SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 067
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро.
"Онзи сайт", който сте експлоатирали толкова жестоко вчера, е НЕЧОВЕШКИ с размерите си. Не смея дори да си помисля да вляза отново...

Намерих една интересна снимка. Надявам се на такава с надпис 7...

"PS:I love you" е страхотен филм, нали  Heart Eyes

# 136
....Симона прехапа усти при вида на стегнатото тяло, прокара ръка по раменете, гърдите, доксна с пръст татуировката, а след това и с устни. Дийн въздъхна сподавено, хвана главата и между ръцете си, вгледа се в очите и и започна да целува скулите, бузите и шията. Ръцете му я хванаха здраво за талията и я придърпаха напред. После сграбчиха облегалката над главата и, стиснаха я така, че пръстите му се впиха в черната кожа, а кокалчетата му побеляха. Плавно и бавно започна да движи тялото си върху нейното.  Симон простена и пожела тази нощ никога да не свършва.

Няколко часа по късно, Дийн се събуди от странното чувство че го наблюдават. Надигна се на една страна и погледна прекрасното създание легнало до него. Спомените от отминалата нощ, надигнаха отново желанието в него, но странното чувство все още не го напускаше и той с мъка отвори вратата и излезе. Протегна се, огледа се .... навсякъде около тях имаше само скали и кактуси. Бяха излезли доста от пътя. А той си мислеше, че са на самата магистрала. Завъртя се на 180º оглеждайки се и тогава го видя. Бе на няколко метра от него. Блед, съсухрен и ..... с изсъхнали очи, монахът го наблюдаваше съсредоточено. Но погледа му казваше "Ела, последвай ме".
- Ей, ти ...- Дийн тръгна към него, но монахът се скри зад скалата. Последва го, знаеше, че при него Ще намери отговорите. Извади телефона за да предупреди Сам какво става и тогава видя 10 пропуснати обаждания.
Сам вдигна веднага телефона и му се развика ....
- Къде се губиш, защо не вдигна проклетия телефон .... - Сам не можеше да си намери място от нерви. - Зарежи отговорите, не искам да знам какви си ги вършел - при това изречение Дий се усмихна леко и спомените отново нахлуха в главата му.
- Най важният въпрос е имал ли си халюцинации от както отворихме книгата? Дийн, важно е!!!- гласът на Сам бе доста сериозен. Дийн знаеше, че това не е никак добър знак.
- Имах странен сън и после случката в банята ...., но за нея ти казах. А сега съм по петите на монаха ...

Малко го позабравихме епизода ... та да побутна ...
Добър ден  Hug

# 137
  • # супернатурална #
Добър ден.

Би, много ви се радвам с Розето, голям екип сте,. Ех, та не могат да ви прочетат където трява и да направят два-три сезона по ваши разкази  Crossing Arms

Инче, тази снимка като я видях и като ме сви сърцето... Laughing Дано наистина да видим и догодина такава!

Гале ако ти стане много горещо,звънкай  Wink

Поносимо беше  Rolling Eyes Шведските душове ме спасиха, както и шведската закуска. Може да се каже, че като цяло беше доста шведско  Mr. Green

Малко нови (май) снимки

Така става, като излизат без половинките  Whistling  Laughing

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 13:14 от Г. Краули

# 138
Галче, не страдай, а охкай, ама колкото силно можеш, щот направо е мяуууууу

# 139
Галче, не са нови тези снимки, още от ергенските им години са. Затова така смело се снимат с разни фенки  Mr. Green

Ето как красивите патета са се превърнали в още по-красиви лебеди  Laughing

# 140
  • гр. София
-- Най важният въпрос е имал ли си халюцинации от както отворихме книгата? Дийн, важно е!!!- гласът на Сам бе доста сериозен. Дийн знаеше, че това не е никак добър знак.
- Имах странен сън и после случката в банята ...., но за нея ти казах. А сега съм по петите на монаха ...

Той прибра телефона си обратно в джоба и отново пое към скалата, зад която беше изчезнал монаха. За част от секундата се замисли дали не полудява. Така де, да преследва собственото си видение. Но какво пък, малко ли странности беше преживял, това нямаше да е първото и със сигурност нямаше да е последното.
Като стигна до скалата леко забави крачка и застана нащрек. Предпазливостта никога не е излишна, каза си той. Надзърна внимателно от другата страна на червеникавия камък, залепи гръб за него и го заобиколи. И там, точно отзад, го видя. Стоеше неподвижно и смирено като послушник по време на литургия – със сведена глава и скръстени пред гърдите ръце. Дланите не се виждаха, бяха прибрани в широките дълги ръкави.
Дийн застана пред монаха и зачака. Чака точно пет секунди, след което от търпението му не остана нищо, ето защо попита:
- Защо ме преследваш? Какво искаш от мен?
Монахът вдигна глава. Мъртвите му очи се спряха върху лицето на Дийн и това го накара да потръпне. Сухите му напукани устни се отвориха и с усилие произнесоха:
- Ракшаса!
Излезе ненадеен вятър и Дийн закри очи, за да не се напълнят с пясък. Когато ги отвори от монаха нямаше и следа.
Той се запъти обратно към колата, като в крачка се обади на Сам. Обясни му набързо какво се беше случило току що и добави:
-  Виж какво значи тази дума, „рикша”.
- Сигурен ли си, че това ти е казал? Рикша?! – изуми се брат му.
- Да, това каза.
-  Я пак си помисли. Рикшата е превозно средство.
Дийн сбърчи вежди. Каква, по дяволите, беше онази шантава дума, която монахът беше казал? Рик...раш...реш...Ракшаса!
- Ракшаса, Сами, това е думата! – спомни си той изведнъж.
- Този път си сигурен, нали? – попита недоверчиво Сам. Знаеше, че понякога брат му може да е леко разсеян.
- Сигурен съм. Виж какво ще излезе.
Когато се върна в колата Симона се беше събудила и се обличаше. В момента, в който той  се появи, тя тъкмо водеше сериозна битка със закопчаването на сутиена си, който отказваше да прибере пищните й форми.
- Говорих с колегите – каза тя, стараейки се да не обръща внимание на блесналия поглед на Дийн. – Разчели са йероглифите напълно. На санскрит са.
Саскрит?! Боже, в какво се бяха замесили този път!
- И какво пише? – попита Дийн без да откъсва очи от младата жена, която, за огромно негово неудоволствие, продължаваше да се облича.
- Заклинание за предпазване е – продължи Симона, повдигайки ханша си, за да нахлузи тесния си панталон, - едно и също е и на медальона, и на ръцете на монаха.
Дийн понечи да отговори нещо, но телефонът му иззвъня от джоба. Беше отново Сам.
- Дийн – каза той припряно, - не знаеш с какво си имаме работа! Ракшаса е демон-канибал от...
- Нека позная – прекъсна го брат му, - от индийската митология.
- Точно така, това е един от най-силните и зловредни демони.....Я чакай, ти от къде научи?
Дийн се подсмихна самодоволно.
- Имам си източници. Нали ти казах, че ще направя...проучване...- той изгледа хищно Симона от глава до пети и присви устни – ...на надписите от медальона. На санскрит са. Представляват заклинание за защита.

Галче, те затова нЕма да прокопсат, щото не ни четат нас с Бичито  Mr. Green

# 141
  • # супернатурална #

Галче, те затова нЕма да прокопсат, щото не ни четат нас с Бичито  Mr. Green

Peace Не си знаят късметЯ

Злате, пишеше, че е от партито за 6-ти сезон, а и Дженсън е с халка, Джаред си е като сега  newsm78 Де да знам, може и да не е.

# 142
Галче, те затова нЕма да прокопсат, щото не ни четат нас с Бичито  Mr. Green
Peace Не си знаят късметЯ

Така си е Peace . Ако пък снимат сериал по галчевите сценарии, ако трябва ще прегазя конкуренцията, но ще играя главната роля в поне един сезон: 22 едночасови епизода и пъти по-дълго време за снимки Party . Пилотният епизод може да се казва 'Цвай зупаа натуралише йегаа се натъкват на беззащитната фрау Импала' Joy .
Edit: Всъщност не става - много е дълго. Значи, това ще е the official description, а заглавието е 'Touched for the very first time'.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 14:36 от Impala

# 143
Сега не ми се рови, ама все си мисля, че Дженсън с тая капа съм го виждала на някакви снимки от концерт на групата на Крисчън Кейн. А и таз пуфкавата фенка от първите снимки ми е позната. Но не съм на 100% сигурна и аз.

# 144
  • # супернатурална #

Така си е Peace . Ако пък снимат сериал по галчевите сценарии, ако трябва ще прегазя конкуренцията, но ще играя главната роля в поне един сезон: 22 едночасови епизода и пъти по-дълго време за снимки Party . Пилотният епизод може да се казва 'Цвай зупаа натуралише йегаа се натъкват на беззащитната фрау Импала' Joy .
Edit: Всъщност не става - много е дълго. Значи, това ще е the official description, а заглавието е 'Touched for the very first time'.

Аа, ако се дам да ме филмират, ще е при условие да взимам дейно участие в репетициите на сцените. Не държа да ме снимат, само ще показвам на актрисите какво точно съм имала предвид и как по-добре да се вживеят в ролята. Да не вземат да ми съсипят сценария  Crossing Arms

Инче, ти ако не знаеш как и колко охкам...по Джаред, де  Joy

Побутнете, ако искате, едно рамо на Джаред, то ясно, че ще падне, ама да е достойно  Grinning
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b234206_alpha_ … our_face_off.html

# 145
Резултатите от нашата анкета:

Чък a.k.a. Зимна роза Wink – 0
Градинарка ултрас – 7
Мараканка ултрас – 14
Кастиелка – 3
Кандидат-мотика – 2
Кокетка-мажоретка – 0
Кастиелко-Градинарка – 1
Кастиелко-Мараканка – 0
Ненаситница – 4
Ултра Ненаситница – 8

Точно каквито очаквах да бъдат, доволна съм Peace .

# 146
  • # супернатурална #
Хахахахах, май и ултра-ненаситниците ще си търсят стадион, Парк де Пренс, мей би  Rolling Eyes

Коя е колежката? Малко съм изненадана, че няма кокетки-мажоретки, а си бяха признали  Whistling Laughing

# 147
  • гр. София
Май на ултра ненаситниците не им трябва стадион, а направо ливада  Laughing

# 148
Със сигурност Ултра Ненаситниците и Ненаситниците нямат стадион, по-скоро ги виждам в Sin City: барове, хотели, кокетни къщички и т.н.

# 149

мммммммммммммм искам и аз да участвам в този сезон...

ама като гледам снимката дето Инчето е пуснала с всички около Импалата, няма да мога да се набутам и аз Simple Smile)))))

как са те обсебили просто....

а резултатите от анкетата ме изненадаха, мислех, че само аз и Импала сме ултраненаситници... веднага да си признават кои са другите, за да резервираме Парк де Пренс Simple Smile)))) и да викаме енкор енкор

Joy Joy Joy Joy Joy

а за музиката аз ли пропуснах нещо, но имам сезон 1, 4,5,6... 2и 3 ми се губят някъде, за тях пускали ли сте линкове

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 16:52 от Bella

Общи условия

Активация на акаунт