SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 122
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Мммм, Изи, огромно благодаря, обожавам 100-процентовите Heart Eyes

# 691
Ох Изи, със снимковите първо бях Heart Eyes после  Stuck Out Tongue Winking Eye и накрая  Joy Цял ден мога да ги гледам как се хилят тия двамата!

Ето нещо за Импалка специално: Ода за Импалата

А тази снимка ми изпадна днес отнякъде и само си я поглеждам през половин час  Heart Eyes

# 692
  • В средата на времето
На Дженсън не му бяха подбрали най-хубавите снимки, но няма да издребнявам сега Laughing
Ето едно забавно клипче: Are you addicted to Supernatural? (възможно е да е пускано вече Simple Smile )

А снимката с малките и големи Сам и Дийн е един път Heart Eyes

# 693
Eми, Hug
Благодаря.
Поздрав от мен: Djuma Soundsystem - Les Djinns (Trentemoller Remix) - в момента ми е такова

Малкото Сами е много сладко, много ми хареса Heart Eyes .

# 694
Имате ли нужда от кафе , твърдо гориво ... сладкиши

Клипчетата 100%  Heart Eyes и другите са просто супер, много ме зарадва това в стил "Приятели", че от там ги изгледах амен амен всички. Но това ми стана особено любимо ... Но Одата за Импала  Heart Eyes ... с ръка на сърцето мога да кажа, че е един от най добрите клипове които съм гледала.
Аз не знам дали ще ви правя компания за епизода онлайн, но духом най малкото е е така  Mr. Green

П.С. Къде се загуби Пламето  newsm78??????????? 
p_i_n_kdiva Добре дошла и от мен  Hug при нас е весело  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 02:03 от bichito

# 695
Клипчетата  100 % Heart Eyes Heart Eyes

Бичи грабвам от кафето че едвам ми се държат клепачите..незнам дали ще избутам  Tired
Пламито се  Embarassed преди 2 дни май в една друга тема че отдавна не е писала тука

# 696
Импалка   bouquet Много божествено парче  Heart Eyes

bichito, клипчето с Хаус наистина е страхотно, направо ми взе акъла!

Аз бях тръгнала да се одрямвам, но милото се прибра преди малко Wine Glass  и трябваше да го слагам да си легне, та се разъних  Laughing Дори бутилка уиски ми е донесъл, душицата, така че си сипвам сега едно и почвам да отброявам минутите!

# 697
Айде да ви разсъня с това  Twisted Evil цък .... Маме мила, ако не издържим  Whistling утре те каня на сутрешно кафе с кино  Peace

Еми, давай насам ... зарежда ме се с музика и я почваме

Вижте на какво попаднах (не знам да ли сте го гледали, но аз останах ей така  Shocked)... Ако някой който не познава сериала гледа това клипче като за промо, мисля че изобЩо няма да се навие да го гледа. Много добре направено, а музиката  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 02:36 от bichito

# 698
Бях си сложила да хапвам, цъквам на последното клипче,няма емотикона да ви опиша как изглеждах..с подута от храна буза, втренчила се и забравила да дъвче  Laughing Много го харесах клипчето  Heart Eyes аз бих се навила да го гледам между другото  Crazy

И да издържа тая вечер,утре пак ще пием кафенце  Stuck Out Tongue

# 699
 Joy Маме, ако щеш вярвай, ама аз пък бях тръгнала да си сипвам питие и го изгледах същото това стиснала бутилката на половината път до чашата.
 Бичи, брутално е клипчето, направо тръпки ме побиха, а парчето ми е много любимо. Ето ти бутилката, даже съм ти сипала вече.  Grinning

# 700
И аз попаднах на един клип -  Цък  Laughing А филма що не почва?
ОМГ, то било 3 часа, тц-тц-тц станала съм час по-рано от желание за гледане...

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 03:13 от Apocalyptic city

# 701
 Joy Joy Joy

Още 55 минути...

За сега сме 5...

Охх  Hug Направо ми иде да рева като я чуя тази песен  Heart Eyes
Инче и на теб май ти се спи вече  Laughing В 4 часа  Simple Smile

ПП:Ааа още се разсънваш  Simple Smile

Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 03:17 от Mother 0f All

# 702
  • # супернатурална #
Шеста луда  Laughing Отивам да си забъркам нес с кола и идвам.
Ох, Инчето как я е яд  Joy

# 703
Са колко подигравки ще отнеса, че станах в 2 и половина Twisted Evil толковами се спи, че не е истина просто.
Маме, разсъни ме, моля те...

# 704
Искаш ли и аз?

Общи условия

Активация на акаунт