Благодаря за милите думи и топлото отношение ,което срещаме тук
Просто с пове4ето от вас ''се познаваме '' още от бременността,и си споделяме и радост и тревоги,затова винаги ,когато имам време ,сядам пред компютъра ,за да'' ви видя'' как сте,как са сладур4етата!Тези от вас ,които са с по две (или пове4е де4ица)ни съветват,преживяли са много от нещата,които ние мамите с първо дететнце,срещаме и откриваме всеки ден !
,тук сме за да си споделяме и съветваме ,поне вси4ки си имаме долу-горе еднакви теми на интерес :hug:
но много 4есто и давам обикновени бисквити,в магазина с нея е ужас просто,а бисквитките мн 4есто спасяват положението

а не ми се мисли как ще се окъснем и ние една от друга,като сме по цял ден зедно ....
И аз й се чудя как смогва да обръща внимание на всички ни. Аз някой път се чувствам като някой дебил дет' все за себе си приказва и от никой не се интересува. Ама не е така!
В час съм с болестите на всички, с празниците на всички, ама все гледам да не се нареждам на опашката с ЧЕСТИТО и СЪЖАЛЯВАМ, въпреки че то май И в това е смисъла на темата
Междудругото наистина изтървахме яслата май. Тази година няма да стане със сигурност, а за догодина няма смисъл - то идва ред за ДГ.
Но вчера си хапна боб на фурна. Дадох му моята чиния да бърка вътре и си хапна малко.
Аз съм от лудите майки, дето искат детето да се разболее. Но все пак аз съм карала, де. 

и от мен!

добре че мъжът ми ми остави парички като тръгваше че не ми се мисли как щях да се оправя ,освен всичко друго и сериозен ремонт направиха на хладилника(
за съжаление вече не е клас А) ,но ако трябваше и нов да купя не знам какво щеше да е.
най-Убавите!!!даже според мен всяка от нас си има определна роля ,всяко мнение е много ваажно!понеже всяка от нас си пише по даден на4ин,4ак си ви представям като 4ета постовете
Да ви кажа няколко пъти съм влизала да 4ета при мартенки ,февруарки,януарки...въобще съм им хвърляла по едно око,..абе не е така сякаш готино,дедазнам... при нас си е най-уютно

Тотално ми свърши и малкото свободно време, което имах!
но... да не развалям настроението в темата!
Направо съм възмутена от написаното! Само преди няколко месеца го взехте апартамента и така му се радваше... Аз не знам защо, но бях останала с впечатлението, че е готов т.е. само вътрешми работи довършителни и обзавеждане остават. Да не знаеш на кого и какво да се довериш в днешно време! Аман значи от безкрупулни и безсърдечни хора!

малко да почета на спокойствие и аз
Защо все пак не дойдеш в неделя, може би малко ще се поободриш
гади, този преди месец не знаеше ли, че върви към фалит. Стискам палци да успеете заедно със строителя и с останалите собственици да решите нещата!!!
Зарче радвам се че вече малката няма температура
като чета постовете ти винаги си представям мнооого-зъбa усмивка
гади, този преди месец не знаеше ли, че върви към фалит. Стискам палци да успеете заедно със строителя и с останалите собственици да решите нещата!!!
Имаме си нотариален акт и договор със строителя с яки неустойки на ден, ама върви му вземи нещо ако има само пасиви. Пак ще се съветваме с адвоката, който наехме за сделката, ама не разчитам много. Едно паркомясто ако вземем без пари УРА ще викам.