Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 29

• 27 978
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Може ли някой да ми покаже момента в който изневерява Ефе, защото аз не си спомням. Не знам може и аз да съм изпуснала  Rolling Eyes

http://vbox7.com/play:5fa950cf
ето тук към 15:45

# 616
Ако Ефе е жив,твърде е възможно дареното сърце да е от друг донор представен за Ефе....Както искат така да го връщат ако въобще има нещо вярно в слуховете....

Само да го върнат Simple Smile Но вчера гледах първите минути от погребението и така хубаво си го погребаха, че не ми се вярва да го върнат както ни се иска. Или е манипулация и поредния слух, с цел да си вдигат рейтинга, или наистина обмислят да го върнат в някой епизод за една две минути като привидение.

# 617
Ако Ефе е жив,твърде е възможно дареното сърце да е от друг донор представен за Ефе....Както искат така да го връщат ако въобще има нещо вярно в слуховете....

Само да го върнат Simple Smile Но вчера гледах първите минути от погребението и така хубаво си го погребаха, че не ми се вярва да го върнат както ни се иска. Или е манипулация и поредния слух, с цел да си вдигат рейтинга, или наистина обмислят да го върнат в някой епизод за една две минути като привидение.

Ако са решили да го върнат,ще измислят начин да ни покажат как точно се е случило всичко за да остане жив ...но аз вчера също споделих че може би слуховете се пускат за да има гледаемост понеже е видно че рейтинга спадна ....Каквото и да мислим има и вероятност нещата да се развият така както въобще не сме предполагали....

# 618

Ако са решили да го върнат,ще измислят начин да ни покажат как точно се е случило всичко за да остане жив ...но аз вчера също споделих че може би слуховете се пускат за да има гледаемост понеже е видно че рейтинга спадна ....Каквото и да мислим има и вероятност нещата да се развият така както въобще не сме предполагали....

newsm10  Точно на това се надявам, да измислят нещо съвсем неочаквано и много добро, стискаме палци, пък да видим.

# 619
ефе не изневери на аслъ щеше но се отказа и спрете вече с тези нападки

# 620
ефе не изневери на аслъ щеше но се отказа и спрете вече с тези нападки

И аз така мисля,но .... Мисля че след това имаше някакви спомени как се отказва  Rolling Eyes

# 621
Напротив Ефе изневери на Аслъ - в този момент той не разсъждаваше какво прави. И с този пистолет ходеше наляво на дясно. В доста опасни игри се беше забъркал. Нека си го кажем. Както Гювен, така и Ефе сгрешиха в даден момент. Но Ефе го направи почти веднага след като беше с Аслъ ... И найстина двамата с нея често се караха ... Просто всеки прави грешки Wink

# 622
Извинете, ама да не сте му светили, че да знаете какво е направил онази нощ. Те не дадоха нищо конкретно. Ако някой ми покаже момента, в който ясно се вижда, че той си е легнал с онази ще се извиня.

Просто приемете, че за Ефе Аслъ е всичко и за нея Ефе е всичко.
Да, обича и Гювен, но след като Ефе се появи тя напълно забрави за Гювен.
И все пак, колкото и да не ни се иска на някои от нас, ако Ефе не се върне, Аслъ ще е с Гювен.

# 623
аз предлагам да се направят 2 отделни теми-една за Ефе и една за гювен и така...стига спорове тука   Whistling

# 624
La Tormenta - хиляди благодарности за прекрасните снимки на Аслъ и Гювен. Това е един от любимите ми моменти с тях ... Браво, че си качила и клипчето - велико е. Жалко, че БТВ така орязаха тогава първата целувка на Аслъ и Гювен ...  Heart Eyes
Благодаря ти за подкрепата - съгласна съм с теб  Hug

Dobroman - с всеки ден само се чудиш какво да измислиш. Първо беше учител, сега пък чак близък стана. Но аз не мисля така ... Явно още мислиш, че La Tormenta ми е сестра близначка. Хахаха  Joy

colorblind - благодаря ти за думите. И аз мисля като теб, че е възможно ако върнат Ефе да е като призрак или че това е порадната измислица с цел хората да гледат сериала и рейтинга да се вдигне. Просто незнам какво биха измислили за да се окаже жив при положение, че дадоха как полагат тялото му в гроба. Но сценаристи - ще почакаме и ще видим какво ще стане ...  Wink

# 625
Извинете, ама да не сте му светили, че да знаете какво е направил онази нощ. Те не дадоха нищо конкретно. Ако някой ми покаже момента, в който ясно се вижда, че той си е легнал с онази ще се извиня.

Просто приемете, че за Ефе Аслъ е всичко и за нея Ефе е всичко.
Да, обича и Гювен, но след като Ефе се появи тя напълно забрави за Гювен.
И все пак, колкото и да не ни се иска на някои от нас, ако Ефе не се върне, Аслъ ще е с Гювен.

newsm10

# 626
Моля някой, който е гласувал в анкетата за това, Аслъ накрая да умре да се мотивира защо е гласувал така и да ме убеди, че е прав.Но не с мотив от рода "и в други филми се е случвало", а за конкретния случай и конкретните герои.

# 627
La Tormenta - хиляди благодарности за прекрасните снимки на Аслъ и Гювен. Това е един от любимите ми моменти с тях ... Браво, че си качила и клипчето - велико е. Жалко, че БТВ така орязаха тогава първата целувка на Аслъ и Гювен ...  Heart Eyes
Благодаря ти за подкрепата - съгласна съм с теб  Hug

Dobroman - с всеки ден само се чудиш какво да измислиш. Първо беше учител, сега пък чак близък стана. Но аз не мисля така ... Явно още мислиш, че La Tormenta ми е сестра близначка. Хахаха  Joy

colorblind - благодаря ти за думите. И аз мисля като теб, че е възможно ако върнат Ефе да е като призрак или че това е порадната измислица с цел хората да гледат сериала и рейтинга да се вдигне. Просто незнам какво биха измислили за да се окаже жив при положение, че дадоха как полагат тялото му в гроба. Но сценаристи - ще почакаме и ще видим какво ще стане ...  Wink

Трупът е друг и може да е с маската на Ефе, лесно и бързо става.За другото и по назад се пишеше ,че лесно може да се направи измамата,абе лесно могат да го върнат ако искат.Може би ще го върнат наскоро.Ще се види. Simple Smile

# 628
Едно клипче от предаването на Даахан

# 629
vesste, аз гласувах в анкетата, че е по-добре накрая Аслъ да умре.
Не мисля да те убеждавам, това е моето мнение  Wink

Когато гласувах все още не бяха излезли слуховете, че Ефе ще се върне, пък и в анкетата няма такъв възможен отговор.
Според мен е глупаво Аслъ да срещне нова любов, да се отдалечи от всички или да остане сама.
Когато първият път загуби Ефе тя направи точно тези неща, но не спечели нищо от тях. 4 години тя живееше с мисълта, че Ефе някой ден ще се върне, беше се изолирала от всички, от приятелите си, с които досега беше споделяла всички хубави и лоши моменти. Да, имаше мъже в живота й, но не бяха нищо сериозно.  Тогава тя не можа да се влюби в никой, докато не срещна Гювен и за пръв път от 4год.  беше щастлива благодарение на него (не го отричам). Но той не успя да запълни празнината в сърцето й, той не я разбираше така добре като Ефе, тя не му се доверяваше толкова много, не беше толкова спокойна.

А защо не приемам тя да бъде на финала с Гювен, ли?!
Ами защото още, когато Мине направи така, че да мислят, че Ефе е жив, Гювен разбра колко много Аслъ обича Ефе. Разбра, че тя никога няма да го забрави, че го обича, но обича повече Ефе, че той Не може да замести "оригиналното момче".
Дори когато разбра, че Ефе е жив, реши да ги срещне и да си тръгне, поради причините, които изброих по-горе. И отново поради същите причини не е честно спрямо него на финала да бъде заедно с Аслъ. Той винаги ще страда, знаейки, че тя мисли постоянно за Ефе.

И накрая да кажа защо, ако Ефе не се върне като жив човек, а не като призрак, Аслъ трябва да умре: дори не беше нужно да задаваш този въпрос, ако си спомняш думите на Ефе. Той каза "На пепел се превръщам, но пак с теб живея!
После и като ти умреш, в мойта урна ще дойдеш. И там заедно ще живеем! ... Заедно в пръста ще попием! И един ден някое диво цвете на това парче пръс, ако порасне – на стъблото му непременно два цвята ще цъфнат – едното ти, едното аз!"
Все пак тези думи имаха някакъв смисъл, при това ги даваха два пъти. Иначе всичко това - цялата любов помежду им, цялата мъка се обезсмисля Wink

Съжалявам за дългия пост  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт