ИКЕА! ИКЕА! - Тема 9

• 110 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз пък да попитам, имате ли представа дали ще има рейсчета на ИКЕА до магазина, както е в някои градове ?  newsm78
Лично ще те возя, заради кефа да пазарувам с теб  Mr. Green

# 61
и вместо запис докладвам
Икеа вече е затворена отвсякъде в Синьо  Wink
проблем е че път...няма /добре де ...почти/ и ако не го направят ама наистина огромен поне по 4 платна в посока със светофар за икеа влизане.....никъв шанс да го отворят
Бих препоръчала в началото на отварянето да не ходите,ще има сериозни задръствания и вън и вътре в магазина   Joy
Обаче знам,че на никой не му пука  newsm78
Сега сериозно,много по-приятна е разходката,когато няма навалица.
Наистина,ако можете,задръжте малко ....Представям си и персонала,ще се шашнат направо като ги нападнете    Mr. Green

# 62
  • София/Осло
Аз пък да попитам, имате ли представа дали ще има рейсчета на ИКЕА до магазина, както е в някои градове ?  newsm78
Лично ще те возя, заради кефа да пазарувам с теб  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug , дарлинг удоволствието е изцяло мое!  Heart Eyes

# 63
  • София
Запис и от мен. Незнам, дали някой не го е споменавал, но виждали ли сте възглавниците със десени от икеа във карфур?  Simple Smile

# 64
  • София-в сърцата на моите деца
Не разбрах само кой ще ни вози до там, за да се курдисам и аз... Laughing

# 65
Някой, ходил до румънската ИКЕА, да сподели дали има газостанции там?

# 66
Някой, ходил до румънската ИКЕА, да сподели дали има газостанции там?
Бяхме там преди няколко дена , всичко си имат  Peace

# 67
Да ви попитам като ходите в солунската Икеа минавате ли през магазина за декорации AI (Iliadis Alexandros) http://www.iliadis.com.gr/site/xHome.asp?LangID=6? Искам да помоля за нещо ако някой ходи. Praynig

# 68
Ходихме преди десетина дни до Букурещ и понапазарувахме. Харесахме си столове, имаше само 2 от тях и ги взехме. Притеснявам се да не ги изтеглят, защото леля ми намерила само 1 в Рим. В Солунската как да проверя дали ги има? Дайте инфо за някой, който пътува до там и би могъл да ми ги достави  Hug

И околовръстното се строи със задоволителни темпове, аз минавам много често от там и виждам как напредват. Вярвам, че всичко ще бъде открито навреме!

# 69
За кой стол става дума?

# 70
ELIAS. Виждала съм го само в черно. Кодът е: 60131625 .

# 71
Сега проверих, че тук го има в някои от ИКЕИ-те, но в нашата (тази близо до нас) го няма в наличност сега. Става дума за Норвегия.

Този, нали?

# 72
Да, този е  Simple Smile То и в румънската пише, че го има, но там всъщност го нямаше. Моите притеснения бяха да не го изтеглят съвсем от магазините. Значи не са основателни, нали? Simple Smile

# 73
Нямам представа  Thinking Може би ако попиташ в някой от магазините, ще кажат, ако има нещо такова? Макар че те постоянно зареждат с нови неща и махат някои от старите. Виждала съм мебели от ИКЕА у мои приятели, които са купени преди 2-3 години, но вече ги няма в асортимента. 

# 74
4 бели табуретки Маммут си търсят стопанката - моля да ми се обади на 0888 033 220, нямам телефон за връзка и не мога да ги предам. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт