ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9

• 110 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Ехаааааа,вече прилича на истинска Икеа!   Grinning
Мерси vivaldi    bouquet

# 77
Аз по едно време работех в една българска фирма за ИКЕА и един германец, като разбра и ми каза как казват на IKEA в Германия, което е шега с голяма доза истина - Idioten kaufen alles, което ще рече, идиотите купуват всичко. Наистина съм се чудила, как тези буклуци дето ги произвеждаме се продават по цял свят, никога няма да си купя, по-скоро ще си го направя нещото и ще е по-качествено.  ooooh!

# 78
  • Варна
Аз по едно време работех в една българска фирма за ИКЕА и един германец, като разбра и ми каза как казват на IKEA в Германия, което е шега с голяма доза истина - Idioten kaufen alles, което ще рече, идиотите купуват всичко. Наистина съм се чудила, как тези буклуци дето ги произвеждаме се продават по цял свят, никога няма да си купя, по-скоро ще си го направя нещото и ще е по-качествено.  ooooh!

И какви по-точно боклуци произвеждахте?

# 79
Гардероби, етажерки и дивани с възглавнички към тях - шити.
Гардеробите и етажерките от някакъв брезент бяха, а диваните от плат, вата и нетъкан текстил.
Поне това което ние правехме, никак не ми харесваше, пък и до колкото знам това е верига за евтини мебели, която се ползва предимно от млади семейства, докато си стъпят на краката финансово, сигурно след година ги изхвърлят и си купуват нови. А може и да не изкарват и година с това качество.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:02 от Мунгусолини

# 80
Мунгусолини, преди да наричаш хората идиоти си направи труда да се ограмотиш малко...И не се пише "еФтино"...

# 81
Аз пък съм забелязала, че Икеа или силно я любят или я мразят  Simple Smile Няма средно положение.

Днес сглобявам хемнеса и ако не ми хареса резултата, вие ще сте виновни, че ми прехвалвахте разни цветове  Crossing Arms  Wink

# 82
  • Варна
Мда, явно не си запозната добре с Икеа, не е хубаво да се изказваш крайно при това положение.  Naughty
Да не говорим, че в в тази ситуация все едно влизаш във фен клуб на Левски и викаш "Долу, да живее ЦСКА!". Mr. Green

Олди, ама това Ребека ли, страхотен сладур? Heart Eyes

# 83
Днес сглобявам хемнеса и ако не ми хареса резултата, вие ще сте виновни, че ми прехвалвахте разни цветове  Crossing Arms  Wink
Laughing Аз не се чувствам визирана, понеже похвалих модела, а не цвета.  Sunglasses Mr. Green Обаче чакам Убави снимки на Успешно сглобени хемнеси. НЕма да се предавате, ей !  Wink

чудя се защо хора, които са против Икеа идват в нашата тема да всяват смут.  newsm78 Като не им харесва да подминават.

# 84
Мунгусолини, преди да наричаш хората идиоти си направи труда да се ограмотиш малко...И не се пише "еФтино"...

На това му се вика гузен негонен бяга - къде в поста ми видя да наричам някого с какъвто и да е епитет  newsm78

Ааааа и да ви кажа още нещо, не ми пречите че си харесвате ИКЕА, както смятам че и аз не ви преча, с това че не я харесвам.
Тъй като нямам лоши чувства към нито една от вас, моля и вие да не храните такива към мен.
Просто няма начин да започна да харесвам прословутата ИКЕА.
чао, изчезвам от тази тема завинаги.  Peace

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:09 от Мунгусолини

# 85
  • Тракийка в Софийското равно поле....
чао, изчезвам от тази тема завинаги.  Peace
А защо реши да се появиш и какво искаше да постигнеш с изказването Idioten kaufen alles? Да ни предупредиш ли, какво ли?  Предвид факта, че ние тук явно пазаруваме от ИКЕА, не виждам как смяташ, че не наричаш никого идиот?!  newsm78

# 86
Аз ви казвам как наричат ИКЕА в германия, а който се чувства обиден, проблема си е негов.  hahaha

# 87
О, ти не каза ли, че изчезваш от темата завинаги  newsm78
Наистина ли мислиш, че се чувстваме обидени от хора, като теб  Laughing Всеки има право на мнение, друг е въпросът как го изразява  Peace

# 88
Божеееее,някои производители на мебели ,съвсем си загубиха съня......  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 11:19 от Susie

# 89
  • София-в сърцата на моите деца
Божеееее,някой производители на мебели ,съвсем си загубиха съня......  Rolling Eyes

И не само съня си загубиха... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт