Отговори
# 315
Честита девойка stels-bels.
Относно болките в гърлото аз също скоро бях така и се оправих с хомеопатичните продукти Тонзилотрен и Хомеожен.Смучех по 1 таблетка на всеки час ,като спазвах инструкциите преди и след вземане 20-30мин. не се яде и пие нищо и за 2-3 дни си пушка.Дано помогне.

# 316
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
СТЕЛС честита ти мома.Добре дошла на новата мама.За срещичка сякаш ми се иска да се постопли времето ама както решите.Принципно съм ЗА топло и слънчево време.

# 317
Привет и от мен! Благодаря ви момичета за топлото посрещане!   Hug

И аз днес съм  щастлива  Grinning При нас е  +10 градуса, като се има в предвид ,че преди 5 дни беше -15, а зимата стигна и до -36  Crazy С една дума страхотно време.
Stels-bels, направи си изварен компрес на гърлото, помага много, само с него се лекуваме в къщи. Рецептата я взех  от форума.

Да ви кажа за бременските дрехи. Понеже всичките ми дрехи за този период са в БГ, и за един месец няма смисъл да си купувам нови /е, не издържах и си взех едно панталонче де/, на старите си дънки изрязах предната част / там където се поставя колана/ и заших парче плат с ширина 20 см. В горната част на плата нанизах ластик, и си станаха нормални дънки за бременни, много удобни и практични. Всичко това ми отне точно 1 час, като при това шиех на ръка. Ох, дано ме разбрахте, че как го обясних само  ooooh!

За вкусовите какво да ви кажа?!? Ям супа, веднага след това сладолед и след него 2 купички кисели краставички.  Joy Ами .... все ми се яде .

Желая приятна вечер на всички!

# 318
Здравейте на всички...имам един въпрос как мога да си видя резултатите от БХС казаха,че са излязли,а като вляза на адреса,който ми пише от талончето и като напиша ИД и паролата не ми излиза нищо,тоест то излиза ама мисля,че не би трябвало да излиза така....някой има ли си резултатите online и ако може само да ги погледна да сравня

# 319
кат кат,аз моите ги проверих в сайта в интернет,но при проверката по ЕГН-много е лесно Wink
Пишеш,,НГЛ ПРОВЕРКА''  и като се отвори-в алтернативна идентификация (Номер 3)и излизат резултатите Wink
Stels,честити розови гащи!!!

# 320
При мен се пишеше рожденна дата, по ЕГН не видях къде е ..ама си излезе всичко

# 321
Излизам от сянката  Mr. Green Чета от януари, но нещо все ме помръзваше да се включвам.
Втора бременност, термин 07.09, сина ми обещава че ще е момиче, а мъжа ми че ще е момче  Mr. Green на 15.04 съм на ФМ при Димитрова и ще разберем....надявам се. На 28 г. съм ....без 10  дни.

Иво го раждах в Токуда и ако има заинтересовани мога да обясня подробно за обстановката и персонала. Въпреки че това беше преди 4 години  Peace

Сега не съм решила къде ще раждам....много се чудя все още Шейново или Тина Киркова  newsm78
Ха здравей и добре дошла, с теб в един и същи ден сме при Доц. Димитрова на ФМ аз съм от 16:00ч.  smile3521 И аз нямам търпение на първо място да разбера дали всичко с бебо е наред и на второ разбира се пола, понеже имам синче ми се иска девойка за разнообразие ама квото каже дядо Боже Hug
Хайде мами хубава вечер Heart Eyes
П.С. Стелс ха честита девойка ти ги нашари браво на теб Hug

# 322
Мамчета, стоя и си мисля за Галчето и продължавам да стискам палци за нея и бебчето и се надявам скоро да пише с добри резултати. Галче, с теб сме всеки ден  Praynig Praynig Praynig

П.С. Позволих си да попрочета няколко от постовете и, което е страшно нетактично, съжалявам много, и разбрах, че май за бебчето и все още има надежда, Галче, не се сърди, че чета, но много те мисля! Стискаме палци, ще видиш, че наесен ще гушкаш едно пухкаво бебче и ще си най- щастливата мама на света  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 17:00 от Sunshine_g

# 323
  • София
ЛилетоЯ знам че и ти си тогава, както казах следя ви отдавна  Mr. Green Hug Аз съм от 19.30 ч. вечерта, мисля да заведем и бъдещият батко. Като знам колко интересно беше ФМ с него преди 4 години...сега съм сигурна че ще му е интересно на него.
И на мен ми се иска момиче, но пък....и хулиган да се окаже, не е като да не съм свикнала  Laughing

# 324
Здравейте бременни тумбачета  Mr. Green
Добре дошла Мишчице !!! Hug Приятни минути във форума!!!
Стелс честити розови гащички  stork-girl Да ти кажа и аз вече се надявам за момиченце Simple Smile За гърлото яж по една супена лъжица мед когато можеш и след това не пий нищо около 20мин....хаххах много се радвам,че тук се пише а не се говори,че нямаше да си контактуваме  Joy
Мамуля,добра идея за дънките Simple Smile Трябва обаче да изровя от някъде някои по-ластични че да м и стават в бедрата  Embarassed
Мила ми Кокетка не се ядосвай на хора,които за съжаление не мислят,че с поведението си и физономиите си могат да разстроят някого !Още повече бременелките сме по-чувствителни и не търпиме много такова отношение...и цялата тази работа заради това ,че не си си направила ФМ при нея??!!! #2gunfire Или по-простичко казано заради пусти пари!!Ноооо,ти както сама каза запиши се при друг лекар и не й обръщай внимание,защото явно тя незнае по каква работа е в тоя кабинет!!!
Ох извинявайте,ама майка ми си е сега в бг и е ходила вчера на преглед(не е нищо сериозно)заради едни болки,които има и е получила неподобаващо отношение и  само за да й вземат парите са й казали да пие хапчета,които не са нейната диагноза....
Хайде до по-късно ....чаооооо Hug

# 325
ЛилетоЯ знам че и ти си тогава, както казах следя ви отдавна  Mr. Green Hug Аз съм от 19.30 ч. вечерта, мисля да заведем и бъдещият батко. Като знам колко интересно беше ФМ с него преди 4 години...сега съм сигурна че ще му е интересно на него.
И на мен ми се иска момиче, но пък....и хулиган да се окаже, не е като да не съм свикнала  Laughing
Е супер значи ще водите баткото. Да ама вашия батко е по-голям от нашия и сигурно ще му е много интересно, ние нашия няма да го водиме защото мисля, че само ще дивее и няма да остави и баща му да види нищо, затова ще му пусна филмчето след прегледа Party
Я да помоля мамите, които си имат момченца първия път а сега са им казали, че ще имат девойки правят ли разлика между двете бременности нещо специфично което им е подсказало че може би е момиченце. Знам, че звучи тъпо ама ми е интересно и понеже още незнам какво ще е ми е приятно да си гадая по такива неща. Hug

# 326
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз вече втора седмица такова стискане правя на палците,че ми изтръпнаха ръцете.Аз също очаквам Галчето да влети и да каже -имаме добра новина.Пожелавам и го от все сърце.Относно дънките малко не схванах как ще стане номера със ципа? newsm78То колана и малко под него лесно ще го резна ама после кво правим?

# 327
Добре дошли на новите майки, супер е, че се увеличаваме  Hug
Кокетка тази лекарка не заслужава да и се обръща такова внимание - зарежи я  Hug
Стелс честита принцеса  Hug
За срещичката съм ЗА, но няма да съм в София.
Да спомена, че днес на лекциите ни показаха упражнения за облекяаване на болката по време на контракциите.

# 328
Аз вече втора седмица такова стискане правя на палците,че ми изтръпнаха ръцете.Аз също очаквам Галчето да влети и да каже -имаме добра новина.Пожелавам и го от все сърце.Относно дънките малко не схванах как ще стане номера със ципа? newsm78То колана и малко под него лесно ще го резна ама после кво правим?

Почти съм сигурна в хепиенд-а на прекараният кошмар от Галчето Simple Smile))

А относно дънките- като се среже, се слага еластичен плат, така че не ти трябва цип, нито колан. Просто режеш и зашиваш същото парче като отрязаното, но еластичен плат, да може да се разтяга и практически ципа става излишен, може би...

# 329
Леле, Евита забравих да те поздравя за хубавите новини  Hug
Тара на теб също ти стискам палци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт