SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 051
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Въх, колко съм добра днес Mr. Green ! Да не е задухал топъл южен вятър - oт юг, Галче, от юг -, който да ми носи сладостния аромат на J2?

Моя любима снимка:

Eдиният Уинчестър вътре, другият плътно залепен отвън. Не ме питайте защо се гледат Whistling !

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 14:02 от Impala

# 421

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ох, може да ме обвините за много свободен превод... ама понеже съм фенка на Здрач, може аз да съм Twilight, а eat it го приемам за покана  Mr. Green

хайде Диди поздрав, не разбрах точно за краката си какво е казал Дженсън... но аз и така си го харесвам

Eдиният Уинчестър вътре, другият плътно залепен отвън. Не ме питайте защо се гледат Whistling !

защо се гледат????  Wink

# 422
...
Дийн се подсмихна самодоволно.
- Имам си източници. Нали ти казах, че ще направя...проучване...- той изгледа хищно Симона от глава до пети и присви устни – ...на надписите от медальона. На санскрит са. Представляват заклинание за защита.

Когато Симона най накрая победи в битката с дрехите, Дийн се приближи до нея, хвана с две ръце талията й и я придърпа към него ....
- Колко съм невъзпитан ... не ви казах "Добро утро" г-це Гонзалез - очите му се премрежиха, а гласът му стана дрезгав.Наведе леко глава и я целуна. Устните му се впиха в нейни, а езикът му оставяше горещи следи по тях. Симона отвори леко уста и езиците им заиграха страстно танго. Ръцете му се спуснаха към ханша й и я притисна по силно към себе си. Нито един от двамата не искаше този момент да свърши, но все пак ги чакаше една мумия, йероглифи и демон за прогонване.
Дийн с мъка се отдели от нея, а Симона все още със затворени очи, политна напред и за малко не падна.
- Да, много не възпитано от ваша страна ... - каза задъхано Симона
- Извинете ме още веднъж, по късно ще се компенсирам ... обещавам- и в очите му блесна пламъче, което я накара да си мечтае и да чака момента с нетърпение.
- Първо нека отидем до мотела, да вземем моя колега и после ще отидем до щаба ви. Окей? - Дийн пъхна ключа в стартера и накара Импалата да заръмжи доволно.-
- Та, значи тези йероглифите са заклинание за предпазване. Но от какво?- попита Симона по скоро себе си ...
Дийн я погледна и му се прииска да и каже за какво става въпрос, но не знаеше до каква степен може да и вярва  и до колко ще я стресира. За това реши за сега да си мълчи, времето само по себе си щеше да покаже.
- Предполагам- започна Дийн- за да предпази и книгата и себе си. В древна Индия се е смятало, че монасите са били много тормозени от демон, наричан Ракшаса. Ракшасите са били известни като много извратени. Осквернява ли са гробове, обладава ли са човешки същества, хранели са се с човешка плът или развалена храна ... Променяли са си много вида, правили са магии ....
Книгата, предполагам е ключът към неговия вечен затвор и затова е изпълнена с йероглифи за предпазване. Явно ордена от който идва монахът е бил пазителят на книгата и стража на Ракшаса.
Симона гледаше уплашено, но й бе запленена от разказа. Той я накара да отлети няколко века назад и да види пораженията които предизвикваше демона. Стоеше насред опустошено село, виждаше разкъсани тела на хора, обладани такива, дори усети миризмата на мърша .... Всичко се въртеше около нея и в далечината видя малка къща. Прозореца и светеше и от нея струеше спокойствие.
Приближи се минавайки през труповете и хора проснати на земята молещи за милост. Отвори малката врата, наведе се и пристъпи вътре. Стаята бе слабо осветена. Тежки пердета, пищно украсени се спускаха по средата й, разделяйки я на две. По стените имаше пана, на който бяха изобразени най различни богове от индуистката митология. Миризмата на сяра я караше да й се гади. Свещите които бяха навсякъде, започнаха да светят в червено.
Симона престъпи плахо напред и протегна ръка за да отмести пердето. Но за нейна изненада то се отмести само. Тогава го видя ....
- Симона, Симона .... - Дийн я разтресе по силно. Бе започнала видимо да трепери, но не от студ.
Тя отвори очи и го погледна уплашено.
- Какво стана, къде бях?
- Не знам, но от половин час се опитвам  да те съвзема. Какво видя? Кого видя? Важно е да ми кажеш всичко, колкото и странно да ти се струва ... - Дийн я гледаше притеснено и тя разбра, че там където беше отишла, не бе без причина.

# 423
Така, че ако искате, нека всяка от вас пусне поне по една негова снимка, мисля, че ще се заформи страхотен петъчен купон  Wink
Гледам, че danir е подкарала на нов глас моята едновремешна кампания "Да не мине ден без снимка на Тренера"  Laughing. Поздравления за което!   bouquet

Ето я и моята, напълно в духа на гоеописаната случка  Mr. Green

Ето и една на перфектните лунички  Heart Eyes

# 424
защо се гледат????  Wink
Това беше първият път на Сами с мен. Ще си ви спестя разказа по картинка.

[...] Дийн пъхна ключа в стартера и накара Импалата да заръмжи доволно. [...]
E не – излизам да се разходя Whistling .

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 14:48 от Impala

# 425
  • В средата на времето
Уф аз само една негова снимка не мога да избера бе Crazy

Ето една любима:

Редактирам се. Не мога да не пусна една и от любимите ми брадясали снимики Heart Eyes

А това ми е любимият fake Laughing

3 за щастие. Стига толкова Laughing

Злате, втората ти снимка е перфектно показно не само на перфектните лунички Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 14:33 от Izida

# 426
Благодаря ви момичета за пожеланията, малката в момента е по добре, да видим какво Ще каже доки ...
По темата
малка поправка на снимката на Фънки  Heart Eyes (моляте не ми се сърди, но не се стърпях)
иииии . И аз като Изи, не мога да избера само една ... но Ще се стърпя  Outta Joint

# 427
Юхууууу...

# 428
 Бичи, не се сърдя, напротив! Нещо за градинарките, да не им доскучае Heart Eyes

# 429
Злата , как е щампата след пране? Рони ли се или си е ок, че аз съм имала неприятни изненади с щамповани дрешки, а от същия сайт мисля да си поръчам.

# 430
Ламичке, няма й нещо на щампата, добре понася прането.

# 431
Супер, мерси, ето малко красоти:

Нашето момче още води 51,5 %, но не мога да повярвам че разликата е толкова малка, да беше с джаред да разбера, ето пак линка който иска да подкрепя:
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b234818_alpha_ … 1_time_final.html

# 432
Оооо, Тренер дей ли се заформи? Прощавайте, нещо ми се разтрепераха коленцата... ето ви, всичко е цък-абъл for more pleasure!  Mr. Green
(Импалко, специално за тебе! Heart Eyes)

... е това да е първото нещо което видиш като се събудиш сутрин... Flushed Heart Eyes

# 433
Бичи, не се сърдя, напротив! Нещо за градинарките, да не им доскучае Heart Eyes

Да, да, нека има и другото братче, че и ангелче, ако щете, и каквото ви е на душата, аз много не се замислям като пиша, каквото ми е на сърцето, и ума, и душата в момента и пляс,... го изпляскам, затова съм написала одеве ............снимка на Дженсън Simple Smile
Заплеснах се по фенския въпрос, и понеже темата е за фенството, реших да споделя.

# 434
И от мен една любима

Бичи снимката е the best  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт