My Toys - В света на играчките - 40!

• 48 980
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, някой има ли код за намаление- не за нови клиенти, после подробно ще ви се оплача... Cry
Аз дадох на шоколина и ива , пиши им за общи поръчки ако искаш Peace кодовете са ми подарък за р.д на 2 акаунта, и още сега ще сменя датите на единия да не ми се дублират, та да ги получавам по- честичко Mr. Green
това са раници за училище:
http://www.mytoys.de/Schulranzen-Zubeh%C3%B6r/KID/de-mt.sc.ca01. … se&sort=price

Аз имам такава раница от сина ми, ползвана 2 г. ако някой се интересува да пише ЛС!

http://cgi.ebay.de/Mc-Neill-Ranzen-Motiv-Pferde-/200596527133?pt … sh=item2eb47c181d

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 09:38 от veni-b

# 166
Вени   Heart Eyes
Отзивчива и мила, както винаги   bouquet  Може би РД датите на многобройното ви семейство точно "дублирани" носят късмет  Grinning  Да са ви живи и здрави адашката, кака и бате  Hug

ПП: може би по-точно "три-плирането" ви носи късмет  Laughing  С удоволствие и аз бих, ако можех  Mr. Green

# 167
Ех, защо не ви прочетох по-рано. Тази сутрин тъкмо харесах едно яке и дънки за сина ми, докато се накумя да отида да си внеса пари в картата, че моята е дебитно-кредитна и те свършиха. Нормално, бяха на 70% намалени. За сметка на това пък, купих на каката разни неща, но забравих да й включа едни сандали, които си хареса, та ако някой ще поръчва, бих се включила и аз.  Peace

# 168
Хмм...днес мъж ми има РД, ама защо не го регистрирах по-рано, за да ми изпратят ваучер Sad ей че ме е яд...И пак са ми объркали поръчката и ми пратили някаква количка Хаух...  #Cussing out ще им я връщам, ама искам да си поръчам правилното нещо, а още не са ми отговорили на и-мейла....и не ми се плаща пак цялата доставка  Crossing Arms Значи с последната ми поръчка напълно са се оплескали...1-во ми бяха пратили по-малък номе на една дрешка и им я върнах. Пратиха ми код за намаление на доставката.Вчера пък си пуснах поръчка с този код за люлка, а вечерта отивам до пощата за да си взема другия кашон от сбърканата поръчка и гледам...количка Хаук...направо ми се дорева!  Shocked А то с баркода на моя артикул...писах им мейл, ама не са ми отговорили още!

Искам и да ви питам ако името на акаунта е едно, а това на кредитната карта друго има ли проблем ?

# 169

Получих столчето Сайбекс - прекрасно е. Благодаря ти Мегало за препоръката!

моля, моля. значи поръчката все пак завърши успешно

# 170
Не става за училище, щом е за възраст от 2 години и с размери 25/33/14.
Личи, че съм далеко от училищните раници и тепърва има да се уча  Embarassed Но г Embarassed Embarassedи разгледах и такива красоти видях, че ми се прииска пак да се върна в училище  Blush

# 171
  • София
Мацки, не по темата,извинете за Офф-а, но сте ми най близки в този форум, затова тук пиша всичко Simple Smile

Имам един ваучер за цирк на цена 10лв, ако ходите с детенце, което не заема седящо място още 3лв искат...аз ходих във втоник и места имаше повече от излизшни, та място пак си има за детенце Simple Smile Може да се ползва този ваучер до края на тази седмица, когато ви е удобно, просто го заменяте за билет за съответното представление.

Аделанте, аз ще поръчвам утре, с кодче за 10%, ако искаш заповядай при нас. Много неприятно с подобни грешни артикули, но се случва понякога.

# 172
момичета не е много по темата но спешно ми трябват такъв модел маратонки случайно някой да е засичал по немските сайтове http://cgi.ebay.de/Adidas-Schuhe-Hot-Wheels-Grose-30-/2508027212 … sh=item3a6501d20a     благодаря предварително

# 173
Благодаря jijibiji, но столчето ми свърши  Cry Тъкмо заредих картата, обадих се на Ивето да се консултирам ...отивам на компютъра...и то свършило  Close Ако вчера не си бях пуснала поръчка, щях да си имам и парички и код -точно! Ама от къде да знам, че така ще стане...все си викам как може в една поръчка да ти объркат 2 неща Simple Smile Сега чакам отговор от тойса, да видим те какво ще кажат  Crossing Arms И горкото ми детенце седи и гледа кашона с количката и вика "Айа толче" ( тя така си вика на себе си- Айа ), че и казах че ще го взимам вчера ...драма  Simple Smile

# 174
Аууу, темичката ни отишла на втора страница!
 Някой да знае дали Джи джи е поръчала вече? Аз и пуснах линкове сутринта, но май закъснях! Cry

# 175
Ох, и аз да се оплача от Майтойс - блокирали са мi сумата по поръчката 2 пъти, а не е малка - 360 лева. Проблемът е, че картата ми е дебитна, демек реални пари още 360 лв. ми затвориха, които сега не мога да ползвам, докато ги отблокират.  Sad

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 14:39 от Анонимен

# 176
Да ви питам на вас искат ли ви да питате в банката колко ще им струва превода( на тойса колко ще им струва)  , като възстановяват пощенските разходи на сбъркан от тях артикул. Нали са за тяхна сметка и превода трябва да си е за тяхна сметка!Нещо започнахме една кореспонденция...за едни 10 лв. за едните ми върнати неща ...ама за големия кашон с количката сигурно ще са повече.Не могат ли да изпратят парите за пощенските като ми възстановят и парите за стоките ?  Thinking

# 177
Adelante, покажи количката коя е, че една мама тъкмо искаше да си поръчва една на Хаук и се оказа, че не се доставя до БГ - може да й намериш собственик и да не се занимаваш с връщане. А за името на акаунта и на картата няма значение, че е различно, редовно поръчваме така  Peace Правят проблем само, ако на друг адрес непознат изпратиш колета  Simple Smile

# 178
Здравейте момичета Simple Smile
Извинявам се много, че така нахълтвам в темичката но май-повечето чета от колкото пиша.Аз също като вас се заребих в тоя сайт и постоянно се ровя и все нови неща набелязвам.Харесах на дъщеря ми ( която е на 1г. и почти 2 месеца) ето този надуваем басейн http://www.mytoys.de/Intex-Winnie-Pooh-Playcenter-m-Rutsche/Winn … c01.16.19/1595174.Има ли момичета които го имат и доволни ли са от него, заслужава ли си? Проверих из нашите сайтове и тоя басейн тук в Бг струва на 103 лв.Благодаря предварително.

# 179
  • София
Дидка Т, ние го нямаме, но на пръв поглед много ми харесва, само да имахме къща и градина. Така че ако ти си имаш такава екстра  Peace. Дават го за над три годинки, вероятно заради това детето да не падне примерно, че злополука и в една педя вода може да стане. Но ако си наоколо мисля, че ще пада голям купон  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт