Отговори
# 120
  • Варна
Bibi,стискам палци всичко да е наред.Дано не се повтаря. Praynig

# 121
  • София
Продължавам...
Настаниха ни, тя вече си е старата Леа, леко стресирана, ама е добре. Чудят се с ква диагноза - последно лагингит. След 30 мин и нахакаха урбазон 12 мг (доста ми се чини, ама все пак лекари са) и инхалации с физиологичен разтвор.
В отделението лудница - пълно с вирусни пневмонии и бронхеолити. Цяла нощ спа като пич, не се е прокашляла грам. на сетринта идва нова д-рка. Слушат я, нищо не казва ама доволна, пак инхалация с физ. р-р. решавам да си ходим. Прецених, че и в къщи мога да го правя това, а рискът да лепне нещо там е по-голям, звъня на педиатъра и тя клони към моето мнение, а в къщи големит в стрес от случката, цяла нощ питали за мен. Не казвам, че съм взела  100% правилното решение, но го взех. Намерих сестра, ако се наложи довечера пак да бие урбазон (макар, че яко намалят имунитета тези кортико стероиди). Диагнозата на ИСУЛ пък по-скоро клони към алергичен пристъп или спазъм от скачане (примерно). Викам лекарката и започва луд скандал, че съм безотговорна, че не можело така викам, ама чакайте снощи ме изпращате по живо, по здраво в къщи и остовята не мене да реша, защото ако тръгне да се задушава дали от къщи ще ходим в ИСУЛ или от тях било все едно (цитирам нощната лекарка). Заплашва ме, ако двечера пак стане така да забравя и за тях, и за ИСУЛ и о небеса, ако се появя пак ще извика  СОЦИАЛНИТЕ да ми вземат детето, защото го подлагам на риск. Не ща да коментирам имам съмнения, защо драпеше да останем, ама ще си ги запазя за себе си, защото нямам доказателства. Не ми даде насоки за по-нататъшно лечение, нито какъвто и да било документ, опита се да ме накара да подпиша празна бланка, защото нямала време да попълва (аз предложих да се водим в б.цата и да идваме само за лечението, ако се наложи такова -отказа). Сестрата ми каза да продължаваме с инхалациите. Това беше. Та идеята на тирадата ми е не да ви стресирам, а още веднъж да ви помоля, да си отваряме очите на 4 особено за неща, които могат да се глътнат - шноли, фиби, семки, фъстъци()ОСОБЕНО МАМИТЕ С ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦААз изнесох тирада на моите, ама са си деца, трябва постоянно да им се напомня. това с бронхоскопията е УЖАСЯВАЩО

# 122
bibi това което сте преживяли е ужасно,надявам се че Леа е добре и  повече да нямате такива преживявания,както разбира се и никой друг Hug Hug
marini, megan@ и на вас бързо оздравяване  Hug
iveeeta честито на Ники   bouquet
момичета днес с децата се включихме в почистването,то край нас има много за чистене ,съседните блокове са още без акт 16 но вече по населени и си правят едни техни си сметища и всичките им боклуци летят към нас Sad е чистихме ние и сега пак е мръсно,ама така ще е .Не съм се ядосала още за да ги изтипосам в някое предаване #Cussing out #Cussing out ама скоро ще е.

# 123
  • София
Леле, bibi, ужасно, направо изтръпнах  Cry
Дано всичко да е наред със сладката ти принцеса! Стискам ви палци Hug

Преди нова година и ние бяхме за консултация във въпросната клиника заради съмнения за проблами с дишането. Слава богу беше наред всичко. Дано да не се повтаря повече и при вас Praynig

# 124
Биби дано вече да няма такива ужасии при вас  Hug

Ние много зле бахме на РД-то на Марти .Цял ден с температура 39.4 и няма сваляне бе хора. ooooh! От вторник до петък температура и диария.Ходихме да спешният център от там казаха -нищо му няма на детето ,от зъбките е .Пребираме се като цяла нощ бяхме с  температура.На сутринта при личният.той пък казва -възпалено гърло и възпалено уше   Tired Пак неспада температура от нищо.Отидохме при друг доктор да го види на частно-казва че не му е възпалено ушето,ама да си продължим антибиотика .Е Марти вече се оправя ,но се сдобихме с обрив от антбиотика,ходихме пак на частно при кожен лекар,защото личният казва "Нищо му няма от настинката",а той милият -цялото му гръбче и корема са в петна.И така сега си лекуваме обривът  ooooh!
Дано да незасегна никой ,но аман от доктори,знахари и т.н.....

# 125
  • В сърцето на един мъж
Биби това което се е случило е ужасно!!! Дай боже никому да не се случва!!!! PraynigДано с Леа да сте се успокоили поне малко Hug
Иначе си права. Трябва много, ама много да се внимава. Всеки си казва - на мен няма да ми се случи, но в крайна сметка никой от нас не е застрахован. А пък тази лекарка - направо е срам за професията!!!!!!!! #2gunfire Чак социалните ще вика. Защо не прецени къде ще е по-добре наистина за детенцето, че вкъщи ще е по-спокойно и съм чувала, че такива спазми като се поуспокои човека и се отпускат –ако е било спазъм де.
Прегръщам ви и дано всичко е ок

Ивета - БРАВО НА НИКИ!!!!

# 126
bibi   Hug ужас стискам палци малката да е добре и никога това да не се повтаря.
Бързо оздравяване на всички болнички,  Simple Smile

milli vanilli и ние още не ходим , освен по няколко крачки, като го пусна на земята винаги гледа да пълзи

# 127
Биби, много кофти нощ сте имали, дано никога не се повтаря  Praynig Hug Ние като лежахме в болницата едната сестра ми каза, цитирам : аз съм решила да нямам деца, откакто присъствах на бронхоскопия на едно малко дете"  ooooh! Наистина е нещо ужасяващо  ooooh!

navail, дано Марти бързо се оправи  Hug

# 128
Bibi, ужас на ужасите!  #Crazy
Дано вече всичко да е наред! Praynig Hug

# 129
bibi, това, което се е случило на малката принцеска е наистина много страшно. Надявам се, че този кошмар е вече зад гърба ви  Hug А, таз' каса и тез' пътеки май могат да изпият душата на всеки лекар. Може би, по някоя такава, е трябвало да стоите определено време... Simple Smile
didi666 и аз бях много против коланите за прохождане и изобщо помощни средства, но явно зависи от темперамента на детето и няма правило - трябва да се търси "златната среда" за всичко. След като Вики падна един два пъти, тя за  щастие не се уплаши, но аз се изплаших и купих колан. Ползвахме го една седмица, но смятам, че ми беше полезна покупка. В началото на дечицата всичко им е интересно, бързо сменят желяния и направление, а краченцата им не са така тренирани за това. Важно, когато се използва колан, според мен е детето да не го усеща, когато ходи (някои родители буквално влачат децата с тях), защото тогава става опасно и е възможно да се измести центъра на тежестта и след това наистина да последват много лоши падания. Когато Вики тръгнеше да пада, просто с колана малко по-бавно я пусках на земята - да не се уплаши, но да усети, че е твърдо. И така си спестихме цицините и рева, а Вики ходи уверено Simple Smile
Надявам се съм била полезна, както вие мами неведнъж сте били за мен  Hug

# 130
Здравейте мами!
BIBI,това което ви се е случило е ужасно.Ние преди няколко дни увикахме Йони,защото си оставя на всевъзможни места дреболиите.Лори беше осмукала един детски печат и беше налапала косми от люлеещото конче.Като размислих си казах,че не е виновна Йони и докато беше на детска направих оборка на дребосъците.Дори днес пита за печатите,но и казах че са прибрани за известно време докато беба спре да лапа всичко.

Относно коланите,за Йони ги ползвах когато вече ходеше стабилно,но не искаше да ми дава ръчичка в парка,така и двете бяхме щастливи.За деца които сега прохождат не мисля че са много подходящи,защото се увесват на тях.

Лори също е от тези ,които още не ходят.Изправя се сама и се предвижва странично,но ако я държа за ръчичките почти не си мести крачетата.Кака и на 10мес. ходеше сама.

# 131
  • София
bibi, направо ме заболя сърцето докато четях разказа ти..... Дано всичко е наред с Леа и лошото е вече зад гърба ви. Все пак стана ли ясно каква е била причината за този проблем?
А за бронхоскопията - скоро говорих с една позната, на която през февруари се е наложило да й правят такова изследване и тя ми каза, цитирам: "Щях да умра от болка. Ако знаех какво представлява, никога нямаше да се съглася да ми го направят". Дано детенце се успокои и ти с нея също  Hug

iveeeta, браво на Ники! Винаги много се радвам на деца, които имат стойностни и смислени занимания и цел, към която да се стремят. Дано усилията му се увенчават винаги с успех и бъдат подобаващо възнаградени! А иначе със сигурност Ники може и повече, но тепърва го очакват още много върхове за покоряване.

На всички болни дечица пожелавам бързо оздравяване. Аман от болести!

# 132
Биби голям кошмар дано на никого никога да не се случва такова нещо .Дано малката принцеса вече да е добре и да е спокойна.аз уж в къщи все приказвам на каката да си прибира нещата че са много опасни за Ели тя разбира и уж си ги прибира но и нашите очи трябва да бъдат на 4 много трябва да внимаваме докато отвикнат да лапат всичко .Докато четох разказа ти изстръпнах от ужас.Дано всичко е наред Praynig
Ние вкъщи вървим без проблеми но на вън като че ли я е страх пък и аз нея вадя от количката нека сега докато може да стои в нея после има да се гоним.
ивета браво на Ники много е хубаво това че се занимава с нещо което му харесва така има цели за постигане много успехи за напред му желая.
Навайл дано бързичко да оздравявате и да мине гадния обрив.

# 133
  • София
bibi, направо ме заболя сърцето докато четях разказа ти..... Дано всичко е наред с Леа и лошото е вече зад гърба ви. Все пак стана ли ясно каква е била причината за този проблем?
А за бронхоскопията - скоро говорих с една позната, на която през февруари се е наложило да й правят такова изследване и тя ми каза, цитирам: "Щях да умра от болка. Ако знаех какво представлява, никога нямаше да се съглася да ми го направят". Дано детенце се успокои и ти с нея също  Hug
Проблемът е, че не - едната версия ларингит (вирусен), при който се подуват връзките и дишането става трудно, ама какъв вирус за секунди да се развие и след 2-3 часа да изчезне  Rolling Eyes. втората алергична реакция - ама от какво - няма нов препарат, парфюм, храна и т.н. пък и пак за секунди то там се започва с леко покашляне  Rolling Eyes. трето - спазъм става при скачане, ама за Бога точно в този момент майка ми я държеше в ръцете си. Аз си мисля, че нещо си е бръкнала в устата по-силно и си е наранила лигавицата, която се е подула и отекла, ама и това не е много достоверно - тя си бъркаше в носа и в устата с пръст и аз даже й виках, Ей да не ядеш сополи бе, ама и сополи нямше Rolling Eyes.  Rolling Eyes За бронхоскопията при бебета и деца се прави с пълна упойка и болка няма, но е ужасно рискова процедура  д-ра каза "Шансът е 50:50, като вторите 50 си ги делим с бебето  Rolling Eyes". Да не говорим, че после развиват пневмонии.
Замислила съм се за инхалатор ей такъв:"
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7304&cat=132 събирам и други отзиви .този го взех от приятелка и съм много доволна. сравнение с този в б-цата е супер - и е по-бърз, и повече разпръсква.
Тази нощ слава Богу спа добре. Rolling Eyes
Ивета успех на Ники и дано те опровергае и вземе медал !
Навейл- скорошно оправяне!

# 134
bibi това с ларингита ми е малко познато  моя ми направи две нощи такива кашлици все едно не му достига въздуха ,но аз от племенника зная и веднага в банята горещата вода и той на парата,даже си взех от майка един стар чайник за да овлажнявам въздуха ако се наложи (само се моля да не се налага Praynig).При нас нещата се случиха дава пъти и доки каза че ще го израсте,ама аз съм все нащрек.

Общи условия

Активация на акаунт