и не ми се празнува много 
ще чакам да се наканите накъм Борисовата
но и този път не съм в час с актуалните теми.
А както си го описала за яденето, веднъж и аз реших да дам филийка... Егати бавното ядене. Имах чувството, че часове минаха и така ме хванаха лудите.. А от днес като вас, плюе по-едрите залци.
Мили4ка ,Мама Ради,да ви е жива и здрава куклата и много да ви радва!Браво и 4е е проходила!
Весел Празник!!!!

Вече просто не знам какво да му давам на това дете.

Надявам се да мога да дойда на рождения ден. Малко ще ми е сложно, че майка ми има ЧРД в неделя, но ще се постарая да мина за малко. 
Верно ,че времето се оправи и сигурно сте по разходки ,но като цяло темичката ни не върви много.Мамите с по-големи дечица да кажат ,нормално ли е като поотраснат децата и темата да замре
Не искам така ,ще ми липсвате 

Аз съм чувала от Марини, че с времето темите замират леко... Поне така си спомням, че спомена, във връзка с другата априлска, в която пише за баткото. Ще побутваме, няма да оставяме нещата така. Ще съм по редовна и аз 

То верно, че здравето е най-важно , ама и без пари не се живее, особено като има и деца.
Вече много ходи, щъка, но и пълзи също т.е. не е съвсем тръгнал. Иначе е стабиляга из къщи, навън още свиква с обувките.
Има много негови си думички, които си значат нещо, но той ги казва по друг начин. Например "дзак", той го казва "дей", "боц" е "буй" и т.н. Любимото му е някой като се отдалечи от него, да го извика "ела, еуа"
ида маха с ръчичката да отидеш 
с малката Ивет са мили и внимателни чаровници 

е от днес вече казва и коте 

Препоръчани теми