My Toys - В света на играчките - 40!

• 48 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, а как става връщането? Едно време беше с куриер, а сега?
Искам да си им върна поръчката, пък дано ми възстановят парите. Ни вест, ни кост засега от тях.
Жасмин, ето отговор, който получих днес в частта относно връщането
The only way to return items to us from Bulgaria is to post them back to our warehouse. We will then pay you back for the postage cost. Please use standard post and not a courier company, or we will be unable to reimburse you.

The delivery address for the parcel should be as follows:

Retourenstelle myToys.de GmbH
Hafenstr. 13 Tor 17
63450 Hanau
Germany

As part of the return process you will need to complete a return form (Retourenschein) and pack it along with the returning item. If you do not have the original form, simply include a note with the following information: customer number, order number, name of the returned article and the reason for the return. Once we have received it, the money for the item will be refunded to your credit card.

When you have sent the return, please email us a copy of the postage receipt along with your international bank account details (IBAN/SWIFT) and we will reimburse you for the postage cost as soon as possible.

# 211
Момичета, а как става връщането? Едно време беше с куриер, а сега?
Искам да си им върна поръчката, пък дано ми възстановят парите. Ни вест, ни кост засега от тях.
Жасмин, ето отговор, който получих днес в частта относно връщането
The only way to return items to us from Bulgaria is to post them back to our warehouse. We will then pay you back for the postage cost. Please use standard post and not a courier company, or we will be unable to reimburse you.

The delivery address for the parcel should be as follows:

Retourenstelle myToys.de GmbH
Hafenstr. 13 Tor 17
63450 Hanau
Germany

As part of the return process you will need to complete a return form (Retourenschein) and pack it along with the returning item. If you do not have the original form, simply include a note with the following information: customer number, order number, name of the returned article and the reason for the return. Once we have received it, the money for the item will be refunded to your credit card.

When you have sent the return, please email us a copy of the postage receipt along with your international bank account details (IBAN/SWIFT) and we will reimburse you for the postage cost as soon as possible.

А за колко време получи отговор на писмото?

# 212
Върнах нещата, сега ще снимам бележката и ще им пиша. Междувременно беше дошла и голямата ми поръчка - в нея поне всичко е ок, но за жалост, нещата никак не ме кефят. Или са големи, или малки, трети не са като на картинките (особено блузите на Рокси - големо разочарование, а бяха по 18 евра).
Сега ще връщам пак, поне половината неща.
А кога ще оправят батака, та и да ми върнат парите, изобщо не знам.  ooooh!
Изобщо, скоро не мисля да поръчвам дрехи от майтойс, поне за щерката. По магазините да мери и това е.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 08:11 от Анонимен

# 213
  • София
Здравейте! Сега се ригистрирам в сайта. Поръчката ми ще е първа и ще поръчам до адреса на транспортна фирма в Г-я, защото стоката не се доставя до тук. Въпросът ми е, ако сега се регистрирам с моя адрес в Б-я, при приключването на поръчката ще мога ли да променя адреса на доставка или направо да се регистрирам с адреса на фирмата?

# 214
Мариана, коя транспортна фирма ще ползваш и какви са условията. Аз съм харесала един пръстен от амазон, но не мога да разбера колко му е доставката http://www.amazon.de/Miss-Sixty-Damen-Ringe-SMS304012/dp/B0018NZ … 24855&sr=8-21 ще съм благодарна на някои, които е поръчвал от амазон да сподели   bouquet

# 215
момичета,пиша ми относно моята одисея.скоро ви писах за поръ4ката ми направена на 17.03,влезнала в гърция на 29.03.бях я отписала ве4е.днес е звънял куриер ,но свекърва ми не говори гръцки и нищо не е разбрала.куриера си тръгва ,без да остави известие.влизам да си видя статуса какво пише.пише,4е нещо бил объркан адреса-това е с дата 14.04 и пратката се връща в германия.аз работя,никой не ми е звънял,какво да ви кажа.пълна лудница.не знам и коя е фирмата.слизам долу,имаме магазин ,питам мом4етата дали са видели слу4айно кой е бил куриера,казаха ми DHL,ПО4ВАМ ДА ИЗДИРВАМ АЗ ПО ИНТЕРНЕТ,СВЪРЗВАМ СЕ С ТЯХ,не знаят какво е станало с поръ4ката ми толкова дни,уж била в гр поща,предадена е на тях,на въпроса ми,защо куриера не е оставил известие моми4ето ми казва,4е са куриерска фирма и известия не остават.това пък е за мен ново.казвам им как в БГ оставят известие,DHL Е МЕЖДУНАРОДНА ФИРМА,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ КЪДЕ МИ Е БИЛА ПОРЪ4КАТА ОТ 29.03.ДО ДНЕС-19.04.такива 4удеса не ми се бяха слу4вали,разбрахме се утре куриерът да мине отново.дано вътре е вси4ко,ще ви пиша пак.другата ми поръ4ка ще я адресирам до БГ,тук е пълна трагедия,ужас.

# 216
Мариана,регистрирай се с твоя адрес,а после добави като адрес за доставка този на фирмата.
keit79 EUR 7,25 e доставката на този пръстен до Бг

# 217
  • София
Ами за сега попитах за условията genisi - 1.5е/кг, но не по-малко от 9е на пратка.
Иначе как мога да разбера колко тежи тази пързалка http://www.mytoys.de/Smoby-Rutsche-KS-150-cm-Rutschl%C3%A4nge/Sc … .17.08.02/1842406

И още нещо - мога ли да ползвам някакъв код и от къде?

# 218
  • София
Ами за сега попитах за условията genisi - 1.5е/кг, но не по-малко от 9е на пратка.
Иначе как мога да разбера колко тежи тази пързалка http://www.mytoys.de/Smoby-Rutsche-KS-150-cm-Rutschl%C3%A4nge/Sc … .17.08.02/1842406

_мариана, пързалката се доставя до БГ, получавала съм я, не помня колко тежи, но изобщо не е тежка, сигурно макс 3-4 кг. Ако греша някой по за познат да ме поправи моля  Blush
А кодове...за нов клиент из нета има много кодове за -10Е, попитай Гугъл Wink

# 219
  • Sofia

Пързалката в момента се доставя до БГ. А код можеш да ползваш за нови клиенти - потърси в гугъл например  Peace

# 220
Moмичета на помощ.  Praynig  Изпратили са ми поръчката , но без един артикул. А него май отделно ще го пращат. А доставка отново ли ще ми начислят да плащам... и плащането с налаожен платеж ли искат... въобще как става ... хич не ми е ясно   ooooh! Ето и част от e-mail който получих :
Eventuell nicht aufgefьhrte Artikel werden separat verschickt.

Folgende Artikel werden wir in Kьrze an Sie versenden:
Versand in Kьrze:
Artikel
 Bezeichnung
 Menge

Wenn Sie Ihre Lieferung per Nachnahme erhalten, bitten wir Sie, sich vom Zusteller eine Quittung ьber den gezahlten Nachnahmebetrag ausstellen zu lassen.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 23:09 от petebb

# 221
  • Sofia
Нищо няма да ти искат, споко  Wink

# 222
  • София
Пързалката в момента се доставя до БГ...
 Май не се доставя  - това пише 150cm Rutschlänge! Lieferung nur innerhalb Deutschlands!

petebb, може би защото артикула ти е количка, затова го пращат отделно  Peace

# 223
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
На мен пък ми изписва за пандата, която сега е Knaller der Woche, че не се доставя, заради големината й  Thinking. Все си мисля, че е по-малка от пързалка. Дали защото вече нещата пътуват с обикновена поща, стана така... newsm78

# 224
 А каква е разликата между mytoys.com i mytoys.de ? Не ми казвайте че е едно и също нещо защото ми идва да се гръмна!  Как се измъчих с този немски.....

Общи условия

Активация на акаунт