Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 27 937
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
Дано не се саберат за това, че Роксис, постоянно повтаря, колко много се обичат. Mr. Green

Толкова много се обичат, че Аслъ е с Гювен само когато го няма Ефе....

# 33
Рокси мълчах си,мълчах,но вече не мога.Как може да си толкова заблудена?Къде виждаш ОГРОМНАТА обич,която изпитва Аслъ към Гювен.Събуди се излез вече от илюзиите,който си създаваш и разбери,че това все пак е само филм,колкото и специален да е той....
Единственото чувство,което Аслъ може би изпитва към Гювен е някаква близост на приятел,която някога е била любов,но само това.В момента обаче в който видя ИСТИНСКАТА си любов в лицето на Ефе,тя ЗАБРАВИ за Гювен.
Не искам да ти казвам какво да пишеш,просто ми е неприятно да чета измислици...

# 34
# 35
# 36
Дано не се саберат за това, че Роксис, постоянно повтаря, колко много се обичат. Mr. Green

Толкова много се обичат, че Аслъ е с Гювен само когато го няма Ефе....
То и тогава не са заедно Mr. Green
Нали знаеш,когато кучето помирише месото,после гранули не кусва Mr. Green
Това в кръга на шегата. Peace

# 37
# 38
# 39
# 40
дани_7 Моля те,когато пускаш последователно снимки,пускай ги в един пост Peace

# 41
Гласувах, че ще остане с Гювен Heart Eyes Така ми се иска и така би трябвало да стане Flutter

С новия фрагмент отново ни пускат по пързалката Peace Това с момчето на което са дарили сърцето на Ефе според мен е заблуда (може би надежда за феновете на Ефе и Аслъ, след като на някои не им харесва възможността тя да остане с Гювен) Simple Smile Аз имам доста различна теория от вашата Peace Първо сърцето е само един мускул, както вече беше споменато. Има сериали наистина в което това, което вие предполагате (Аслъ да се влюби в момчето) става, но не смятам, че след всичко, което преживя с Гювен ще направят така. Историята да започне отново - Денис ми е бившо гадже, между другото й Гювен също, а й Ефе е човека, който съм обичала и умря - поне го мислихме за мъртъв, но той се върна и пак умря - смятам, че вече е прекалено. Гювен е наясно с чувствата на Аслъ, но тя вече веднъж превъзмогна до някъде загубата на Ефе и пак ще го направи Wink Ако си спомняте след като Ефе се появи Аслъ искаше Гювен да е до нея, а не да замине Peace Четох мнението, че човек след трансплантацията изпитва съвсем различни чувства и въобще всичко това, според мен е много относително - може да има леки промени, но чак драстични - не. Изкарахте го, че едва ли не това е клонинг Wink А й да не забравяме, че това е само сърцето на Ефе - не той самия - май пропускате нещо - мозъка изпраща импулси на сърцето да чувства, а май мозъчна операция още не е възможно да се направи Crossing Arms Мозъка дава команди на сърцето, а не сърцето просто чувства, че обича даден човек и след като е така - то само си намира пътя до любимия. Може би това момче ще им стане приятел, но това също е малко нереално - според мен. Може и това да е дете - не малко, ако има съвместимост на органите - може да се направи трансплантация Grinning

Има и още нещо - сценария е предварително написан отдавна - това, че се снима седмица за седмица и претърпява промени в движение е друго нещо. Според мен е замислено още в началото Ефе да умре - тук е въпроса, че може би събитията около Даахан са объркали нещата и се е избързало. Ефе е болен от почти неизлечима болест от която постоянно даваха как се влошава. Колкото и да не е приятно на някои - засилиха връзката на Гювен и Аслъ още повече след появата му. Направиха на Сарп невероятна реклама с трейлъра за трети сезон Crazy Върнаха го за да го убият пак - нито един от нас не искаше така да се развият нещата, но това стана. А на въпроса защо Аслъ избра Ефе - аз по-скоро бих казала, защо сценаристите я събраха с Ефе, защото според мен по логично беше тя да избере Гювен Heart Eyes Лично мнение Party Ами защото трябваше да ни покажат това, което ни бяха обещали в края на втори сезон - символична сватба на Ефе и Аслъ, а защо не истинска? Тук пак са помислили за персонажа на Гювен Peace Ако беше истинска Аслъ щеше да остане вдовица и така Гювен по-трудно, но не й невъзможно щеше да остане с нея. А й на феновете на Ефе и Аслъ не ви ли бяха недостатъчни моментите с тях двамата? Между 136 и 143 епизод - до появата на Гювен - даваха ни това, което са правели преди - имаше моменти между тях - да - харесаха ми, но можеше й още нали? Можеше да направят в една серия той да я отхвърля, за да не страда после (както видяхме) и да има повече с тях двамата - за да могат сценаристите да наваксат моменти с тях, но не са искали, защото не могат да подценят връзката на Аслъ и Гювен, след като се постараха доста с нея Heart Eyes От 148 до 153 епизод не бяха ли пак недостатъчни моментите им - имаше силни - да, но като се замислим май можеха да се постараят още Thinking А й който е гледал внимателно 3-ти сезон - имаше една история, която майката на Аслъ - Хафизе й разказа - за нейната първа любов - тук мисля, че може би са визирали Гювен и Аслъ Wink

Другото, което е за прекрасните думи отправени на Ефе за Аслъ в края на 153 епизод - доста силна и красива метафора е използвана, но ако се замислим - по тази логика Аслъ трябва да е сама, за да са заедно на небето. Ако тя се събере с Гювен (в което силно се надявам и вярвам) и имат дете - логично е - и живият двамата - Аслъ го обича това е ясно - и как после в рая ще се срещнат с Ефе - според мен вие приемате много буквално думите му Wink А й на колко от вас майките им са оставали с първата си любов (да погледнем малко реално - знам, че това е сериал, но все пак) , ако не са срещнали бащите ни - нямаше да ни има й нас - и мисля, че ако ги попитаме бяха искали да ни има нас, отколкото да се съберат с първата си любов - спомнят си за нея - да, но до там. За това мисля, че й връзката за двамата за рая се изчерпва с това виждане. Майката на Аслъ каза й друго, че времето лекува и това е наистина така - Аслъ ще помни Ефе, но защо да й забраняваме да бъде по-щастлива с Гювен - вече видяхме, че това е възможно Hug

Сега след като се появи тази бележка до Аслъ от бащата на Али и Алп, определено сценаристите са измислили нещо - или ще отвлекат Гювен и Метин и ще накарат Аслъ да страда или Аслъ ще спаси Гювен и ще осъзнае, че държи на него повече отколкото си е представяла Crazy

Съжалявам, че стана пак дълго, но така виждам аз нещата, не задължавам никой да мисли така - просто изказах няколко мои виждания по въпросите около сериала ни  bouquet

# 42
  • Варна

Ивона1
Не мислиш ли, че ги пускам нарочно една, по една....
Престанете.... да говорите против хората...не мислите ли, че прекалявате вече...???

# 43
La Tormenta
Казваш,че Аслъ ще преодолее смъртта на Гювен.
И защитаваш тезата си като казваш,че веднъж го е сторила.
Как си преставяш,че това момиче ще започне нова връзка след преживяното.Че с един замах ще каже карай Ефе умря,ама Гювен е жив дай да съм с него. Tired Наистина ли мислиш така или го казваш само защото си фенка на Гювен.Първият път когато Ефе изчезна и близките му го смятаха за мъртъв и отне 4 години от живото.Вторият път ще е хиляди пъти по-трудно.Ще смята,че винаги ще има вратичка към Ефе и че той ще се появи всеки момент.Ако беше обратната и на мястото на Ефе,беше Гювен щях да предпочета той да не е с Аслъ.
дани_7
Не мислиш ли,че мога да преценя кога да пиша?И били ми казала против кои хора говорим,че не ми стана ясно.Или вече не можем да пишем в темата????Престанете да смята те,че при някакво заформяне на разговор,се кара ме с някого......Няма такова нещо....Просто размишлява ме или и това не е правилно....

# 44
  • Варна
Пишете по темата, а не някой като си изкаже мнението и всеки, който не е на неговото, започва да го напада и стават споровете после...
Нали щяхме да прекратим да спорим...
Мисля, че така е редно !!!!

П.П Едни напуснаха темата, защото Ефе умря...., а други заради кавгите ви....

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 19:20 от дани_7

Общи условия

Активация на акаунт