Отговори
# 90
  • Sofia
Да се похваля с участие и аз Simple Smile
http://www.folklorika.com/forum/viewtopic.php?t=745
аз съм 6та от началото Simple Smile

# 91
  • София
Честит рожден ден на Георги на мама MamaMoni, да е жив, здрав и щастлив! newsm59
mama.radi да ти е жива и здрава голямата дъщеричка  Hug Много щастлива и усмихната. Хип хоп, хип хоп, важното е да се движи и да и е забавно newsm68 Пък щом има и талант детето, нека го развива. Бианка на спортна ясла, а  Mr. Green готино звучи, дано бързо свикне и не плачка  Heart Eyes
Мила Звездичке!  Wink беше обещала снимка и си я чакаме. Тук няма летви и тем подобни. Най- важното е че с ръцете си си сътворила нещо за своето дете, с много обич и желание. Даже ти препоръчвам да я пуснеш и в тортената тема, там ще ти дадат доста насоки какво би могла да подобриш при втория опит  Hug
anni2002
чудесно, че Ивето е по- добре  Flowers Rose
Зори, аз много съм се зарибила сега  hahaha питат ме професията ли съм решила да си сменям. Аз обаче имам чувството, че бързо ще ми омръзне  Whistling да видим  Wink
Еличке, ами, че тортичката ти изглежда прекрасно и много вкусно. Защо не запази и от нея по парченце да почерпиш  Blush
Хей Или_ ама и Вие ли сте участвали на „Хоро се вие, извива 2011" И нашата група участва, но аз не се престраших този път. Аз подскачам в "Български огън"  Mr. Green

# 92
Пораснали дечица, вече, от вчера и днес - честит рожден ден, прекрасно детство и здравички да сте!

# 93
Честит рожден ден на всички дечица през изминалите дни, бъдете живи и здрави, палави и щастливи.

Или_ браво на теб...я какви кръшни танци и аз ходя от време на време, но напоследък почнах доста да пропускам. Много работа си имам...нали живеем в къща... цветенца, тревичка, разсади..край няма.
ААаа щях да забравя...ще ставам баба Laughing...на първата ми братовчедка- сина  ще става татко, той е на 24год... Crazy

# 94
Честит рожден ден на всички порастнали априлчета!
Да са живи и здрави, усмихнати, любопитни, любвеобилни и щастливи!
Честит празник и на мама.ради!

Браво на всички, направили самички своите торти!  chef

Ние сме добре, растем, дебелеем, чакаме 3то и 4то зъбче. Кърмим се 3-4 пъти на ден и се оглеждаме за всякакви детски занимания в района (че не съм карала кола от около 2 години  Blush)
Ако на някой му е интересно, може да разгледа за домашни детски занимания темата за [url http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562336.90]Монтесори [/url http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562336.90]. Аз съм се зарибила и флаш карти с цветове съм си направила. Иначе чакам да проходи детето, че кръст не ми остана  Whistling Ходи само хванат за 2 ръчички. Добре, че вкъщи само лази (включително и по балкона, даже дойде някакъв непознат съсед да го спасява - не видял, че някой го гледа бебето...). Установих, че като сме тумба хора е мнноооого спокоен навън, но за съжаление всички събирам само в нашата градинка, че по-далече не мога да стигна - само се опитва да се изтърси от количката да диро свободата.

Прекрасен ден на всички пожелавам!

# 95
  • София
Хай банда, нещо не съм много редовна, ама не се свъртам в къщи, а вечер е лудница (то винаги е лудница, ама когато тато е в командировка - е още по-голяма Crazy Crazy Crazy).
Честито на всички пораснали дечица каки и батковци ! Да са здравички, красиви (то има ли накъде повече), щастливи и обичани !
За тоалетите за р.д. - нашите бяха нови по стечение на обстоятелствата - на Леа както знаете беше закупен още преди да се роди основния тоалет и после 3-4 месеца му търсих подходящите допълнения, че аз за празници все се мятам на некви безумни цветове, дето нямат съчетаване. Crazy Crazy Crazy Моят и той беше нов, нали съм заслабнала та си поръчах дрешки с 2 номера по-малки муа ха ха.  Flutter Тато и той с тез ранни наши вечери в 18.30 ч. свали 3-4 кила , та и той с нова риза, само каките ( горкичките  Mr. Green) бяха с новогодишните рокли.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Леа има около 10 рокли - една облечена веднъж за кръщенето, 2 изобщо необличани и вече малки, 2-3 по - големи засега и е носила 1-2 по-активно. Знам, че е безумие, ама не мога да се спра, но просто няма смисъл. Същата работа е и с полите.
Всички торти и снимки са прекрасни - много сте щастливи и красиви всички !
Или, браво ! И Дружбенските майки-разбойнички бяха на събитието, аз уви още не съм се зарибила по народните танци (аз съм по-латино някак си  Twisted Evil), а е супер отвсякъде погледнато.
Вчера сутринта сложих Леа на гърнето и отидох да правя на каките чай. По едно време Плами влиза в хола и крещи - Мамоооуууу !!!!! Отивам тази свършила и двете работи - станала, явно е стъпила в гърнето, обърнала го е и с единия крак (дето е нагазил) направила 10-на петна - обиколила 2-3 пъти холната маса. Килимът е шаги с 3-4 см.влакна.  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Добре, че дойде майка ми, ама като легна на дивана още ми смърди, а излях и 1/2 парфюм отгоре - чудна веселба  ooooh! п.с. не, че съм си взела бележка - сега пиша, а тя пак е е натъртила да става, че гони едно кубче. Crazy Ставам ...

# 96
Честити Рожденици от вчера и днес. Да растат много обичани и щастливи деца
Галето. много млада баба ще бъдеш  Grinning
Ани дано Ивето се оправя бързо.
Звездичка и Зарче и аз искам да видя тортите ви. На мен сладкарството никак не ми се отдава.

Яни е все така. Водих я на лекар вчера- инфектирано и е дясното око и хремата и е от там / само дясната ноздра е запушена/ Много трудно спи, в същото време не изваждам почти никакви секрети. Дано ни минава бързо

Аз най- вече влязох да кажа,че си получихме подаръка от Априлки 2010. Благодарим много  Hug
Специални благодарности на Моли и Галето. Моли, улучи десятката, вчера цял ден когато сме вкъщи си игра. Дори плака като и я взех/ отивахме да разходка, а от това до сега по- голяма радост не е имало/ Дори се завря подаръчното пликче  Joy
Ако някой ми каже как да кача снимки тук, ще го направя

# 97
Вчера консултацията отчете 12,100кг и 76см  Mr. Green

Биби, радвам се, че писа  Hug

Честито на рожденниците!!!!!!

Целувки на всички и оздравяване на болничките!  Hug

Сега трябва да реша какви подсилващи да давам на каката и бебо, моля да споделите , който дава нещо - какво?  Hug за каката май съм се спряла на Ехинацея, но не знам на коя фирма да взема, за дребо още не знам какво да е, доки казва Есберитокс, ама..... Thinking

# 98
меган@, ние доскоро ползвахме био гая, а сега "захранван" със цитросепт
доста мами ползват клеева т-ра и сребърна вода

# 99
Честит Рожден ден на всички празнуващи. Бъдете живи и здрави и мноооого послушни

Ние липсвахме няколко дни,но ходихме до софия набързо и съм страшно изморена от пътя. Стягай чанти с багах. уж за 2 дни бяхме обаче напълнихме колата с багажи до горе. днес цял ден пера и оправям, а бе ....... пък времето гадно, не става за разходка, галенцето иска навън, добре че едната баба дойде за няколко часа и се погледаха, докато оправя малко из къщи.

ВИЛИ-Ник, много се радвам, че подаръка е харесал на малкото сладко Яни. много се двоумях  между две играчки, но ги показах на галенцето и той си посегна към къщичката, та решението беше на Галито.

много целувки от нас и после като ми остане време ще почета малко назад.

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА МАМА МОНИ!

Благодаря на всички за хубавите пожелания! Много вълнуващ ден, а и както каза лелята на мъжа ми, ти сега вече три пъти в годината имаш рожден ден и аз точно така го чуствам.
За тортата пожалете ме, не ме карайте да я показвам! Аз още и не съм качила снимки на компютъра, все пак, ако има някоя под такъв ъгъл, че тората да изглежда поне горе-долу както аз исках, ще я покажа! Sunglasses

Биби, и аз съм имала като вашата случка с гърнето. В моя случай бях оставила Ани за малко само по тениска и тя беше направила акото в другата стая, явно както си е била права и го е прескочила, защото беше доста чиста, но имаше малко оцапано по лицето, от което съдя, че може и да го е опитала! Crazy

Ани, радвам се, че Ивето е по-добре, кажи малко повече подробности  как го направи чайчето и по-колко даваше?

# 101
Звездичка, ти не видя ли нашата торта каква беше  hahaha Ама хич не ми пука, важното беше и Коко да я опита Simple Smile

# 102
  • София
Честит рожден ден на всички малки априлчета, които днес и в предходните дни навършиха ЕДНА година! Да растат много здрави, усмихнати и щастливи за радост на мама и татко!

Вчера изпратих пакетчето за нашето априлче - дано пристигне навреме при него  Heart Eyes

bibi, ние също вече имахме два подобни инцидента с гърнето. За щастие в гърнето имаше само пико. Али се изхожда на гърне вече от няколко месеца без проблем, но от две-три седмици се научи да става сама когато вече е приключила, а пък аз все още не я вдигам от гърнето. Имам навика, от който очевидно трябва да се откажа вече, докато Али е на гърне, да върша нещо друго. Но на два пъти я намирам изправена до леглото или до надуваемия локомотив, който използваме вместо кошара и в близост до които поставям гърнето, а гърнето е обърнато върху килима  ooooh!  И един път беше седнала с голото дупе на килима и бъркаше в гърнето  #Crazy

Звездичка!, непременно трябва да снимаш и ни покажеш тортата !!! Убедена съм, че е страхотна, защото е правена с много любов. Пък ти си прекалено самокритична  Hug

Tanya, исках много да купя нещо съвсем ново на моето момиче за рождения ден, но така и не намерих нещо, което да ме грабне и да си заслужава парите. Затова реших да я накипря с един джинсов сукман, който й бях взела за Коледа и е почти нов - обличан е само два пъти, към него само купих подходяща бяла блузка. Белия фигурален чорапогащник и обувките вече ги имахме.
Вече писах, че имахме достатъчно причини да празнуваме в детски клуб и мисля, че не сгрешихме. Беше много весело и приятно както за малките, така и за големите. Имах определени изисквания към клуба и затова бях обиколила предварително няколко в района, в който живеем. Исках помещението за възрастни и детския кът да са на едно ниво, да има видимост към мястото за игра на децата и без никакви стълби - не само заради децата, но и заради баща ми и свекърва ми, които са възрастни и трудноподвижни. Освен това хората в клуба, на който се спрях, бяха доста гъвкави в условията си - не се опитваха да ми налагат готови пакети, които не ме устройват. Ние щяхме да бъдем повече възрастни и по-малко деца. Три от децата бяха на възраст между 1 - 1,5 г., тоест за какво им е някакво детско меню ?!?! Останалите деца бяха на 5-6 години и спокойно консумираха от нещата за възрастните. Пък и те повече наблягаха на игрите и храната почти не ги интересуваше.
Аз пък си начесах крастата като приготвих дребни подаръчета за малките гости на Али и те бяха приятно изненадани на края на тържеството. Също така поръчах един голям надпис "Честит Рожден Ден, Алина", който ще можем да използваме, живот и здраве, и при следващите рождени дни. Ето го:

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 17:39 от froh

# 103
  • В сърцето на един мъж
Здравейте
Първо честито на всички пораснали дечица от тези дни!!!! Много целувки и само смях, веселба и пакости
ВСИЧКИ ТОРТИ СА УЖАСНО КРАСИВИ !!!! ДЕ ДА МОЖЕХ ДА ОПИТАМ ОТ ВСИЧКИ Blush Сега се ограничавам , че съм си взела една рокля, с която искам да съм на партито  Crazy
Ние на самия ден ще сме скромно в къщи, но съботата след това ще имаме кръщене и парти
На РД и на Кръщенето - той ще е с нови дрешки и съм взела подарък за кръстницата едно цвете на сваровски, такова интериор-но украшение Heart Eyes Дрехите на малкия най-често са от ЗАРА и НЕКСТ. Горе долу цените за детски дрехи са добри.

Миналата година по това време бях доста притеснена и уплашена. а СЕГА ГЛЕДАМ ЩУРОТИЙТЕ НА МАЛКИЯ И НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ГО ИМА

Биби Звездичка
- много весели истории. На вас сигурно не ви е било до смях де  Hug Малкия също става сам от гърнето като свърши или като си търси някоя играчка  Embarassed
Биби за килима има едни препарати на астониш, много добре чистят и този който е да килими и дамаски разни мирише много хубаво.
Мегана - браво на момчето. Аз на времето съм взимала Есберитокс и бях доста доволна.
АНИ 2002 - хубаво, че малката е по-добре вече
ВИЛИ НИК - Дано минава бързо Hug
ИЛИ - СТРАХОТНА СИ   bouquet АЗ ПРЕДИ ХОДЕХ НА НАРОДНИ ТАНЦИ НО СЕГА ВРЕМЕ НЕ ОСТАВА ooooh!
МАРГИ е ОЧАРОВАТЕЛНА АЛИ СЪЩО
Фро - от къде поръча надписа. Много искам да е на български!!!

ох по наваксах с писането  Embarassed

Момичета да ви питам - някои от вас взимал ли е от тези каишките за прохождане. Нашият също съвсем скоро имам усещане, че ще тръгне. Вече прави по 4-5 крачки сам.

# 104
Пак набързо влизам:))
4естит рожден ден и на днешният рожденник на мама  Мони!А аз искам да сепохваля 4е днес полу4ихме подаръка от Злати и Габи   Hug Hug Hug Много много благодарим ,Ивето мн го хареса и в момента си играе  Hug Много благодарим На Злати и като цяло на вси4ки мами!
ето да го видите :
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=19184111085889 … 26407&theater
биби,голямо приклю4ение с гърнето  сте имали  Whistling И Ивет щеше да го обърне веднъж  ooooh!
Фрох,мн е хубав надписа!
Ме4о Пух,не знамдали ще ти омръзне правенето на торти,но мн мн ти се отдава!!!страхотен майстор си!!!! Hug
 целувки на всик4и!

Общи условия

Активация на акаунт