My Toys - В света на играчките - 40!

• 48 973
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Наши познати с близначета на годинка и половина имаха подобно нещо в двора си - децата всеки ден през лятото бяха там, но винаги с възрастен с тях; голямо забавление и разхлада им беше. Причината да не го дават за малки деца е точно, че и в една педя вода може да стана злополука с детенце под 3 г, ако не го следи възрастен непрекъснато.

# 181
Благодаря Ви момичета че споделихте.Живеем в кооперация на последен етаж сме, терасата на хола е доста голяма ( вечерта мерих терасата по мерките на басейна и си пасва точно, оставя и свободно пространство) и затова се замислям дали да не си го поръчам.Определено ще се къпим заедно там, само че не съм в час изобщо с интернет пазаруването.Разбирам че се правели някакви отстъпки но си нямам и идея какви, а видях че доставката до бг е 16 евро.

# 182
Adelante, покажи количката коя е, че една мама тъкмо искаше да си поръчва една на Хаук и се оказа, че не се доставя до БГ - може да й намериш собственик и да не се занимаваш с връщане. А за името на акаунта и на картата няма значение, че е различно, редовно поръчваме така  Peace Правят проблем само, ако на друг адрес непознат изпратиш колета  Simple Smile

Ще я връщам количката, за да ми върнат парите.Тя е на половитана от стойноста на столчето, което съм поръчала.

# 183
Някой има ли представа колко е голямо това http://www.mytoys.de/LEXIBOOK-Barbie-Digitaler-Bilderrahmen-Schl … a02.07.03/1875914 и дали е достатъчно, че да се вижда нещо?

# 184
  • София
Някой да има излишно бебе Анабел?  Hug

# 185
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Дали забелязахе, че Rip Curl имат страхотно намаление на зимни неща.

# 186
Ох, и аз да се оплача от Майтойс - блокирали са мi сумата по поръчката 2 пъти, а не е малка - 360 лева. Проблемът е, че картата ми е дебитна, демек реални пари още 360 лв. ми затвориха, които сега не мога да ползвам, докато ги отблокират.  Sad
Жасмин, можеш да им пишеш и да си разпечаташ отговора на тойса. Не знам коя ти е банката,но ако е ЦКБ-попълваш едно заявление и даваш разпечатан този мейл от тойса и ще ти ги разблокират бързо,без да чакаш 45дни.  Peace Предполагам,че и другите банки имат подобна процедура.
Имам излишно ново лилаво яке Pampolinaр.116,купих го в края на февруари за 29,90евро. Толкова го дебнах,но е много голямо и за следваща зима пак ще е огромно.....до сега ми се свидеше,но няма смисъл да ми заема само място в гардероба.

# 187
  • Sofia
Дени, прекрасно е! Що не издебна нещо по като за мен  Wink Или поне като за Мони ... този размер в моя гардероб още по - дълго трябва да виси Sad

Да запитам, някоя от вас поръчвала ли е подобни стикери за стена , то това не е точно и стикер, но сме на вълна стая за принцеси и ми се струва много лесен вариант , само че не знам дали ще се задържи на стената  newsm78

# 188
Дени, прекрасно е! Що не издебна нещо по като за мен  Wink Или поне като за Мони ... този размер в моя гардероб още по - дълго трябва да виси Sad

Да запитам, някоя от вас поръчвала ли е подобни стикери за стена , то това не е точно и стикер, но сме на вълна стая за принцеси и ми се струва много лесен вариант , само че не знам дали ще се задържи на стената  newsm78

някой преди беше писал, че това е като тънко найлонче, за стените , за да не се цапат и да ги украсят по време на парти. И това не било много подходящо и е почти неизползваемо.

# 189
Здравейте,
От кои дати получавате поръчки?
Моята е от 30.03 и се е закеркенечила в Германия и не мърда....ама никак.

# 190
  • Стара Загора
na 11.04 получих от 30.03

# 191

Shantal, ето ти принцеси. Ние имаме подобен на първия модел, залепени края на януари и не са мръднали досега

# 192
  • София
Здравейте,

От 5 и 8.04 са влезли уикенда в БГ, чакам ги до ден/два  Peace
Пиши им!

# 193
Божеее, полудях...  smile3515

Не само ми блокираха 360 лв. два пъти за първата поръчка и не ми отговарят на имейлите, ами от втората поръчка, която беше само 2 неща - яке и тениска, са объркали основното и вместо яке, са ми пратили чорапи!!!!! А разликата в цената е около 30 евро. Взимам си аз днес кашона и що да видя - вътре тениска ( а тя евтина - 4-5 евро) и някакви бебешки чорапи! Направо щях да падна! Писах им да ми праат якето или им връщам тениската и чорапите, но сега гледам, че якето го няма!  

Бе какво им става на майтойс? Бях им такъв почитател, а ето - от 2 поръчки огромна беля! Чакам да си ми възстановят 360-те лева, сега трябва да им връщам тези неща и да чакам да ми върнат и 100 лева за тях. Направо си скъсах нервите, по-добре за тия 450 лв. да бях отишла в някой магазин и да бях облякла щерката отгоре до долу.  Cry Sad

А и тя моята карта е дебитна, нали ви се оплаках, та парите, които внесох и сега не мога да ползвам, са си реални. И рождения ден на щерката е другата седмица, а всичко беше за тогава. Сега ни пари, ни подаръци.  Sad

Просто думи нямам......

# 194
Здравейте,

От 5 и 8.04 са влезли уикенда в БГ, чакам ги до ден/два  Peace
Пиши им!
днес в 9.35 са влезли в София...всичко е наред...
Благодаря ви  Peace

Жасмин много съжалявам за случилото се, дано и в моите кашони всичко да е наред Praynig

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 11:04 от Anais

Общи условия

Активация на акаунт