Отговори
# 570
kaat защо съжаляваш че са ви сложили синфлорикса? Малко ме успокой това де  Crazy
МIMET0 мерси за инфото  Hug

# 571
  • Варна
Хи хи, и Страшко се къса от кеф като му чистя ушите. Както Марини обяснява - примижа очи и се смее и кротува.

Ани, наистина са много изнервящи коментарите на околните  ooooh! Crossing Arms Всички са много компетентни, значи!!!

Каат, аз винаги съм кърмила след пюрето. По-логично ми се вижда. Така си и утоляваше жаждата, в резултат на което наскоро пропи вода, и то по-скоро защото се забавляваше с чашата. Иначе и мен си ме понамързява за готвенето или пък като не ми се занимава понякога да го храня навън, си го кърмя. От тази гледна точка никога не ми е притеснено, че ще остане гладен. Но искам да спирам вече през деня, само сутрин и вечер. Искам да мога да разполагам малко с времето си, да оставя таткото да изведе Страшко и аз да си поспя, да си помързелувам и т.н., че това нощно кърмене вече ми взима акъла.

Нашата игра вкъщи е да го държа за ръчичка и да ритаме една надуваема топка и да я гоним. Така задобрява вече малкото човече - раздава истински ритници и като заклещи някъде топката с крак я настъпва и си я придърпва към себе си. Като седна на дивана идва и ми дърпа ръцете, хваща ме здраво за палците и почва да вика докато не стана.

И Страшко спи по 2 пъти на ден. Става сутрин към 7 и в 9:30 - 10:00 вече е откъртил. Като го сложа на тихо и притъмнено и спи по 2 часа и аз с него. Така успявам някак да се понаспивам и аз. После заспива към 2 часа следобяд за около 40 мин. или час.

Честит имен ден на Иринките!  Hug

# 572
Честит имен ден на Марини !  bouquet  bouquet  bouquet
За 4-тия синфлорикс има значение датата на слагане на първия (явно пак е имало промени в календара Whistling). Поне нашата перидатърка гледа в тефтера кога е сложен първия и вика, а-а-а-а за вас има и 4-ти прием (който е трябвала да се сложи на 12 месеца).  Rolling Eyes Нашият първи е сложен през юни 2010. Rolling Eyes
освен това има значение третия прием 4-я се слага след като се навършат  6 м след 3-я.

# 573
 navail, когато умувахме по въпроса с ваксините, синфлорикса беше изключен на първо четене. Бях спокойна, че тази ваксина е ненужна и това е мнение на лекар, на който имам доверие и който само преди година е взел това решение и за свойто дете /въпреки че е сложил всички останали задължителни ваксини/. Точно когато трябваше да ни бият първия прием аз бях доста стресирана, дори бих казала лабилна и наплашена заради проблеми с кърменето, които бяха довели до недохранване на детето, а тя и без това не беше много голяма. И в крайна сметка се оставих малко по течението от страх и този път да не взема грешно решение. Педиатърката ме убеждаваше колко е изчистена и полезна тази ваксина, как я слага на повечето си пациенти от няколко години, как няма никакви оплаквания и странични ефекти и т.н. Мъжът ми също настоя и ... така. Затова съжалявам. Надявам се все пак да не сме му навредили много на детето Simple Smile И за да не те подведа, отбелязвам, че по принцип съм резервирана към ваксините. Сложили сме само Пентаксима и Синфлорикса.

Лека нощ!

# 574
Привет и от нас Heart Eyes
Малко късничко , но влизам да се похваля, че от днес вече официално проходихме...казвам официално, защото Рая отдавна се пусна да ходи сама, но на доста кратки разстояния и като пожелае да вземе нещо и бърза веднага скача и тичайки лазейки го грабва,Но днес от сутринта не спира да обикаля сам самичка из целия апартамент и не е лазила:)))Дори следобяда реши,че ще носи и топката си сама, а тя е доста голяма, Но няма нищо невъзможно щом Овнето реши!!! JoyМного съм щастлива и съм подготвена за Купона, който ме очаква Mr. GreenОказа се че прави същите неща, които съм правила аз като малка...голяма помощница ще е:)))
За спането и ние спим точно като Галя и Страшко 1:1
За общия РД нямам търпение и гласувах, но нямам претенции за деня.Живот и здраве ще дойдем когато и да решите.
За ваксините исках да попитам дали на някой са му сложили вече тази за Морбили, Рубеола и др.,че нашето педи ми каза,че на следващата консултация това ни чака SadА за Синфлорикса нищо не спомена
Много се разписах,ама сега ми е паднало
Лека и спокойна нощ Hug

# 575
Емили,4естито проходило детенце  Hug Сигурно е голям кеф за нея Simple Smile
За ваксината за Морбили и Рубеола,на нас ни я сложиха-абсолютно никава реакция нямаше при Ивет(освен 4е пла4ка при боцкането Sad ). Hug
Ивето спи по 2 пъти по принцип ,но напоследък се слу4ва 4есто и по веднъж  Peace зависи сутрин в колко ще се събуди  PeaceОколо 6.30 пие мляко,и понякога заспива веднага и така до към 8.30.Тогава спи само следобед  за час и половина някъде-два.Но ако е станала рано и не е заспала пове4е към 10.30- 11 пак заспива (за 30 мин),но следобедният сън го прави 4ак към 15.30 примерно...
лека и спокойна нощ на вси4ки и понеже при вас ве4е е Гергъовден ,4естит Имен Ден на вси4ки Герита,Жорета,Гали! Hug Hug Hug  bouquet

# 576
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ИМЕНИЦИ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ! НОСЕТЕ С ГОРДОСТ ИМЕТО СИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ВОЕННИ!
Ние след малко потегляме за родната Враца, така че следващото ми включване ще е от Северозапада...
Ако няма повече да се гласува, bibi, дали да не звъниш вече на Елчето? Гледам от снощи няма промяна в гласовете...
Хубав празничен ден! Hug

# 577
Честит имен ден на всички носещи името Георги!
Честит празник на на Георги на мама MamaMoni !
Честит празник и на всички военнослужещи!

Аз черпя за здравето на двамата ми мъже които празнуват днес.

# 578
Честит Гергьовден!
Да са живи и здрави именниците!   bouquet
И моят брат днес е именник!  Heart Eyes

http://vbox7.com/play:b2ab9ffb

# 579
Честит празник на всички празнуващи!
Аз няма да се хабя в приказки ,направо давам агнешкото ,днес ще се яде Mr. Green

Ние сме на 2 именни дни ,щеше ми се и да поизлезем на въздух,че откачихме у нас #Crazy
Да ви се оплача ,тъкмо мисля ,че е дошъл края на нашата одисея със съня и снощи пак ми разказа играта.Станали сме в 5 часа сутринта и няма и няма сън TiredСПи му се ,а не може ,върти се ,мрънка ,изправя се ...едва издържам вече ooooh!
 И мен много ме е страх от ваксината аз шарките ,на нас ще ни я слагат на 20 май SadОще отсега се вкарвам във филми ,сънувам обриви и т.н. Sad
Галя,исках да ти кажа и аз да си храниш Страшко както си знаеш и да не слушаш останалите.Не се тревожи ,все някога ще започне да яде манджи ,има време за всичко.Не разбирам защо някои хора толкова настояват ,все едно цял живот гладни ще стоят тези деца .Много се дразня и аз така  #Cussing outЕто моя Петьо ,от една седмица не мога да седна да ям като хората ,постоянно виси покрай мен като кученце и вика АМ,Аммм hahahaИ аз му давам ,обикновено хляб,сиренце,краставица...каквото има неовкусено,Но мъжът ми вчера му даде пържола и да ви кажа сигурно 5 ,6 пъти си поиска после мръвка с хляб hahahaПрояде моето злоядо кърмаче hahaha

# 580
  • София
Честито на именниците и военните ! Да си живи и здрави !

Елчето ми звънна - запази за 15.05, неделя от 11.00 часа.
клуб Барбарони, кв. Витоша , ул. 21-ви век № 21

Имало място и за каки и батковци. Ако водите големи деца и аз ще взема моите, пък и баща им ....ако иска .  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Трябва да кажем примерна бройка до сряда, за да знае каква (колко голяма) торта за поръча.
Ние вече оплюскахме Ягнешкото с пресни картофи .... Crazy Crazy Crazy

# 581
Биби, ако са здрави ще дойда и с двамата  Peace Макар че нашата кака едва ли ще им е интересна на твоите кукли.

# 582
  • В сърцето на един мъж
Честит празник на всички именници и военнослужещи!!!!

На 15 живот и здраве аз ще дойда само с малкия
Heart Eyes Биби ако трябва предварително да даваме някакви парички казвай

Днес чудно време навънка, дано се задържи така

# 583
Да честитя именния ден на всичките ни съфорумки и техните слънчица. Както и проходилите крачета на сладураната на Емили.
Исках да ви питам, дали вашите деца си пипат половите органи...Мойта само да я съблека за смяна на памерс и ръцете са и там. И пипа със сила и натиска и рови  ooooh! И само повтарям НЕ като обезумяла и бурам ръката - нула внимание. Почнах да и давам залъгващи неща, да ги държи докато правя смяната - никакъв ефект. Примерно съм и дала дистанционното, та и него там слага. Направо много ме ядосва с тая работа.

# 584
Честит имен ден на всички празнуващи,както и на тези които имат професионален празник,да са живи и здрави.

Мили не се ядосвай,моя като го сложа на гърнето и като започне едно опъване на чорката,няма равен и ми се усмихва даже.Но ми казаха че това било нормално за възрастта и аз не се тревожа много.
По другите теми по късно ще се включа като ви изчета.

Общи условия

Активация на акаунт