My Toys - В света на играчките - 40!

• 48 965
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Жасмин да не би в банката ти да е проблема, а не в тойса.В моята банка веднъж от сметките бяха излезли пари 2 пъти на всички пазарували с кредитни/дебитни карти.И после ги връщаха.Може тойса да не отговарят, че проучват нещата.
Не че ги защитавам  Wink Моята сага със столчето продължава...в петък им изпратих сбърканата количка за 95 евра и тежаща 11.600 кг. и пощенските са ми 72 лв. Днес ще им пращам бележките сканирани и само да не ми кажат, че няма да ми върнат пощенските!! И чакам 191 евра за столчето !
А междувременно в четвъртък успях да си поръчам друго столче ( имах късмет да е същото, защото от 2 седмици нямаше такова) и сега го чакам...да видим дано да е столче и дано да пристигне преди Великден -уж в неделя е заминало от Германия Praynig После трябва да си гледам сметките и да си чакам парите...разправии големи Sad А бях доволна от сайта...

# 196
Adelante, 2 пъти ходих до банката - не е в тях причината. А и двойно блокираната сума е само по 1 от поръчките ми, аз с тази карта пазарувам и от други сайтове.  Confused
За якето не знам какво да кажа - не намирам оправдание. Ако бяха 20 артикула - ок, но те са само 2.
А ето при теб, дори стол с количка са объркали.
Все пак, става въпрос за международни доставки, връщай, пък снимай, пък чакай пари обратно. Сега с противоречиви чувства си чакам и другата поръчка - кой знае пък там каква каша е, че тя вече е много неща, за 360 лева са - нали рожден ден идва, както казах. Ако и там са объркали нещата, познай дали ще поръчам скоро нещо от тойса.  Sad

# 197
И аз като си писах с този от тойса питах : Как може от 4 неща 2 да са объркани. И то едното толкова голямо и не за малка сума...каза ми че за съжаление съм от малкото при които са станали грешки ! Sad ама ето че не са толкова малко...

# 198
Жасмин,разбирам те напълно-по Коледа имах същите емоции......изпразнена от тях  дебитно-кредитна карта и никакви подаръци.........спасих положението,но много се разочаровах и дълго им се сърдих. Crossing Arms Дано поне с последната поръчка да нямаш проблеми.
Adelante, я да сипя малко сол в раната Mr. Green: едно столче така и не го получих-до Гърция ходи,връща се, друго пращаха...........нищо не получих и след 3-4 месеца върнаха парите. Диди Heart Eyes беше правила поръчката, ако се не лъжа бяха две столчета в една поръчка и нито едното дойде,нито другото. Сега ми е забавно като се сетя,но тогава мноооооого ме изнервиха. Разбира се, надявам се да си получиш "Айа толче". Mr. Green

# 199
Не знам какво да ви кажа - все пак това са международни доставки и трябва много да се внимава. Това не е като да пратиш нещо на 50 километра и да ти го върнат - все пак, пратките минават през няколко държави. Нещо персоналът им в складовата база издиша. Но и май тия в счетоводството им.  Confused

# 200
Момичета, пратиха ми код за безплатна доставка. До края на седмицата мисля да го използвам.

# 201
Шеки, аз съм на линия, снощи писах и в фейсбука, че и друго момиче питаше за поръчка да се включи Simple Smile

# 202
здравейте,момичета!аз съм много разочарована от този сайт.това ми е първатаи последната поръчка,която така и не получих!!!направих поръчка на 17.03. с голямо желание и ни вест,ни кост от нея.писах им 100 пъти,уж проучвали  къде ми е пратката-влезнала е в гърция и оттогава нямам никакви известия!!!!!не са ми писали  изобщо.помолих ги да ми върнат парите в картата-и това не го правят,писна ми  много.не знам какво да правя ве4е!само да ми върнат парите и пове4е няма да поръ4вам нищо!!!

# 203
Това с парите не се знае кога ще стане.Дано да си намериш поръчката все пак...

# 204
  • София
Ако някой пуска поръчка моля да ми пише на лични

# 205
Момичета, а как става връщането? Едно време беше с куриер, а сега?
Искам да си им върна поръчката, пък дано ми възстановят парите. Ни вест, ни кост засега от тях.

# 206
  • София
Момичета, а как става връщането? Едно време беше с куриер, а сега?
Искам да си им върна поръчката, пък дано ми възстановят парите. Ни вест, ни кост засега от тях.

Жасмин, много неприятно ти се е получило, определено...аз също много им бях насъбрала и ги бях бойкотирала известно време, но после пак поддадох, покрай намаленията  Blush
Връщай по пощата, после сканираш/снимаш бележката и им я пусни по факс/мейл, за да ти зърнат парите и за пощенските разходи. Не ги чакай да ти отговорят изобщо, явно нещо се мотаят напоследък с отговорите....

# 207
 jijibiji, мерси много. Така и ще направя, още утре сутринта.  Simple Smile
А международни малки пратки може ли от клоновете на пощата да се пращат, или трябва да ходя в Централна поща?

# 208
  • София
Може, само имай предвид, че може да поискат да видят съдържанието...след атентатите затегнаха международните пратки и в нашия клон искаха преди 1-2 месеца, скоро не съм връщала  Rolling Eyes Най добре опаковай там на място  Peace

# 209
  • София
Adelante, 2 пъти ходих до банката - не е в тях причината...
Жасмин, много е неприятна ситуацията с блокираната 2 пъти сума. При първата ми самостоятелна поръчка се получи същото - веднага се обадих в моята банка по телефона - до вечерта беше отблокирана. Да не си попаднала на некомпетентни служителки? Пробвай по телефона  Peace и дано по-скоро се реши проблема!

Общи условия

Активация на акаунт