Отговори
# 60
Gest като пита Данчето дали кърми се сетих за вчера. Свекър ми беше дошъл при нас и аз съм седнала с Коко в мен. Беше му се доспало и докато доотучнявахме нещо си с дядо му взе да ме съблича  Crazy Е само ми надигаше блузата, а после реши, че е по-лесно да ми я дръпне надолу (слава богу тя беше с високо деколте ). Дядо му се опули и вика... ама ти още ли сучеш бе дядо, голямо момче си, няма ли да спираш  Shocked

Та се посмяхме на Коко и неговата цицомания  Mr. Green Аз искам да го поотбивам, че май взе да ми тежи вече това поддръпване  Rolling Eyes ама той наистина е доста пристрастен. С Алекс беше толкова лесно... тя си беше решила и от раз спряхме (то вярно бях бременна и кърмата беше намаляла). Абе с момичетата е по-лесно. На тази възраст почти не ползвахме памперс, а за акането, откакто си седна на дупето (около 6-тия месец) все на гърне си го върши. Също един ден дойде в хола с бибероната в ръка (малко след като се роди Коко), подмина ме и направо я изхвърли в кофата безцеремонно.

# 61
Ама съм много тъпа   ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ АПРИЛЧЕТА! НЕКА НОСЯТ САМО РАДОСТ И УСМИВКИ НА СЕМЕЙСТВАТА СИ, ДА СА ЗДРАВИ И ДА ИМАТ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!  Hug

# 62
Честит рожден ден на Марти, Рая, Петьо и Радост !!!!!!!!!!!!

И ние сме от пристрастените кърмачета, имах намерение да намалявам кърменето, а той напоследък не иска да яде, особено на обяд, хапва по няколко лъжици и това е  Thinking досега не отказваше да яде, но по принцип повече от 100 грама не е изяждал, но сега пък съвсем не ще. Чудя се как да променя режима, дали пък не е гладен, защото сега е следния около 6 часа - кърмене, 9-попара или някаква там закуска, 11-кърмене за приспиване, 13 - обяд,16-кърмене за приспиване, 18 - плод, каша, следобедна закуска, 20-21 кърмене и сън:)

Още не ходи, само за ръчички, но го е страх да се пусне  baby_neutral

Утре сме на консултация и ще му вземат кръв и урина за изследвания, дано всичко е наред:)

Най-важното е, че е здрав и се моля зимната ни "приказка" да е приключила  ooooh! Praynig Praynig Hug

# 63
Ихаааа колко кърменията имате, megan@ , нашата кокона я мързи да суче и вечерното сама си го махна(както май и всички други) и сега се кърмим само сутрин! и ядем само 4 пъти - в 9,13,17 и към 21,като между следобедното ядене и вечерното хапва плод с нас,щото без нея на масата не може!

# 64
  • гр.София
Привет  bouquet
Много благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug
Изкарахме  много добре първият рожден ден на Мила.
Ето тук:
http://sofia.zavedenia.com/1247/%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D … 0%B8%D0%BF%D0%B8/
Хапването вкусно , цените и отношението също.
Препоръчвам го на всички Peace

Много благодаря на Надя Hug и бебе Марти  Hug както на всички априлчета  Hugза хубавия подарък
Ще кача снимки в албумчето.

# 65
Абе Априлчета,всички ли сте от София? Sad Така ми е самотно (и на Дари),че си нямаме бебоци около нас,а тя е запленена от децата,такова радване е и викане като види дете и ходи да ги гушка и досега само едно се е дало на гушкането,всички други я бутат! Crossing Arms пък то милото иска да ги гушка  само и им пее(както пее на куклата за преспиване)

# 66
  • гр.София
Забравих smile3537 да благодаря на didi666 и бебко Венци за чудесната изненада.Много приятно ми стана!

# 67
megan@, като прочетох поста ти, не се стърпях и аз да се включа  Wink Тук и аз мога да кажа "това все едно аз съм го писала" и да си отдъхна, че не е само 'моето' ц**оман. Само дето при нас е и по-зле - и нощем се буди да суче... или по-скоро не се буди, а в просъница. Същата история с обеда - със зор стотина грама пюре. Да не говорим, че с това кърмене, толкова се е пристрастила към мен (не че се оплаквам), но по цял ден ми виси по крачолите, а като я взема, само ми дърпа блузата...
Започнах да обирам вече негативи, че това детенце гладно и нарочно не му давам пюренце да си хапне   ooooh!
Даже съм забелязала, че мъжът ми започна да ме подпитва през час, като си е вкъщи: "И кога пак ще й даваш пюренце?" (тук усещам и чужда намеса, но си мълча  Twisted EvilJoy А Вики си се развива чудесно - от 2-3 седмици ходи.

И последно, че сигурно ви доскучах, искам да честитя на всички дечица, вече навършили годинка, да са много здрави и лъчезарни, а че ще радват мама и татко - не се и съмнявам Wink

Страхотни торти показвате тук. Специални поздравления и за майсторите-сладкари Wink И аз исках да направя някое сладко творение със захарен фондан (айсинга бях решила да опитам за Коледа), но според мъжът ми да не съм експериментирала за такъв важен повод  hahaha А мен така ме сърбят ръцете да накупя малко формички и разни приспособления за рязане и да му затворя устата  Laughing

# 68
Честити първи годинки на Марти, Рая, Петьо и Радост   bouquet Да са ви живи и здрави, палави, щастливи!
Аз също не бих експериментирала за такъв важен повод като рождения ден на Карина. Вярно е, че се престраших да направя бисквитена торта, а после и ябълков пай по рецепти от интернет, но моите сладкарски умения са до там Embarassed Mr. Green
Ние също сме от кърмещите се, макар че определено е пиене, а не ядене вече. Карина си похапва поне 3 пъти по 220-250 грама човешка храна, плюс "педагогически" на вечеря. Това не й пречи да се кърми нощем по 1-3 пъти, вечер, сутрин и по един-два пъти денем Laughing Но си е вярно, че спокойно може и без това.
Между другото вече официално й давам прясно мляко и тя доста го харесва, така че не се притеснявам, че ще й липсва кърмата.
Ще взема да направя едно заведение с детски кът в квартала, че явно трябва да отида до Овча купел или до Люлин за свестно заведение Crazy
Вие с чисто нови дрешки ли се облякохте/планирате да се облечете за рождения си ден или не чак толкова официално? Парти рокли и костюми или по-ежедневно? ooooh! Побърквам се с наближаването на нашия Crazy

# 69
За кърменето и ние се кърмим 1-2 пъти през деня и сутрин и вечер(само вечер се приспиваме така).
Иначе закуската е в  9 ч(попара,кус кус), обяд в 11:30,следобедна закуска 16:30 вечеря 19 (обикновено супа)  .
За тоалет ами аз нали съм мъжка майка и имам доста дрехи от баткото почти не съм купувала на малкия дрехи,просто избрах от архива дрешки - тези дънки и блузка баткото беше слагал 1-2 пъти.След година две ще купувам на малкия а батко му ще износва на там вървят нещата. Joy Joy Joy

# 70
Момичета,благодаря за милите пожелания за Петьо !!!
Wave,спомням си много ясно раждането на сина ми ,просто всеки миг е толкова дорбре запечатан в съзнанието ми ,че НИКОГА няма да го забравя ! Толкова хубаво и истинско беше всичко и най-вече безболезнено ! Не спирам да убеждавам и други майки ,че епидуралната упойка е страхотна и че съм говота още сега да родя още 2 ,3 деца ,от раз Naughty
Нашите партита минаха добре.Не знам дали ми харесаха или не ,но не съм и очаквала нещо кой знае какво .На детския център малко се ядосах ,защото 3 майки не дойдоха в уречения час ,а малко преди да си тръгнем,което пък забави духането на свещичките.Знам ,че всеки спи по различно време и съм толерантна към децата ,но не вярвам някой да спи от 13 до 16 часа плътно.Малчо сутринта откара час и половина сутрешен сън ,баща ми го беше приспал ,идея си нямам как hahahaНо се справи отлично дядото днес ,направо съм изумена,ако не беше той как щях да тичам по задачи не знам #Crazy Играха си децата ,получихме хубави подаръци,по правило точно накрая стана най-весело ,но трябваше да си тръгваме Sad
Следобяд майка ми приспа Петето ,а аз готвих ,маси слагах...лудница.Свекитата ,които уж много щяха да помагат ,дойдоха най-късно ,когато всичко вече беше готово Confused
На прощапулника свеки както винаги се изложи ,изумява ме тази жена с неспособността си да контролира която и да е ситуация #Cussing outУж пусна детето да върви към предметите,той се врътна и тръгна към мен (аз снимах ),после се върна към тях ,взе да посяга ,уж щеше да го връща пак обратно ,да тръгне наново,но го остави ииииии абе нищо не направихме както трябва #Cussing out
И двете ни торти бяха кофти като качество ,направо съм изумена колко зле може да бъдат  #CrazyИ двете ни бяха средна работа откъм цена,но изобщо не ми харесаха.
Гест,още се кърмим ,режим - същия като на Мегана и Коко Mr. Green
Суче поне 3 пъти на ден ,през нощта направо спи на гърда Whistling
Хайде,отивам да лягам ,че едва гледам.Ако всички празници са толкова уморителни ще се гътна скоро #Crazy

# 71
Данче, цял ден чакам да пишеш и да споделиш трепетите около първия РД на Петьо Flutter

Яни май е болна. Ще се гръмна, няма сън за мен. Не мога да издърпам всички секрети от нослето, а сме с помпичка за прахосмукачка. Нослето и постоянно хърка и не може да заспи. Освен това майка ми е в нас / мъж ми нощна смяна/ та ме изнервя много. Да не и бъркам в носа, изнервяла съм я. Иска да я гушка да спят на спалнятааа. Абе прави си к'вото иска.Все едно ме няма и все едно Яница не ми е дете.
Айде бегам се,че пак плаче. Ще прегледам и аз пак за съветите относно хремата

# 72
Влизам да благодаря на всички за хубавите пожелания!!!
Специални благодарности на мама Perla 85 и всички Априлки 2010  за невероятната изненада:)))Това беше първия подарък, който отворихме веднага след като се събудихме, че го стискаме от някоко дни Joy
Ще кача снимки от партито във фейсбука,че нещо тук не се справям...като снимката си е моя(от компа ми) Rolling Eyes
Купона продължи от 11.00 та чак до 18.30 и беше страхотно!!!Днес поканих само мами с дечица, а роднините ще ги черпим в събота:)
Лека и спокойна нощ Hug

# 73
Здравейте майчета и пораснали Априлчета, ако още не сте ни забравили минаваме да кажем че сме вече тук.Просто в последно време доста пътувахме, после нямахме интернет, а за капак тази седмица всички се разболяхме.
На Дони това му беше първото разболяване, първата нощ ми се събуди с 39.8 в 2 посред нощ, после 2 дни беше като парцал в ръцете ни, но сега се оправя.
Иначе сме добре, във Варна сме си вече...сега организираме "големия ден", че ще правим двоен празник - кръщене и годинка. 
Имам да наваксвам с четенето, но мисля да бъда по редовна.....

И да кажа, че имам да изпращам подарък на едно сладко Априлче...но покрай тия болести нямах време тази седмица. Ще се постарая другата седмица да изпратя изненадата....

# 74
Привет и от мен !
специално влизам да 4еститя 1-вият Рожден Ден на Петъо на Дан4ето!!!
Дан4е ,да ви е жив и здрав красивият голям юнак ,все така да е лъ4езарен и усмихнат и много много да ви радва!!!!
Съжалявам,4е закъснях малко,но Ивето е малко болни4ка и днес изобщо не бях пред  компютъра..
Дан4е,много си отслабнала,страхотно изглеждаш!
4естит 1-ви рожден ден и на Марти на Навайл !!!!да е жив и здрав,да има едно прекрасно и безгрижно детство и винаги да радва мама и татко!!!!!
 4естит  Рожден ден и на останалите рожденници в4ера и днес!!!!!

Ина4е времето е много топло и приятно,използвах следобед да я изведа на люлките и да сме на 4ист възздух Simple Smile
Алесия,не сме те забравили,нормално е ,все по заети ставаме  и на мен понякога не ми остава грам свободно време,ако Ивет е по-кисела или мрънкаща...Добре 4е Дони ве4е е по-добре и да предтоят само хубавите моменти покрай рожденият ден и кръщенето му! Simple Smile
 Аз сега варя лук  ,за да и дам да пие утре !Уини ми каза 4е това много помага за кашлицата Peace дано го пие само!
Целувки на всик4и !!!

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 01:33 от anni2002

Общи условия

Активация на акаунт