SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 080
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Галче, миналата година много рано се разбра за подновяването на 6 сезон - още от средата на март се знаеше... притеснително е, че се твърди, че тази година ще се разбере едва на 19 май - ден преди финала (Тогава встъпва в длъжност и новото ръководство на CW).

# 121
  • # супернатурална #
Затова не си спомням да съм тръпнела в очакване, то си се е знаело от по-рано. Остава да се молим за трезв разум на новото ръководство и за мощна кампания на феновете в подкрепа на сезон 7

Разглеждам една тема за стари сериали и вижте на какво попаднах

Двама артисти от СПН във един филм  Grinning

# 122
Двама артисти от СПН във един филм  Grinning

И то свръхестествен като тематика, доколкото може да се съди от постера. Simple Smile Кой филм е това?

А пък вижте аз на каква снимка попаднах и останах без дъх:

(цък)

# 123
  • В средата на времето
А пък вижте аз на каква снимка попаднах и останах без дъх:

Ух, какъв ми е прилежен тук Grinning Heart Eyes...и с устенца като рoзичка Joy

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 22:39 от Izida

# 124
  • # супернатурална #

И то свръхестествен като тематика, доколкото може да се съди от постера. Simple Smile Кой филм е това?

Първата вълна

# 125
Направо да ти се прииска да го изпапкаш, нали Mr. Green Дженсън на костюмираната снимка имам предвид.

Иначе, Гале, 1-та вълна изглежда интересно - освобождавам местенце на HDD - то и го дръпвам. Тенкс за идеята.

Поздрав: SUPERNATURAL - THE MOVIE

# 126
  • В средата на времето

Eйй това много ми хареса Peace. Само са могли да вкарат повече екшън и повече забързани кадри, за да стане като истински холивудски трейлър Simple Smile

Понеже и песента много ми хареса тук, та потърсих съответни SPN клипчета с тази песен и това ми хареса:
God's Gonna Cut You Down

Направо да ти се прииска да го изпапкаш, нали Mr. Green Дженсън на костюмираната снимка имам предвид.

Мхъм, като захарно петле ми е Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 22:51 от Izida

# 127
  • # супернатурална #
Тц, прекалено ми е чистичък, ще се изкуша да го поизцапам (ау, какъв е младичък, аз си мислех, че само Джаред е пораснал)

# 128
Гале тичам да приготвям ваната за Тренера  и ....  Whistling
Ето и още два линка за  музичкатааааааа Supernatural Season V Supernatural Season VI (имам ужасен НЕТ и всичко се сваля адски бавно, за това Ще ви ги давам на хапки)

П.П. Supernatural Season IV OST

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 00:20 от bichito

# 129
Бичи, браво за качването на песните! Simple Smile

Ммм, баня? Тренер?? = къпане!? Тичам веднага!

# 130

...
Ммм, баня? Тренер?? = къпане!? Тичам веднага!

Ааааааааааа Дейна  Naughty, тегли си номерче .... По ред на номерата  Mr. Green
Е, айде може да си поделим работата ... едната сапунисва  Whistling, другата плакнее  Whistling

# 131
Ами що да не може? Mr. Green

Пу за мен завиването в хавлия след къпане!

# 132
"Първата вълна" беше интересен сериал за времето си. Но освен артиста и извънземните колонизатори, които той преследваше и които се  изпаряваха, като ги поубиеш, друго не помня. Гледала съм го по ТВ-то.  Този, мургавият актъор, ми заприлича на един от "Досиетата на Дрезден", но не бил той, объркала съм се яко.

Лека нощ, макар че, що точно това постнах с приспивна цел  Rolling Eyes 

# 133
  • # супернатурална #
Вие го къпете, аз ще го цапам  Whistling
Виж, тука се нагърбвам и с двете задачи.

# 134
Гале ако ти стане много горещо,звънкай  Wink

Аз преди малко гледах дупето на татко Джон  Grinning в един филм на име PS:I love you  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт