Отговори
# 75
виждам 4е в Бг е ве4е 7-ми април,така 4е  :
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ани на Звезди4ка и Сава на Цветето!!!!!
Нека бъдат много щастливи ,все така засмяни и сладки и да радват мама ,татко и сетсри4ките си !!!!!

4естит 1-ви рожден Ден  и на Радина,Тея,Диана,Ема и Сияна!

# 76
  • София
Сава на мама *Cveteto*, Ани на мама Звездичка, Радина на мама juli.nikolova, Тея на мама sonka_fr, Диана на мама arksi_, Ема на мама Alisita, Сияна на мама IceIceLady!!! Да растат здрави и щастливи!!!

Али още е сополива, иначе, като цяло е добре. С това отвратително време хич не сме за разходки  Sad
За РД ние имаме два варианта на роклички, за по- топло и за по- хладно. Аз се надявам да се позатопли до тогава  Flutter
anni2002 как е сладката Ивет  Heart Eyes
vili_nik дано Яни бързо оздравее  Hug

# 77
Честит рожден ден на :
Сава на *Cveteto*
Радина на juli.nikolova
Ани на Звездичка
Тея на  sonka_fr
Диана на arksi_ 
Ема на Alisita
Сияна на  IceIceLadу

[/color]

# 78
  • София
О, много априлчета последните два дни  Grinning

Честито на Мартин, Рая, Петър, Борис, Радостина и Сава, Радина, Ани, Тея, Диана, Ема, Сияна!
Много усмивки, слънчеви дни и сладък живот за малките рожденичета!

Ние се кърмим три пръти - сутрин преди попарата, на обяд и вечер преди лягане. Мисля тия дни да махам обедното, да видим няма ли да хапва повече от "човешката" храна. Засега не е много въодушевена, само попарата и кашата ги яде наистина с кеф. Всичко останало, пюрета, детска кухня или мои супички изяжда 120-140 мл, ама накрая вече трябва да се правя на маймуна, за да ги изяде... От два дни сме на " Хер Бебе", като добия по-смислени впечатления, ще пиша. Peace

Добре че пак не познаха синоптиците с прогнозата и днес ще има големи разходки Flutter

# 79
ЧРД на Сава на мама *Cveteto*, Ани на мама Звездичка, Радина на мама juli.nikolova, Тея на мама sonka_fr, Диана на мама arksi_, Ема на мама Alisita, Сияна на мама IceIceLady!

Таnya, ние няма да сме супер официални. Изобщо даже. В смисъл - Ели ще е с рокличка, но не сатенена  Wink, а дънкова. Нашият празник ще е вкъщи така или иначе и не мисля, че ще е удачно да е супер официална, а и нямам възможност сега да й купувам рокля, която ще облече веднъж, така че ще сме с това, което имаме.  Peace

# 80
Здравейте банда  wavey

Преди цели 12 години на този ден станах майка за първи път и за първи път усетих 'сладките болки' от раждането. Това са моменти които никога не се забравят! Почерпете се за здравето и успехите на вече порасналото ни момиче Габриела!

Леле, пак много празнуващи днес.
Честит празник на всички рожденници и техните родители! Нека ви радват, обичат и бъдат ваша гордост в живота! happy bd

Иначе ние сме добре и с все по натоварено ежедневие Grinning. Бианка от вчера вече ходи на спортна ясла. Все още сме в адаптивен период (2 до 4 седмици) и я водя за един час на ден. Вчера стоях с нея в групата, днес ме накараха да излезна за 5 мин. (мнооого плачка милата Cry) а утре за 20 Confused.  Познайте какво тренира.... гимнастикаааа Mr. Green... три пъти седмично. Кака ѝ направи 'остър завой', отказа се от художествената гимнастика Confused(тренира от 4 годишна възраст) и сега ходи на хип–хоп. Треньора каза че е станала най добра в групата и сега я подготвят за някакво участие в Берлин Whistling. Така че надеждите ни за гимнастичка в семейството останаха единственно върху Бианка hahaha.

Уф, исках да напиша още нещо но чочинка се събуди. Ще пиша утре (ако не го забравя до тогава Mr. Green)
Лек и слънчев ден на всички Hug!

# 81
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички пораснали априлчета вчера и днес. Желая им много здраве, усмивки и шастливо детство!  bouquet

Честит рожден ден и на порасналото момиче на mama.radi! Да е здрава и добричка кака! bouquet

wave, ами явно с теб си отглеждаме хаймани-дребосъци! Да са ни живи и здрави мъниците! Heart Eyes

Ние се кърмим точно 4 пъти през деня и мнооого рядко някоя нощ. Не е от пристрастените кърмачета, по-скоро жаждата си утолява, иначе доволно си хапва човешка храна.
От 2 дена сме на храната на Ян Бибиян -засега съм горе-долу доволна. Ядат се.

Слънчев ден на всички! Hug

# 82
Благодаря на всички за поздравите! Много е вълнуващ първия рожден ден и аз си спомням всичко като на лента от преди една година, един от двата най-хубави мига в моя живот!

Почерпете се за наше здраве, аз направих тортата, но няма да я показвам, че някои момичета тука много високо вдигнаха летвата Simple Smile и сравнение с тяхните не е много за показване!  Laughing

Честит Рожден Ден и на Савата на мама Cveteto, Радина на мама juli.nikolova, Тея на мама sonka_fr, Диана на мама arksi_, Ема на мама Alisita, Сияна на мама IceIceLady!

Честит Рожден Ден и на порасналата Габи на мама Ради!

Ани, да оздравявя Ивето, пиши после как е минало лечението с лука, ако е успешно да го имам предвид да го използвам при нужда!

# 83
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ани, Сава и другите рожденници днес!!!!!!!!

Мамо Ради, честит рожден ден на порасналата Габи!!!!!!

# 84
Честит рожден ден на

Сава на мама *Cveteto*

Радина на мама juli.nikolova
Ани на мама Звездичка
Тея на  мама sonka_fr 
Диана на мама arksi_ 
Ема на мама Alisita 
Сияна на мама IceIceLady
[/color]

Ние днес си получихме подаръка от Априлчетата. Много ви благодарим Hug

Специални прегръдки и целувки на tini-mini и Ники!!!  HugПодаръкът е много хубав! Веднага влезе в употреба и се радва на особено внимание.

# 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ, САВА, ДИАНА, ТЕЯ, ЕМА И СИЯНА! ЖЕЛАЯ ВИ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
mama.radi, ДА РАСТЕ ЗДРАВА И УСМИХНАТА КАКА ГАБИ И ДА ЖЪНЕ УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО, С КОЕТО СЕ ЗАХВАНЕ!

# 86
mama.radi  честито ти пораснало момиче! nbirthday
Звездичка! какви са тези летви newsm78 да не би да сме на състезание,аз вярвам че си се справила много добре  Hug

# 87
Mama.Radi,честита ви  голяма рожденни4ка! Hug А малката Бианка от сега ще я правите спортна натура WinkSimple Smile))Сигурно в на4алото е мн трудно като запо4нат с яслите, детските градини  и за  нас -родителите и за малките ни съкровища Rolling Eyes но няма как все ще настъпи този момент,а сред децата е мн по- хубаво !
Мечо Пух,Звезди4ка,Ивето е мн по-добре днес Hug Благодаря ви 4е питате  за нас,наистина лука и по-то4но 4аят от лук мн помага! Peace
Лека ве4ер на всик4и!

# 88
Честит Рожден Ден на Георги на Mama Moni! Да е здрав и щастлив порасналия юнак!

Mama Radi, Честита ти голяма рожденничка (на патерици... Embarassed)! Да е все така одухотворена, независимо с какво точно се занимава. Хип-хоп не е зле, а и сигурно е по-вървежно сред тийнчетата!  Wink   Hug

Звездичка, важното е тортата да е правена с любов!!! И моята няма да е съвършена, но пък толкова се радвам, че аз ще й я правя. Много по-вълнуващо е за мен (до сега винаги съм поръчвала) Много благодаря на metchopooh, че ме зариби със своята страст!  Hug Hug Hug

# 89
  • София
Честит рожден ден на днешния рожденик Георги! Да е здрав и усмихнат!
Честито и на рожденичката на mama.radi!

Ето я и моята торта за празника с роднините. Ама вижте само в каква табла е, че не можах да намеря в нас тортената чиния... Laughing
Важното е, че за пръв път правих торта и стана вкусна!

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Tanya, аз доста се чудех как да се издокараме.  Като тръгнах по магазините пък ми стана лошо от цените. 80-100 лв за рокля не ми се струваше нормално, както и 25 лв за дънкова пола, буквално няма и една педя... Първият тоалет, който харесах, сукман с блузка и чорапогащник, всичко в тон, от едно малко магазинче до нас, го изпуснах. Като се върнах с рожденичката, за да мерим на следващия ден го бяха купили. А и нищо чудно, беше 30 и няколко лв. Нашата рокля я купих от outlet-а на unique за 38 лв и това беше на половин цена. Сигурно още един-два пъти най-много ще я облечем, ама здраве да е...

Общи условия

Активация на акаунт