Отговори
# 600
Хехехе, много двойки сте се оженили на днешната дата. Честит Празник на Мегана, Денни и J_M_M

И аз имам да черпя, днес имах изпит, който ми се подмяташе 2 години. Взех го и сега мога да се явя на държавния. Чувстам се толковааа..... лека, свободна, и направо си се чувствам завършила  Mr. Green

# 601
, J_M_M, Denni и megan@! Много щастие и осъществяване на всичките ви семейни мечти!
vili_nik, браво за изпита! Peace  

# 602
  • София
Хаха, днес много народ се е взел  Heart Eyes J_M_M, Denni и megan@ честита годишнина, много любов, разбирателство и уют  Hug
Живе и тук да кажа, супер торта, да са ти живи и здрави именниците   bouquet
Честито и на всички други именяци, Зори честито и на твоя Жорко  Hug
vili_nik браво за изпита, още малко остава  Flutter
За 15-ти, да попитам, ако някой е ходил в клубчето, може ли да ме ориентира с градски транспорт може ли да се стигне, че ако трябва да сме с такси не можем да си вземем количката. В неделите по принцип сме при свеки, та ще съгласувам идването с милото  Mr. Green и ще пиша утре.
Мили Ванили и Алиска щом и сваля памперса или се опитва да ми избяга и да пълзи наоколо или започва да се щипе като Вас.
Али от днес казва куче  Laughing много е смешна, на кака си не казва вече Мая, а Майче  Joy Онзи ден беше извадила всички дрехи от най- долното и шкафче и страшно се кефеше  hahaha голяма е помощница.
Хайде, лека и спокойна нощ  Peace

# 603
PresiN, благодаря, че попита  Hug След 4 дена горящо чело и ледени крайници одисеята приключи от самосебе си... Обаче много го мъчат и 2-та горни 2-ри резеца  ooooh! Излизат наведнъж и е такъв рев нощем... няма спане.
Аз, въпреки че го кърмих плътно малкия, каката успя да му донесе какво ли не... а и той май е малко кекав...

След като малкия е добре, пишете ни и нас 3-мата, аз с 2-те деца и ние само с 1 парче торта, че на мама д-то не е много за торта, а Алекс едва ли ще се справи много добре Simple Smile

Честито на всички, встъпили в брак на тази дата (всъщност на вчерашната)   bouquet

# 604
  • София
Добрютро,
Еличка-мама, бравост , че сте по-добре ! А и тия зъбииии... Леа уж лесно ги изкарва, ама тя има само 4, а сега са я напънали горните предкътници, а не вторите, много странен зъборастеж вади това дете.
Мечопух, за съжаление аз не мога да те ориентирам с гр. транспорт. Може би някой от тези, които вървят по Симеоновско и после малко пеша. 88 върви по Г.М.Димитров, ама завива по Габровски доста преди клуба т.е. доста преди кв. Витоша. За таксито - като се обадиш и кажеш, че сте с количка, ще ти прятят комби или такъв, в чиите багажник се събира количка - не вярвам да е проблем, а ако дойдете без все ще има Али къде да прилегне в някоя чужда, ако й се доспи.
Вили-ник, браво за изпита. Почти си висшист Grinning ! Коооолко ми е далечно това и хич не ми се иска да уча пак - след едно висше, 2 магистратури в БГ и още 2 в чужбина. За чий ли са ми били чак пък толкоз (ще взема да ги намеря, да им изтупам пепелта и да ги показвам на децата, че да всявам рИспект Whistling Whistling Whistling)  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Явно нещата за купона вървят към малка торта.  Mr. Green Аз още размишлювам дали да водя и каките, ще вземете да ме намразите като почнат да ви разнасят бебетата насам-натам. Мнооого са гальовни - признавам си муа ха ха...  Crazy Crazy Crazy
Честито на вчера-взелите-се Меган и JMM - още мнооооооооооооого, дъъъъъъъъъълги години любов, разбирателство и топлота в семействата ви !   bouquet  bouquet  bouquet
Някой да тръгва на ясла от септември? Леа я подадох да ходи от 07,09. Купила съм й 4 анцуга , 4 потника и 6 чифта гащи. Занимавам се с глупости, че да не мисля много , много върху емоционалната страна на въпроса  Cry Cry Cry

# 605
Биби ние сме на ясла  Party Емоционално погледнато съм  Confused, но след толкова време в нас съм въодушевена, че отново ще имам и други теми за разговор освен памперси и дрехи и сополи и кръга, в който ще съм няма да е само от майки (не, че е лошо, но тези от вас, които са от по-дълго време в тази ситуация сигурно ме разбирате). Да си призная на моменти даже се чудя дали мога да проведа един нормален разговор  Mr. Green Затова и записах магистратурата когато забременях с Коко... понякога колегите от университета са ми нещо като спасителен остров  Embarassed

Мечо Пух аз не знам къде живеете, но ако сте около Младост, Студентски, Окръжна мога да мина да ви взема... То аз не съм погледнала къде точно в кв. Витоша се намира клубчето... ще разгледам сега..

# 606
Добро утро, мамчета Hug
Еличка мама ,при нас зъбоникненето е като при вас - много трудно и с екстри Whistling
Миналата седмица бяхме с разстройство и Т ,от вчера със сополи ,толкова течни и гадни ,че направо му се стичат в устата Laughing
Силви ,като гледам Алиска какви неща говори вече  ShockedМойто момче само "ам ,ам " знае и тате  LaughingМного му е интересно като му броя ,играем с едно старо сметало и се опитва да каже четири,това явно ще му е любимото число  JoyКазва нещо като "титири" Joy
От вчера го гледам като му попадне някой телефон под ръка ,веднага го слага на ухото си и вика "Аааа" и то с такава интонация ,все едно цял живот е говорил по телефона hahaha
vili_nik ,каквото и лошо да ви се е случило ,дано всичко да е зад гърба ви Hug
Ние днес излизаме ако ще град да вали ,изперквам у нас ,а и само като затворя входната врата и Петьо започва да реве.Грам не иска да стои у нас това дете ,такава е скитня Mr. Green

# 607
Добър Ден и от нас!!!
Влизам само да кажа,че живот и здраве и ние сме на линия за РД в клубчето, но незнам кой е организатор този път newsm53Пишете ни и нас с Рая и кажете на кого и по колко парички трябва да дадем!
Целувки и дано да не завали, че днес се купуват купони за следващия месец в нашата кухня и трябва да отида....а не е мн близко Praynig

# 608
Здравейте!
Влизам само да кажа за общия РД. Ние няма да идваме, че Ели е с температура и не знам как ще е до тогава. Има и малко сополки, та може и от зъби да е, но... знам ли...  Confused

# 609
Хехехе, много двойки сте се оженили на днешната дата. Честит Празник на Мегана, Денни и J_M_M

И аз имам да черпя, днес имах изпит, който ми се подмяташе 2 години. Взех го и сега мога да се явя на държавния. Чувстам се толковааа..... лека, свободна, и направо си се чувствам завършила  Mr. Green

Браво бе Вилеееее - ЧЕСТИТО!
Много се радвам!
Нацелувай Яни от мен!

# 610
Ние на 15.05 сме на концерт на Йони от 10 в Модерен треатър, ако успеем до 11.30 да приключим ще дойдем, нали няма да ни върнете  Mr. Green Hug но незнам кога точно ще танцуват те, така че по скоро засега сме не  Sad

Зарче, дано Ели се оправи до неделя!!!  Hug
И другите болнички бързо оздравяване  Hug
 Wili nik, brawo za izpita  Hug  bouquet

Калоян вече се пуска за една ръчичка  Laughing те децата вече тичат, ама мойто диване е голям пъзльо, стои прав по средата на стаята, прави 1-2 крачки бавно бавно и после кляка, ако го държи някой за ръчичка обикаля яко /основно  кака му или аз/  baby_neutral  Twisted Evil жявно ще проходи, ама кога не се знае  Joy
За бърборенето е ненадминат, не че нещо му се разбира, иначе не млъква, основното е амамаааааа /с удължение/ , буабуааааааа, олиииии /коли/ или пък наре4жда различни неразбираеми неща  Mr. Green Ако го питаш нещо, знае доста неща, но почти никога не казва веднага, а след 10 минути и два и примерно показва колко голям ще порасне, или вика "нааааа" и мята нещо ръчичката към мен /което значи че е на 1 годинка Mr. Green/ и т.н. абе смешки малки  Wink

# 611
Здравейе на всички!
Не сме ви забравили, но до сега нямахме много време с малчото да седим пред компютъра.
Аз вече съм на работа от една седмица и сега мога да ви следя  Laughing и да пиша...
Коко вече ходи и той сам, много се кефи и разнася разни неща - обикаля къщата и си говори от кеф. Аз също се радвам, че проходи, защото е по-самостоятелен така. Вярно, че е малко нестабилен още, но това е въпрос на няколко дни и ще се "стабилизира"  Laughing Да му мисли жената, която го гледа...
Искам да питам нещо за закуските на малчовците - какво им давате на закуска?
Аз редувам каша, попара, макарони или кус-кус със сирене и масло и кисело мляко с бисквити.......това е - други идеи нямам............споделете моля ви.
Хубав ден на всички малки слънчица и дано се покаже вече това слънце, че е много неприятно така все студено...........
Целувки на всички!

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 13:11 от valeto

# 612
Абе Валенцеееееее  Hug Така ми липсваш.
Звънни като излизаш на обяд да се видим някой ден.

# 613
Валето аз му давам и запечена филия с масло и сирене/кашкавал, правих баница сутринта и това яде, около Великден закусваше козунак с кисело мляко, също давам овесени ядки с масло и сирене. На него не съм му давала, защото не съм купила, но на Алекс правих и пшеничен или царевичен грис с масло и сирене. Другоооо, палачинки яде онзи ден, баща му беше направил.. Общо взето всичко, не го ограничавам хич, даже каши мнооого рядко яде, да не кажа хич вече. Също много обича да закусва плодове и кисело мляко с плодове, понякога добавям и бисквити  Rolling Eyes

Та измислям му закуска според това какво имам  Mr. Green

# 614
Виленце спомням си, че вашата Цацова беше казала, че може вече да ядат филия с пастет от варено яйце, сирене и масло - май ще го пробвам скоро. И без друго жълтък скоро не е ял заради кухнята.....
Еличка мама - добри идейки ми даде - мерси! Hug

Общи условия

Активация на акаунт