SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 114
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Хихи, моля, за теб винаги! Simple Smile Уффф, вали гадината, и на мен не ми се вярваше. Сега съм пуснала щорите и отказвам да гледам през прозореца.  Laughing

Много добре разбирам какво имаш предвид за каубойския епизод, аз затова искам да видя повечко видео материал. Снимките нещо не са ми правилни, а пък промото е много късо.

# 616
Хич промо не ми трябва  Mr. Green, от малкото снимки дето видях, такива епизоди си правя, че чак и сценаристите Ще ми завидят.

[/url]

а Дженсън с тоя микрофон просто... сигурно намерих поне десетина различни снимки със същото стратегическо позициониране. Дали не им е било весело на девойките в залата?  Laughing

не знам дали го прави нарочно, ама може да не спира   Twisted Evil .... малииииииии налегнал ме е хормона  Embarassed, нормално пролет е  Whistling

# 617
Втора част от интервюто с Дженсън: http://www.youtube.com/watch?v=ULVmZP1SWcc
(не ми се търси първата сега)

TV Guide Interview with Jared, Jensen & Misha [Extended Version]: http://www.youtube.com/watch?v=_TbJLNDICJM

J2 за уестърн епизода и този със Съдбата: http://www.mtv.com/videos/misc/642426/10-on-top-supernatural.jhtml#id=1661895

По-голям скан на "общата" снимка от статията в ‘TV Guide’
  - ‘ние’ сме най-хубави, пък Joy .

Не помня това фенско клипче гледали ли сме го или може би други с тази песен. Няма значение – хареса ми, интересен монтаж: http://www.youtube.com/watch?v=61MG16803SA

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 01:28 от Impala

# 618
Здравейте!
Как понасяте снега? Аз съм  cold

Ето това малко ми пооправи настроението  Laughing. Надявам се тези, които са гледали Despicable Me да го оценят.

# 619
Всеки път се учудвам Джен колко е малка до Джаред:

# 620

Добро утро мили дами!
Може би се питате се къде са Дж. и Дж.
и аз бих искал да знам м.... му  Wink
снощи купона продължи до късно

сигурно още мъркат в нечие легло  Wink
Хм, Инчето не се е весвала снощи...., а пък и Краулито рано е зачезнала от тук......,  нещо такова подозрително ми се струва, пък и нали водили разни дебати на тема център-ляво-дясно  Grinning

danir: Милички, аз нямам нищо общо с инфото  Joy

Момичета много сте скромни, аз бих питала всякакви глупости (ако има разбира се кой да се навие да превежда щуротиите ми), като например: какво сънуват, обичат ли аспержи, биха ли скочили с парашут......... Joy
специално Дженсън бих го попретеснила с: "Ти осъзнаваш ли какво предизвикваш с този микрофон, дето го размяташ напред-назад, в ляво-дясно"  ooooh!  Blush

Joy Joy Joy явно някой е гузен, че е натиснал "грешното" бутонче

# 621
  • гр. София
Привет и от мен.
Мирка, твоето клипче ме стопли в този мразовит ден (как пък можа така да завали сняг!). Приходи ми се на подобно мероприятие и на мен, но като се замисля колко, ама колко е кисело гроздетооооо....

# 622
ДидиJoy Hug   Обаче на Джаред как му върви синичко  Heart Eyes  И на Дженсън бяло сако  Grinning

# 623
Ох, не съм писала два дни и сега докато ви насмогна...

Почвам подред....

Изида, благодаря от сърце за това клипче   bouquet  bouquet  bouquet

Импала, исках да те поздравя със снимката с надписа от клипчето 35-41 секунда, ама като написах в google изображения "it's perfectly normal to be jealous of a car" и ми излезе това така че чувствай се поздравена с която от трите пози си избереш Simple Smile

Привет и от мен  Hug
Бързам да докладвам следното: тази сутрин на път за работа в тролея видях едно младо копие на Дженсън. Като казвам копие имам предвид точно това. Същите очи, вежди, чело, нос, уши и горна устна. Същите гримаси и бърчене на челото. Струва ми се, че и същия ръст.
Разликите бяха малко: само долната устна на въпросното копие беше по-различна, някак хлътнала, което, предполагам, би се отразило на усмивката му. И лицето му беше по-тясно от на Дженсън.
Иначе приликата беше поразителна. Слезе на Софийски университет (вероятно е студент - изглеждаше млад и носеше разни папки. Е, това не е гаранция, но все пак...)
Рапорт даден! reverance reverance

Знаех си аз, че трябваше да си остана в университета и да стана асистент. Можеше сега да го изпитам този набързо.... и да го върна на поправка после... поне три пъти, ако си заслужава Simple Smile)))

Вие запитвали ли сте се, ако имате възможност да зададете някакъв въпрос на Джаред, Дженсън, Миша или някой друг от каста, какъв ще бъде той, това просто ми хрумна покрай последния им кънвеншън.

"Кои са най-неочакваните подаръци от фенове, които сте получавали?  Wink
Защо точно това ли, ех, защото Розето ми написа един убийствен разказ, подарък за РД ми ден, предварително... и това е част от сюжета....
но ще ви го споделя като му дойде времето Simple Smile

иначе сериозно.... "Ще се ожените ли за мен? "   Joy Joy Joy :35

Бих казала на Джаред: Заспивам всяка вечер с мисълта за теб.  Wink Но...на български. Да ходи да пита гугъл какво означава.  Laughing А, бих му разказала и за дъщеря ми, която все ме пробутва на "стария" Дийн, и иска Сам за себе си.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Представям си Джаред заринат със сто речника като Сами

Момичета много сте скромни, аз бих питала всякакви глупости (ако има разбира се кой да се навие да превежда щуротиите ми), като например: какво сънуват, обичат ли аспержи, биха ли скочили с парашут......... Joy
специално Дженсън бих го попретеснила с: "Ти осъзнаваш ли какво предизвикваш с този микрофон, дето го размяташ напред-назад, в ляво-дясно"  ooooh!  Blush

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Определено ще те запомниииииии

обичате ли аспержи???? вярно това е отговор, който дори ние не знаем... какви фенове сме изобщо

Joy Joy Joy явно някой е гузен, че е натиснал "грешното" бутонче

[/b]

е, не скъпи, но аз съм оттам... така че не се прави

ох малко се олях в писанията... айде стига толкова (след половин час пак Simple Smile

# 624
Danir, въпросите ти са супер  Grinning Не вярвам досега да са им задавани Grinning

# 625
  • В средата на времето
Danir, въпросите ти са супер  Grinning Не вярвам досега да са им задавани Grinning

Аха, особено този Wink

"Ти осъзнаваш ли какво предизвикваш с този микрофон, дето го размяташ напред-назад, в ляво-дясно"  ooooh!  Blush

Не вярвам да не е правило впечатление до сега. Интересно ми е дали се коментира и по чуждите форуми? Simple Smile

# 626
Въпросът за аспержите ми напомня за един кънвеншън, на който питаха Дж и Дж дали обичат ориз с нещо си.  Laughing Нещата стигнаха дотам, че накрая Дженсън си бършеше сълзите от смях. Нямам време да го намеря сега това клипче, но ако някоя добра душа се сети за него, да го постне да се посмеем Laughing

# 627
Aз се измъквам от АУ-то , за да ви кажа, какво бих питала Миша. Дали би снимал нискобюджетен филм в България и част от приходите дали би ги дарил за болните, български деца. 99,999 знам отговора, но от там нататък ,тръгвам да моля бг режисьорите да го подберът в някой каст  Laughing А междувременно в процеса на договаряне, ще се натъкмя и аз , я като чистачка, я като разносвачка на сандвичи, само да съм близо...уф чакайте, че влязох пак във филма  Laughing Laughing Laughing
Истината е, че по туитъра го питах  възможно най-тъпият въпрос - какво има в ай пада му в момента Simple Smile Скоро не съм го тормозила с тоя въпрос  Mr. Green То може би затова и не ми отговаря. Simple Smile
Май ви се бях похвалила, че Random Аct бяха обявили конкурс за видъри и ме бяха избрали в един екип с още няколко човека. Лошото е, че нямам възможност да участвам. Сега само им чета мейлите. Даже имам някъде записан реалният тъмблр на Мишата Simple Smile Там възможностите са големи и работата е сладка, само да имаш време, да се ангажираш. Може би затова ще ме е яд цял живот  Tired
Уф много се отплеснах. Отивам си в АУ-то  Hug

# 628
Мирка, не че искам да те откъсвам от това, което правиш в момента, защото знам какво е и го искаааамммммм, но я обясни по-подробно за какво са те били одобрили?????

# 629
Ех, Диди, не можах нито вдясно да се приземя, нито вляво, което ме притесни много, загубила съм форма. И това за микрофона също е добро, трябва да му го кажеш Joy
Въпросът за аспержите ми напомня за един кънвеншън, на който питаха Дж и Дж дали обичат ориз с нещо си.  Laughing Нещата стигнаха дотам, че накрая Дженсън си бършеше сълзите от смях. Нямам време да го намеря сега това клипче, но ако някоя добра душа се сети за него, да го постне да се посмеем Laughing
Joy Добре че не са ги питали нещо за баници, че щях да се изтипосам веднагически да източа или да издърпам една Laughing

Общи условия

Активация на акаунт