Отговори
# 615
Здравейте и от мен  Wink
Честито първо на бракувалите се по това време на годината Grinning Още мноооого дълги години съвместен живот!
Честито и на всички, които имат повод да ни дразнят с хубави бонбонки от екрана Simple Smile Еличка мама, тук включвам и теб, защото всяка преборена болест си е повод за празнуване  Wink
Все повече ми се иска да дойда на срещата ... все пак сме голям отбор априлчета, не върви малка торта  Laughing Ако успея да накарам милото да ме докара, че съм малко далечко, и бебка-дребка е милостива и стане на време Simple Smile ... Ще ни приемете ли с малко закъснение? Аз бих яла торта  Joy Имам нужда от сили да си нося килограмите  Joy До сряда ли беше крайния срок?
А, и за закуска, ние сме мнооого назад с мат'риала. В събота бях изнудена да й дам гофрета! Тя не е като хляба да се топи в устата и естествено дребка се задави ...

# 616
Привет,мами! HugЕто ме и мен Simple Smile
Е,супер ще бъде  на общият Рожден Ден ,ей в такива слу4аи  се 4увстваме дале4е от вси4ки ви  Whistling,но и за нас да похапнете торта за здраве и да се забавляват вси4ки де4ица! Hug Hug Hug Ще разказвате после подробнооо Naughty Hug
С тези зъби,големи мъки е явно при пове4ето,а ние колко сме назад като цяло,само 4 имаме  Whistling Сега сме в период на затишие,не се знае до кога,може и тази ве4ер да е безсънна  Laughing
Валето,къде се беше загубила,вси4ки те помним Hug Браво на Коко 4е ве4е е проходил Hug
Колко е хубаво някои от редовните преди  моми4ета ,които много се откъснаха, Hugда пишат пак
Вил НИк,браво за изпита!
4естити Годишнини на вси4ки,които празнуват;Дени,Живето и Меган4ето !!!!!
за закуска -давам и аз ве4е мн неща,препе4ена филлйка с нещо си ,дали сиренце ,Филаделфия,(или масло),или понякога шунка,кашкавал или кренвирш даже(не е от най-полезните неща,но..)овесена каша,крон4е(само маслени,без пълнеж пове4ето пъти!),и разни такива закус4ици ако имам под ръка..
за преобуването-все по трудно става,едва я удържам да сменя памперса,4удо голямо е,върти се,ска4а,смее се,пълзи на където и видят о4и4иките:)))))напрово се изморявам 5 пъти докато и сменя памперса:)))
друго ново не се сещам,малко не ми върви тези дни,все се ядосвам за нещо,но така е,това да е! Wink
лека ве4ер на а вси4и ! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 23:44 от anni2002

# 617
  • последна надежда
Здравейте!
Ще се опитам да се включа по темите.
За закуска давам - филия с масло и сирене, банан и сирене, кус кус с масло и сирене, овесени ядки, кисело мляко...
Зъби има 10бр, не е вдигал температура, но е много кисел.
Детската кухня почти я отказа. Иска да яде от мойто ядене, по възможност различно от супа. Готвя почти без сол, подправки и мазнина.
Срещата Няма да мога да дойда, по разбираеми причини  Blush
Биби в твоят списък с неща за детска градина добави пижами и пантофи  Wink
Памперса се сменя много трудно. Гоня го из цялата стая.
Данче Това за разходките и не искането да седи в къщи все едно аз съм го писала  hahaha.
яйце Марк не иска и да опита
Говори, но не му се разбира. Има само около десетина разбираеми думички.
Още не е проходил, но не се притеснявам.
След като проходят стабилно трябва да ги заведем на ортопед.

# 618
Честит рожден ден на Бианка на мама Ради. Желаем и много здраве, щастие и безгрижно детство.

# 619
Честит първи рожден ден на най - малкото ни вече голямо  момиче- Бианка !

Пожелавам и едно щастливо и безгрижно детство!
Galeto. писали сме едновременно  Wink

# 620
Честит рожден ден, Бианка Simple Smile)

Да се мятаме днес по разходки, че утре пак старата студена песен...Някаква бързо импровизирана срещичка в Южния следобяд? Марини, Джули, Excellent..и другите от района?

# 621
  • В сърцето на един мъж
Честит рожден ден на Бианка!!!! Пожелавам на нея и на всички около нея здраве, усмивки, щастливи мигове заедно и успехи в начинанията!!!!!! Весел празник и хубави подаръци!!!!

И нас ни мъчат зъби!!!! На малкия му пробиват два кътника отдолу, а пък на мене един мъдрец отгоре  ooooh! и двамата сме кисели и се успокояваме само като се гушкаме Crazy

Ивета  в събота ще се чуем да се разберем

# 622
Валето,къде се беше загубила,вси4ки те помним Hug Браво на Коко 4е ве4е е проходил Hug
Колко е хубаво някои от редовните преди  моми4ета ,които много се откъснаха, Hugда пишат пак
А колко е хубаво, че ме помните  Hug
През тази година, в която си гледах слънчицето нямах много време за компютъра. Все около него се въртях, все нещо в къщи да пипна и ето деня заминал ..... и така цяла година....Толкова бързо ми мина времето, все едно че вчера родих...........не знам при вас как е, но на мен ми мина като на сън тази годин. И сега пак на работа и така.
Коко е много добро дете, послушен е, учи всичко което му показваме много бързо, разбира много неща и така. Със зъбите (6 за сега) не е имал проблем, даже не разбираме кога пробиват. Аз сега разбирам, че напразно съм се притеснявла през всичкото това време. Няма да повярвате но на 10-я месец след раждането бях с 10 кг. по-малко отколкото забременях......т.е. тогава бях 66, а сега съм 56.....И такива ми ти работи около нас!
Целувки на всички!

# 623
  • София
Честит рожден ден на Бианка!!! Да е здрава и щастлива, усмихната и игрива!

# 624
Привет бандааааа

Благодаря за пожеланията към нашето рожденниче. Да ни е все така сладка и усмихната маймунката и да продължава да ни радва!

Ето я и почерпката

Това е моделът на тортата която мисля да подготвя за празненството.... да видим дали ще се справя Blush...
Ние сме добре. Малко ни дойде в повечко стреса по време и след отпуската, но сега нещата си влезноха в нормалния ни ритъм Wink. Бебона се сдоби с цели 3 зъба по време на пътуването Party. Беше получила и стрес от колата и не искаше да стои вътре. Ревеше от дупките по Софето Rolling Eyes, ставаше и зле, повърна само веднъж но си беше качественно Mr. Green. Сега се поуспокои и пак и харесва да си се вози Wink.
Пуска се да ходи от около 10 месечна възраст, но все за по 4-5 крачки, едва преди 3 дена се пусна окончателно и не се хвана повече hahaha. Сега обикаля по цял ден без цел и посока.... просто си ходи напред назад Mr. Green. Така че спокойно мога да изкрещя от кеф ПРОХОДИИИИИИ newsm44!

Не съм ви чела, но ще се влкюча по темите тия дни Embarassed.

Лек ден на всички.... Целувкииии...

# 625
Уфффф.... пак съм аз Mr. Green
Много куха лейка съм Embarassed.... забравих да благодаря на kapico и Константин за страхотния подарък който си дойде точно по поръчка и който страшно много хареса на Бианка Hug. Благодаря и за подаръка и за каката при която сте улучили десятката Wink, тя е луда на тема чантички и портмонета. По късно ще им направя снимка и на двете. Признавам си че си поплаках като прочетох картичката с пожелания и писмото което сте пратили Blush. Едно огромно БЛАГОДАРЯ Hug

# 626
  • София
Хайде честито и на последното майско априлче! Да живо и здраво, много щастливо! И честити ходещи крачета!
Надявам се следващия път да се запознаем на някоя среща с Бианка и мама Ради!   bouquet

Ние с яденето сме пълна скръб... Пробваме по 3-4 манджи на ядене дали пък няма да хапне и така по 2-3 лъжици, и накрая финишираме с кис мляко и бисквити, а вчера на обяд ги отказа и тях... newsm78
Не знам, давайте съвети как да действам мамите с по-злоядите деца.

Иначе разбира почти всичките ми команди, даже се научи на ударена да се прави, като не й изнася. Думички казва десетина- мама, тати, баба.. те са ясни, леля, което е нещо като леялея, вика подканващо айде!, като тръгнем да излизаме, чао, излиза нещо като тцао...  Основната дума е дай в момента. Даже на голяма лигня го избива, иска всичко и ако не й го дадеш и кажеш не може, почва рев.. Пак ще трябва да се "възпитаваме", вчера така се дра 20 мин. Надявам се да схване, че не може всичко да й се дава, да не се влачим и тръшкаме по градинките, като задърпа на другите деца играчките Rolling Eyes

Някой коментираше за дърпане и реване в столчето за хранене или за кола. Ами аз така процедирам, наш"та си е склонна към лигня още от 4-5 месечна, тогава в количката ми ревеше или в креватчето, за да я вземат на ръце. Оставям я да реве и толкоз. Правя се, че не й обръщам внимание, докато се измори или й писне. Рекордът й е 45-50 мин да се дере, ама неистов рев, пък аз си пия валерианчето Close
Реве, реве, па спре... Mr. Green

Дзъби имаме само 2, другите яко напират и се будим с рев 2-3 пъти на нощ, мажем дентинокс.

Зарче, дано Ели да се оправи до неделя и вас да ви видим на срещата  Simple Smile
Силве, ако искаш може да минем да те вземем от центъра в неделя, ама за количката и при нас няма да има място, че имаме и газова бутилка в багажника...

Моля, някой, който е ходил в клубчето, да си даде телефона, защото ми е абсолютно непознат кварталът, уж съм се ориентирала горе-долу по картата.

# 627
Мама Ради, Честит Рожден Ден на Бианка! Да расте здрава, усмихната и мнооооого щастлива! Целувки от нас и весел празник!

Ели 3 поредни нощи вдига Т. Вчера и през деня имаше и почвам да се чудя дали е възможно да е от зъби... 3 дни подред...  newsm78 Иначе само сополи има, но не "силни" -  друг път й е бил по-запушен носа. Сега си суче без проблем...  newsm78
Едва ли ще се класираме за срещата...  Sad

Иначе за закуска - аз явно и давам най-еднообразна - или кус-кус, или попара. Много рядко пр.мляко с бисквити. А ако я чакам да ми изяде филия с нещо сигурно обяд ще стане. Да не говорим, че по-твърдата храна директно си я вади от устата и с усмивка я мята на пода...   Sunglasses
Памперса лесно го сменям все още.
На разходки не стои много в количката, все иска да слиза, а не може да ходи.
Ох... май се събуди... ЧАО!

# 628
  • Sofia
Ради Да ви е жива и здрава щерката! Много, много радост и щастие да ви носи и да радва и кака си!

# 629
Елица ,да ти кажа за отказа от храна единственото нещо ,което ми хрумва са зъбки.
Ужасно ни мъчат тези зъби ,не издържам #Cussing out А през нощта е направо кошмар ,няма да се оплаквам вече ,че сигурно досаждам здраво ooooh!
Аз за закуска реших да давам филийка с нещо си ,примерно с масло и сирене.На мен даже така ще ми е по-лесно да го храня ,защото човекът определено си предпочита да яде на залци отколкото с лъжица.
Ставам ,че нщо пак се шава ,аман вече !

Общи условия

Активация на акаунт