е чистихме ние и сега пак е мръсно,ама така ще е .Не съм се ядосала още за да ги изтипосам в някое предаване
ама скоро ще е. 

От вторник до петък температура и диария.Ходихме да спешният център от там казаха -нищо му няма на детето ,от зъбките е .Пребираме се като цяла нощ бяхме с температура.На сутринта при личният.той пък казва -възпалено гърло и възпалено уше
Пак неспада температура от нищо.Отидохме при друг доктор да го види на частно-казва че не му е възпалено ушето,ама да си продължим антибиотика .Е Марти вече се оправя ,но се сдобихме с обрив от антбиотика,ходихме пак на частно при кожен лекар,защото личният казва "Нищо му няма от настинката",а той милият -цялото му гръбче и корема са в петна.И така сега си лекуваме обривът
Дано с Леа да сте се успокоили поне малко 
Чак социалните ще вика. Защо не прецени къде ще е по-добре наистина за детенцето, че вкъщи ще е по-спокойно и съм чувала, че такива спазми като се поуспокои човека и се отпускат –ако е било спазъм де.
А, таз' каса и тез' пътеки май могат да изпият душата на всеки лекар. Може би, по някоя такава, е трябвало да стоите определено време... 

).При нас нещата се случиха дава пъти и доки каза че ще го израсте,ама аз съм все нащрек. Препоръчани теми