Отговори
# 585
Честито и от мен на всички именници! Simple Smile
Честито на всички с повод и без повод! baloni

сигурно 5 ,6 пъти си поиска после мръвка с хляб hahahaПрояде моето злоядо кърмаче hahaha

Данче, тъкмо си спомних с умиление, как ти преди няколко месеца питаше за съвет как да го накараш да яде....  Grinning Това ми вдъхва надежда!

Мили ванили, аз не мога да я накарам да легне по гръб да я преобуя,  ooooh!... не мога да я накарам да легне по гръб по никакъв повод, включително и за сън, започва едно мяткане, салта, прилагане на хватки с крака... и какво ли още не от нейния репертоар, и аз отгоре, все едно коля прасе Whistling Та твърде заета е с борба, за да се сети да се пипа. Понякога, когато е права, опитва да се щипе ... Вероятно е още един период, който ще отмине  Wink
А, забавих да се похваля - Моето момиченце вече е гола глава  Mr. Green Прилича на момченце  Laughing

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 22:50 от МIMET0

# 586
Mimeto, малкия е отново болен иначе и него го чака гола глава... Каката малко след 1-ви юни (2009-та, на 8 месеца беше тогава) я офъкахме и всички ме обявиха за тотално луда (косата й беше много дълга), а аз исках за лятото да й е прохладно.
Алекс ми изкара 3-4 дена с висока Т, като я поддържаше и само редувах Нурофен и панадол на около 4-6 часа  ooooh! Тя се оправи и от вчера Коко е така... той обаче е по-зле Sad И при него висока Т, но придружена с ледени крайници Sad Главата му ври, а краката и ръцете лед студени, даже устните му посиняха на 2 пъти днес  ooooh! Sad За пръв път виждам такова нещо.
Личната не вдига, все си викам, за такова нещо до спешното няма да ходя... та се борим с температуропонижаващи  ooooh! Четох четох в нета и пишеше нещо за беладона при такива симптоми, ама като нищо не разбирам от хомеопатия и като няма кой да ми каже как да го давам. То и това не е шега работа  ooooh!

Та така... а аз уж уча за изпит утре, да видим какви ще ги сътворя  Tired

# 587
Elichka_mama на Марти му предписа доктора беладона когато имаше темперарура ,по 5х5,също висока и със ледени крайници винаги когато температурата стане много висока. Но мойто мнение че няма никакъв ефект поне при нас беше така.Само панадол и нурофен редувах.Званях тогава на доктора да му кажа че нищо не става с тая беладона ,а той ми каза "не я давай повече-редувай панадол и нурофен през 4 часа"
Дано да съм ти помогнала  Praynig Оправяйте се бързо  Hug Hug Hug

# 588
Благодаря, navail. Явно е някакъв вирус това... Едно детенце от отчетната на Алекс кара същото  Rolling Eyes
Ох какво ли не му донесе Алекс от тази ясла. Дано поне той да кара по-леко вирусите като тръгне, да е с някакъв имунитет след всичко това  Tired

# 589
Здравейте мами и дечковци  Hug
Аз не че ще се включа с нещо активно  Embarassed минавам за едно здрасти и да припомня за себе си  Blush и че не съм ви забравила, просто няма как да седя на компа и Габи да не протестира.
Честито, честито на всички проходили и пр  Hug
От как мойто диване почна да ходи, навири носа яко, че е независима и не мога да я спра по улиците. Аз си мислих че като хукне да ходи, ще си седим ня някоя пейка или по точно ще сме около нея, ама не.. като хукне от единия край на градината да ходи та до другия и аз се принуждавам да взема количката и да ходя с нея  Crazy Брей, брей чудя се кога  станаха толкова "големи" бе, те ли бързо растат, времето ли бързо мина  newsm78

# 590
  • София
Мен и Марги ни бройте твърдо за неделя!
Много ще се радвам да се запозная с повече от вас! Hug

Само за тортата бройте като половин човек, че след великденските празници и папкане по рождени дни пак не мога да закопчая дънките... Sunglasses

# 591
Момичета, много лоши работи ни се случиха тези дни и за това на кратко.
Бройте ни и нас с Яни. Ще се опитаме да дойдем, най-вероятно с майка ми,че мъж ми заминава за Варна за 2 седмици. Но още не съм я пазарила.
Честито на всички който имат поводи за празнуване.

# 592
Мамета,да се похвалим и ние с проходили официално крачета! Пусна се заради две каки,играещи на федербал,чак се опитва и да тича Grinning като се опитам да я хвана за ръка тя ме бута,нали е голяма вече може и сама  Mr. Green
Весело изкарване на събирането!

# 593
момичета преди 6 г. по това време изрекох най -важното ДА почерпете се

# 594
sparkling eyes - честито ти официално проходило съкровище!
JMM - пожелавам ви дълго семейно щастие и мноооого любов!

# 595

ЕЕЕЕееееее, Живеее,
с теб май по едно и също време всичко правим Laughing
Ние си казахме заветното "да" на 7 май 2005 г.
Големите ни деца- момчета са с няколко дни разлика, а и малките- и те момчета са един след друг родени.
Казвай какви планове имате още, че да знам дали съвпадат с нашите...... Wink
И весел празник!

# 596
  • Sofia
Живе, Дени честита годишнина. Желая ви много години щастие и любов в семейството.
За общия РД ме пишете и с 2-те деца. Ама за торта само 1 парче, че "дебелата" и кака хич не си пада по тортите.
Мили Ванили и моето джереме се "интересува" от подробностите. Независимо дали е на гърне или се преобличаме почва едно опъвани на пишката и мачкане на топките.  Мъжът ми направо откача. Напоследък гледам като вършим тези дейности да му давам нещо в ръцете да държи, че да е зает и за сега имам успех.
Elichka_mama  как е малчо? Овладяхте ли температурата? И нашата кака тази зима много боледува и докато го кърмех непрекъснато нищо не хвана. Но от както намалихме кърменията вече успя да го зарази. Но какво да се прави, това ни чака. Бърза да се оправят дечицата.

# 597
 Благодаря ви момичета за пожеланията
Denni много ме развесели и аз бях забелязала близките дати при децата,ама и  тук ли има съвпадения аз се замислям за едно момиченце ,та знае ли се Crazy

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 17:16 от J_M_M

# 598
ЧЕСТИТО!!! И аз черпя за същото  Hug Laughing

# 599
megan@
 честито и на теб Hug
хайде и поздрав http://vbox7.com/play:d9f5f114&al=1&vid=4805596

Общи условия

Активация на акаунт