110
  • # супернатурална #
Ровейки в сайта  Laughing реших да отложа гоблените, дори и да свърши СПН. Ще изгледам всички филми на Джаред. Въпреки че в повечето не е съвсем легален, най-малкото защото го дават по Дисни  Laughing

# 111
Здравейте мили мои,
тъй като оня ден исках да си сваля песните от сериала, но линка беше вече невалиден, Дейна беше така добра и любезна да ми ги прехвърли. Та реших да ги кача в 4shared и да постна линка тук ... та това е проба, да видим дали работи.

П.П. Май работи  Peace. Сега качвам и другите и после ще ви дам линка за тези които искат ...  Hug

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 18:59 от bichito

# 112
  • # супернатурална #
Би, благодаря за труда, свалям, ще видим дали ще стане.
Гледайте това, на десетата секунда се появява Дженсън и е доста интересен  Wink

# 113
Благодаря Бичи   bouquet  Hug и аз тегля,за сега всичко е окей  Simple Smile

Заповядай Simple Smile

# 114
Ох Галееее, мерсиии. И така (както изкача) кака хич няма да го изхвърли  smile3508.
Маме ........ ......   bouquet

# 115
  • # супернатурална #
Можеш да пускаш линк направо тук, мисля, че няма да има против. В знак на благодарност, за Дейна тоже. Мощно експлоатирам сайта  Mr. Green

# 116
bichi, Dana,
Благодаря  bouquet . Така и не си свалих целия саундтрак, а само тези песни, които ми харесват. Радвам се, че отново ги има всичките. Ще сменя линка в първи пост на следващата тема.

Галче,
Ако нашият механик изглеждаше така, щях да блъскам колата поне веднъж седмично, за да трябва да ме я *** Whistling . Ревнувам Joy !

# 117
Ох, сърдечен удар ми докара, Бичи, с твойте поздрави, добре, че единият поне е с лекарска престилка, та да има кой спешно да ми приложи дишане уста в уста и да ме освести! Wink

Дами, чета ви и малко се попритесних (то не е от сега де), че както не излизат новини за с7 и с тия снимки в а-ла-прощален вариант, нищо чудно да не ни продължат - няма да е за пръв път да зарежат супер готин и успешен сериал по средата на историята и да го оставят да свърши... никак си. Sad

Дано да греша, дано....

# 118
  • # супернатурална #
Спомняте ли си миналата година кога се разбра за 6-ти сезон, и тогава ли мълчаха до последно.

Ми то си е за ревност! Представяш ли си колко време ще и отдели, за да я вкара в годно състояние. А да не говорим, че може той да я е помлял така (ох, не си знае силата, значи  Heart Eyes  Heart Eyes)като знаем с микрофоните какво прави  Laughing

# 119
олеле колко снимки сте пуснали...

видях, че има само една страница и се успокоих, че бързо ще ви изчета, а то всякd втора дума линк...

сега гледам, припадам, свестявам се, пак припадам и така Simple Smile)))

сега подред

за всички вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

първо да отбележа

това не е ли онази от серията с драконите, дето е била любима на Боби
и то с петно кръв на корема ????

относно другите неща, които сте напускали

ох

ах

Много благодаря за музиката

Поздрав

Общи условия

Активация на акаунт