Отговори
# 540
П.С. Ей направо това време ме побърка. buria
Ох и нас.Днеска беше едно тръшкане, мрънкане ooooh!
Гале честити ходещи крачета Hug
Нас още ни е страх.
Има ли и други непроходили newsm78
Честит рожден ден на Алекс.Щастливо детство и много подаръци  bouquet
Нефер май 21 дни трябва да чакате.Колко минаха от карантината HugДано ви отмине Praynig
marini много неприятно.Горкото детенце да си остане без колелото Sad.Пфууу ooooh!

# 541
Честит рожден ден на Александър!
Има ли и други непроходили newsm78
! има има ,моя дребчо от вчера се пуска за по минута и стои прав ,но ако го пусна докато върви веднага подлага колената и започва да пълзи.

# 542
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР!
Днес бяхме на консултация 11.8кг и 78см.,сложиха ни и реимунизацията на Синфлорикс,защото следващия вариянт е края на юли,а тогава е горещо.

За ходенето Лори го прави ако я държа за двете ръце,така че сме на опашката.

# 543
  • София
Честит рожден ден на Александър! Да е здрав и щастлив, усмихнат и добър!
Марини - много кофти за колелото  #2gunfire Аз нищо не оставям извън нас, нищо, че уж се заключва и всички се познаваме.
anni2002 дано Ивето е добре вече  Heart Eyes
Galeto честито Ви проходило мишленце  Hug
Вили Ник - тази форма е от купата в която я правя, виж в Готварския Торта с рула на Лео.
Бъни и Алиска не ходи сама. За две ръчички, понякога за една, но сама още не. Изправя се и се опитва да пази равновесие, почва да се клати и накрая се приземява по дупе  Laughing
За яденето нямам проблем, малко са нещата които отказва. И от кухнята си яде манджите и от нашите хапва, и бисквити и солети обича, плодове също.
На мен явно ми се е паднала голяма калпазанка  Mr. Green Днес три часа се опитвах да открия какво е натиснала по телефона та не работи и накрая се оказа, че е откъснала кабела. Цял ден прави бели, катери се по облегалките на канапето, бърника по телефона, отваря шкафове и изхвърля нещата, беше откопчала чантата ми, извадила портмонето, откопчала го, изтръскала всичко и разглежда  hahaha Закроти ли се и ми е ясно, че прави белички  Joy

# 544
Честито и от мен на предпоследния рожденник!

hahaha Закроти ли се и ми е ясно, че прави белички  Joy
metchopooh и при нас е така... Изляза ли от стаята, ако не затворя вратата хуква след мен, ако я затворя започва един ужасен рев. Може да си е играла весело и щастливо до преди малко, но явно мисълта, че е зарязана сама и изпуска нещо интересно я кара да се дере. И все пак реве ли - спокойна съм! Но млъкне ли - сигурен знак, че е успяла да докопа нещо и ми отмъщава. А за портмонето... тези монети... вече не знам къде да ги държа Sad
За яденето - изобщо не й се моля. Един път яде, друг не иска ... и така. И без това ме тероризира достатъчно със спането. Сядаме заедно на масата и почваме - лъжичка за мама, лъжичка за Вики, .... Като не иска - само лъжичка за мама, докато мама се наяде (от време на време се пробва и лъжичка за Вики) Ако не е много изнервена, не й се спи или някакъв друг бебешки проблем, започва по някое време пак да яде. Но не иска ли - бутне ли ми ръката - не предлагам повече - чак на следващото ядене. Последния месец, успявм да я накарам да яде, като държи в ръце лъжица и коричка хляб. Така не се налага да съм в готовност за каскади с лъжицата, докато стигна до нейната уста  Simple Smile
А остана ли някой без обичайното си месечно неразположение, че мен започна вече да ме притеснява това отсъствие  Embarassed

# 545
Мимето не си сама Rolling Eyes
Мен пък ме притеснява, че сме много слаби.Измериха ни само 9 и 100 Rolling Eyes
Вярно ,че рева като магаре и едвам измерихме де ама все пак Rolling Eyes

# 546
  • Варна
Закроти ли се и ми е ясно, че прави белички
Това все едно аз съм го писала.  Mr. Green Обикновено бърка в саксията и вади пръстта, та се наложи да я барикадирам.

Бъни, и Страшко ходи за 1 ръчичка, но сам не. Преди няколко дена се пусна и направи 5-6 крачки, но бях срещу него. И така няколко пъти, но сега спря.

А за храненето - категорично не иска да яде общата храна, освен препечени филии и изобщо хляб, кисело мляко, бисквити и солети. Каквато и манджа да предложа отказва. Давам парчета на масичката му - хвърля ги демонстративно на земята. Ядем си пюретата и това е! И като започнат около мен някой хора да приказват "ами то без сол и аз няма да го ям", "ама докога ще яде пюрета", "ние на 1 годинка ядяхме пържени картофки и салам", "виж как те гледа, иска и той", "спирай го това нощно кърмене" (все едно става ей така) - вярвайте ми, хора, позеленявам  Sick Накрая се сопнах на едни семейни приятели, че солено, пържено, сладкиши не искам да давам и, че кърмените бебета са по-капризни в това отношение, но кърменето все пак ми е приоритет и ще си търпя последствията!  Naughty Все пак и на мен ми е притеснено, че отказва да яде манджи и като започнат да ме притискат така, колкото и да се опитвам да не се връзвам понякога не се получава. А пък това за солта ме вбесява - като непознава соления вкус как ще си иска?! Между другото дадох му и солена манджа - все тая, същото отвращение.

Иначе, вече 3 ден не кърмя на обяд. Дано да имам успех с плавното отбиване.

# 547
Това с не Яденето няма общо с кърменето.Йони като беше малка яде пюрета до 1г.и3м.,тогава я записах на кухня и яде пасирано до 1г. и 5м.,всичко зависи от детенцето.

# 548
Е,остана време и за форума  Whistling
Мами аз искам да ви питам за тия ваксини че ще се побъркам.Значи,през юли 2010 ни поставиха първият пентаксим и синфлорикс ,и сега през май 2011 продължаваме с ваксините.Та значи днес трябваше да ние вторият пентаксим и синфлорикс,но докторът ни отказа да бие синфлорикса,понеже е минало много време от първият прием и нямало смисъл от вторият (така ми беше обяснено  Tired)Аз търсих инфо в нета,ама почти нищо не намерих  ThinkingМисля че синфлорикса е важна ваксина и така просто да я подминем не би било редно  ooooh! ,а имало и ваксина преванар която се слага от 2 до 5 год(но не била толкова добра,но е пак пневмококова).Какво да правя сега,да търся ли второ мнение за тази ваксина или пък да се доверя на доктора че няма да има ефект от следващият прием на синфлорикс TiredНякой знае ли нещо по такива въпроси,като не трябва да се намесва състоянието на синът ми.Той е здрав и може да бъде имунизиран

# 549
  • Варна
Това с не Яденето няма общо с кърменето.Йони като беше малка яде пюрета до 1г.и3м.,тогава я записах на кухня и яде пасирано до 1г. и 5м.,всичко зависи от детенцето.
Може би си права!  Peace

# 550
Галее,това дето всеки се изказва и само алъл дават е мноого досадно нещо!!!ти си майка и най-добре знаеш как ще си гледаш детето!не им обръщай внимание!вместо да ви се възхищават другите хора 4е кърмите още,те само приказки,приказки....
ох,Навайл,много гадно така,съвсем са те объркали:(дано някоя мама да е наясно!
Марини,направо нямам думи!!!!!как може колелцето на детето да вземат бееее #Cussing out  и какво нахалство само,да махнат стъклото!?  Shockedе*ти хората!!!
мечо Пух,благодаря ,Ивето е добре ве4е ,няма разтройство,но днес пък аз не се 4увствам мн добре,цял ден ме превива корема,дали не е някаква епидемия ве4е се за4удих ???но добре 4е на детето мина поне !
Бъни,и Ивет не е проходила ,макар да е най-голямата тук  Hug Опитва се,ходи за ръ4и4ка,но сама все още не иска,но не се тревожа,все ще проходи,всяко дете е разли4но!На мен пък ми писна да реагират на това 4е тя не е проходила,с думи от рода ,''..пък моето дете на 10 мес.проходи...''ами оки,хубаво,ама разли4ни са децата,едни на 10м,други на годинка,трети на година и няколко месеца...така е,и ние големите хора сме разли4ни!..
хайде лека ве4ер на всик4и

# 551
ani, много добре си го написала за ходенето! И ние не ходим  Naughty  Еми квото-такова. Нито говори нещо.
За консултацията - трети месец е 8500, въпреки че яде като разпрана, все още на 3 часа. Най- много на 3 часа и 15 мин Crazy Питах, дали има за какво да се тревожа. Докторката вика - радвай се. И да яде и спи колкото си иска. (щото сестра ми предния ден ми вика - ти луда ли си, Габриела да спи още по два пъти на ден и да яде през нощта?!? )
Чистенето на ушите - това е най-любимата част от тоалета, по което прилича изцяло на баща си. На мен и до ден днешен ми е мн гадно.

# 552
Мили_ванили, радвай се, че спи детето по 2 пъти на ден... аз съм толкова щастлива, че Коко е леко мързеланчо  Heart Eyes През деня си спи по 2 пъти... може вечер да е малко неспокоен съня му (може би прекалява с дневния сън  Rolling Eyes ), но поне през деня имам възможност да си свърша много работа докато той спи.

Нямам много възможност да пиша, че съм хванала 10000 дини под една мишница  ooooh! Дано да успея да се справя с всичко, чеее...

ЧРД на всички дечица, на които изпуснах да честитя  Embarassed Да са живи и здрави и винаги да носят много радост на и да са гордост за цялото семейство.

# 553
  • София
Честито на Алексаднър с малко закъснение ! Blush
Marini, много се ядосах !!! Тия хора вече срам нямат бе егати ! Ето в такива моменти ми идва да си вдигна шапката и да се махна оттук, въпреки че съм голям шовининст и родолюбец, за жалост ще се постарая да възпитам децата си малко по-различно и ще направя всичко, каквото зависи от мен те да не живеят тук.  Naughty Thinking.
Нефер, сега прочетох за варицелата - дано ви отмине теб и бебето. Мъжът ми я кара с големите - мноооого тежко.
За ходенето и Леа не ходи сама - хваната за две ръце направо тича и в момента, в който пуснеш едната сяда долу по дупе и започва да плаче. Явно я е страх. Казаха ми да пробвам да й дам нещо да държи в ръката, ама аз не ща. Колкото по-късно - толкова по-добре и за мен, и за нея.  Peace (лично мнение Mr. Green). Щом детето е жизнено, подвижно и т.н. - какъв е проблема -  не сме на състезание. Един е силен в едно - друг в друго. Хора и бебета, разни ... Онзи ден една майка тука в квартала, от зор да покаже нейната как ходи (понеже сме набори) си преби детето, то хабер от понятие се няма горкото и е по зле и от мойта, ама зор да се покажем .... жалка картинка.  Stop Ако пък се е напънало да ходи не можеш да го спреш естетвено - няма да го вързваш я. Peace
За срещата - Елчето каза, че ще провери, но за Младост може би е късно, по -вероятно във Витоша да има свободен час. Не сме говорили за час, но май сутрин ще е по-добре, а от 10.30 -11, че след обяд повечето талибани спят ?
Еличка-мама, аз ако не съм с дините под мишница ми е едно такова тегаво д се занимавам само с едно нещо  Mr. Green. Въпрос на организация е - успех !
Навейл, май най-дългият период между ваксините (реваксинациите с една и съща) беше 60 дни, аз съм склонна да вярвам на педиатъра ви. Поразрови се в нета за инфо. Тук май всички що годе редовно си ги слагаха....доколкото помня  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 13:00 от bibi

# 554
Ние още не сме  били последния синфлорикс... май има повече от 3 месеца разлика  newsm78 Педиатърката каза, че само чака Коко да е здрав и ще го сложим... тази зима Алекс донесе какво ли не от яслата и Коко беше почти постоянно болен Sad

Биби и аз съм така, но на моменти организацията ми закуцва, понеже децата хич не се съобразяват с моите планове и изпускам малко юздите  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт