Отговори
# 255
Мацки, по отношение на дните на отворените врати в Шейново - по-рано днес звънях и няма свободни места за обявените дати, които споменава Bubulina. Явно обаче имат график и за по-напред, тъй като ме записаха за 25 май от 14.00 часа. Имайте го предвид. И ако някоя от вас се запише за тогава - да казва, за да можем да се видим там - много ще се радвам. Мисля да се запиша и за МД, но да видим кога ще може - ще ви пиша.

# 256
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЕВА спокойно,тя докторката ще ти каже по-точно как да се процедира.Аз очаквам ГАЛЧЕТО да ни навести със гръм и трясък.Ние новата темичка я започнахме положително,така че никой не може да ни помръчи настроението.Добре дошла на новата мама.

# 257
Здравейте мамита !!!
Честито на Мадленка за племенницата,честито на Кокетка за сините гащички,честито на Теди за очакваното племенниче и добре дошли на новите мами!!! Hug Hug Hug
Днес както повечето дни се събудих с усмивка и след като видях форума бликащ от добри новини още повече се зарадвах!!!!
Приятен следобяд на всички и до по-късно!!! Hug

# 258
Добре дошли на новите момичета, хубаво е, че се увеличаваме Simple Smile

# 259
Взех си резултатите от БХС. Изглеждат долу горе ок..макар че няма реф. стойности за free-bCG i AFP. Дано висчко е ок, че съм на преглед чак на 19.04!

Хубав ден

# 260
Ева не се притеснявай , изследванията на хормоните не винаги са точни , но задължително трябва да се консултираш със специалист. При мен заедно с констатирането на бременността ми излязоха и резултатите от изследването на хормоните на щитовидната жлеза, които случайно реших да си направя. При стойности от 0.27 до 4.2 моите бяха 4.58. Когато споделих това с гинеколога си той се изненада как съм забременяла от 1вия път , при положение ,че жени със високи стойности на TSH трудно забременяват и че когато се прави инвитро свалят стойностите под 2.0.Консултирах се и с ендокринолог и понеже бях съвсем в начална бременност реши ,че няма за начало да приемам медикаменти и след 3месец да повторя  изследването ,като ми назначи диета богата на йод. Аз обаче изобщо не я спазих , защото ми ставаше лошо от всичко богато на йод и след 3тия месец направих пак изследването. Резултата ми беше 2.30.
Кокетна благодаря ти за инфото за ФМ , защото и аз съм любопитна как протича при доц. Димитрова.

# 261
здравейте на всички и аз както всички вас се радвам на позитивизма който блика в страничките ни и най-вече за хубавите новини.
честито на разбралите пола  bouquet

ох аз ли нещо съм се сбъркала или форума не ми е публикувал снощтния пост newsm78 Rolling Eyes  писах писах,даже си спомням и какво писах(сега се замислям дали не съм сънувала,но не съм сигурна Embarassed).знам че се зарадвах на хубавите новини от галчето,честитих на мадленка племенничката а на кокетка за сините гащи Thinking  май май това си е от мен нещо.... Blush

та честита племенничка на мадленка newsm51  да е жива и здрава и много да ви радва
честити сини гащи на кокетка и на всички копито са разбрали вече пола на бебчето си smile3525

ние сме в ново приключение,сега и таткото се разболя и ще бягаме при майка за да не ме хване и мен и да не повтори и краско.ще поседим там малко докато се оправи,но ще си взема топчето че да ви следя Laughing

сега ставам да оправям багажа,до по-късно надявам се все с хубави новини Hug Hug Hug

# 262

Ами док се очуди как съм задържала плода .Това отлепяне си е чис спонтанен аборт защото е 4 см отлепянето получавасе при натоварване и вдигане на тежко и сега съм на хапчета.

# 263
  • Велико Търново

Ами док се очуди как съм задържала плода .Това отлепяне си е чис спонтанен аборт защото е 4 см отлепянето получавасе при натоварване и вдигане на тежко и сега съм на хапчета.

Ох,  това е мн страшно. Добре, че  се е задържало бебчето ти  Hug И аз с първата бременност лежах за това в болница. Почивай си много, даже май не трябва да ставаш от леглото.

# 264
Здравейте!И аз като много бъдещи мами тук ви чета от началото на месец януари и все се каня да се включа към вас.От гр.Варна съм ,на 27г. и очаквам своето второ детенце.Имам  дъщеря на 2,9г.
Ще се радвам да се наредя във вашите редици и да си обменяме опит.Очакваме нашето второ детенце през септември.Термина ми е 29.09.2011

# 265
  ЗдравеЍте!!!!

Страхотни сте!Толкова активни и винаги коментирате актуални и интересни теми.Чета Ви от около 2 месеца.Първоначално се записах при чужбинските мами, но след това започнах да следя и Вас.
      Казвам се Светла,на 31 години,първа бременност,терминът ми е на 1 септември.Следващия преглед ми е след седмица.Надявам се всичко да е наред.
      Мислех да започна да пиша редовно след 2 седмици, защото съм малко заета до края на април.Но снощи се случи нещо непредвидено и исках да се допитам до Вас.
      Когато си лягах усетих , че ми се завива свят.Станах и не можех да пазя равновесие.Никакво.Трябваше да се даржа за каквото намеря, за да отида до тоалетната.По принцип имам малко ниско кравно.Това ми се е случвало преди 1 година.Когато си бяхме в Б-я това лято ходих на снимки, узследвания-не откриха нищо.Сега сутринта се чувствам по-добре.Главата ми тежи и ми е още малко замаяна, но предполагам вече от това,че не спах много.Не сам званяла на лекар, а и съм сама в къщи.Зацапване или ниакакви силни болки съм нямала.

Извинявам се за дългия пост.Просто искам ако на някого се е случвало-да сподели.Благодаря Ви предварително.

Чета Ви редовно.Сега и ще се включвам редовно.
   Прекрасен ден на всички!!!  bouquet

# 266
svetty1980,на мен ми се е случвало много пъти.Аз имам желязодефицитна анемия и често когато се преуморя организмът ми реагира така.Допитай се до лекаря си за нивото на хемоглобинът ти и дано скоро се почувстваш по-добре.

# 267
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
СВЕТТИ естественно,че трябва да го споделиш със лекаря,но ти се чудя друго-виело ти сее свят а си тръгнала за тоалетната?Друг път не рискувай,можеше да паднеш и да стане по-лошо.Аз съм чувала,че ако ти се случва нещо подобно е най-добре човек да полегне.

# 268
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
svetty1980 , на мен ми се е случвало да ми се завие свят доста пъти досега и преди да забременея. Преди почти всеки ден, сега доста по-рядко, но аз съм с много ниско кръвно. Сега ми е нормално. Но като ти се завие свят постой на едно място - седнала, легната, в прегръдката на мъжа ти, все едно. Така най-бързо минава и си затвори и очите Simple Smile На мен обикновено ми причернява за момент и след 2-3 сек съм си ОК.

# 269
Ама  варненки много станахте Mr. Green Кога ще ни каните на гости hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт