Отговори
# 645
Набързо, че много задачи... отпадаме за неделя.... Коко е адски сополив отново Sad предполагам виновни са и зъбите, но не смея да рискувам да не заразим някое друго детенце ако все пак е друго...
Много исках да се видим, но не виждам оправяне до неделя Sad
Приятно изкарване    bouquet  Hug

# 646
  • София
Ех, мами наистина не остава много време.

Набързо да се включа и аз, нямах време да ви чета много подробно, карах по диагонала, но ще ме извините - знаете как е.

Честит рожден ден на Бианка ! Да е винаги здрава, усмихната, щастлива, да получава и дарява много обич !

metchopooh, milli_vanilli, много неприятно е това със заплатите..... Хм, криза, криза, но и част от работодателите се възползват неетично и неправомерно от ситуацията.  #Cussing out

bibi, успех на мъжа ти в новата работа. Няма смисъл да коментирам истината, че "не всичко в живота е пари, приятелю......" Дано очакванията ви за по-добро се оправдаят - щом ти казваш, че той го заслужава, значи е така  Grinning

Бъни, все се каня да ти пиша за захранването, което толкова те тревожи, но ми се иска да отделя повече време, за да ти напиша това, което искам и затова ще гледам по-късно вечерта да се включа специално за теб.

Да се отчета и аз набързо - Али я приеха в ДЯ през системата със средностатистическите 8 точки и джуркане на случайни номера в гранична група и днес я записахме. Малко ни е далечко, но я записах в район, в който имаме желание да живеем в близко (надявам се) бъдеще. Пък и там имахме някакви реални шансове за гранична група. Междувременно ми предложиха нова работа - в някои отношения по-примамлива от досегашната и аз съм пред голяма дилема  Thinking
Но така или иначе и сегашният и канидат-работодателят до септември ще ме чакат, та дотогава ще трябва да го измисля. И дето се вика д....е да ми е яко от пътуване.
И накрая да споделя - днес, отивайки към ДГ с Али и мъжа ми, нещо вътре в мен беше като усещането за пред някакъв изпит (аз, която съм обръгнала на толкова изпити и учене !!!) и си гледам чедото - толкова малка, беззащитна, невинна и ми става едно такова..... Види се, ще трябва да направя нещо по въпроса и за емоциите си до септември, че иначе ще стане още по-сложно.

А, щях да забравя - ние за момента сме на линия в неделя за общия ни празник. Дано повече априлчета успеят да дойдат  Hug

# 647
Ееее,моми4ета ,направо ме трогнахте HugБлагодаря за милите думи и топлото отношение ,което срещаме тук  Hug Просто с пове4ето от вас ''се познаваме '' още от бременността,и си споделяме и радост и тревоги,затова  винаги ,когато имам време ,сядам  пред компютъра ,за да'' ви видя'' как сте,как са сладур4етата!Тези от вас ,които са с по две (или пове4е де4ица)ни съветват,преживяли са много от нещата,които ние мамите с първо дететнце,срещаме и откриваме всеки ден ! Hug
Затова още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ на Мили Ванили и на вси4ки останали мами,които сте споделили нейното мнение ,но не ме лъскайте така  Blush,тук сме за да си споделяме и съветваме ,поне вси4ки си имаме долу-горе еднакви теми на интерес  :hug:
Биби,Браво на мъжа ти за новата работа!Времената са трудни сега ,и щом 4овек има шанс да сменя работата си с по-добра,трябва да се възползва ! Hug
Дан4е,аз давам цареви4ни пръ4ици на Ивето,но тук има едни детски без подправки са Peace но много 4есто и давам обикновени бисквити,в магазина с нея е ужас просто,а бисквитките мн 4есто спасяват положението  Hug Peace
Фрох,4естито за приемането в Детската ясла! В Бг ,особено в по-големите градове е много -трудно !Ох и аз трябва да се замисля ве4е да проу4а поне как стоят нещата тук в нашият район Thinking а не ми се мисли как ще се окъснем и ние една от друга,като сме по цял ден зедно ....
Нефер,трябва да минат 21 дена от контакт с шарката ли?Това не го знаех?

# 648
  • Варна
Мили-ванили, добре го каза на Ани!  Peace И аз й се чудя как смогва да обръща внимание на всички ни. Аз някой път се чувствам като някой дебил дет' все за себе си приказва и от никой не се интересува. Ама не е така!  Naughty В час съм с болестите на всички, с празниците на всички, ама все гледам да не се нареждам на опашката с ЧЕСТИТО и СЪЖАЛЯВАМ, въпреки че то май И в това е смисъла на темата  Thinking Mr. Green

Фро, същата работа и при нас! Ходихме преди месец до една ясла да питаме за какво става въпрос. Отидохме към 8 сутринта и всички си водеха децата. Ами незнам кво ми стана, ама дорева ми се. Викам "няма да си оставя детето, ще си го гледам" Луда работа! Но и аз съм от онези емоционалните.  ooooh! Междудругото наистина изтървахме яслата май. Тази година няма да стане със сигурност, а за догодина няма смисъл - то идва ред за ДГ.

Страшко си бърбори постоянно нещо, но никой не му разбира. Чак ми се струва невъзможно да го чуя някоя дума да каже, смислена имам предвид. За яденето, както се оплаках, давам му да опитва всичко "наше", като му давам и парчета на неговата масичка да се маже, да прави каквото си иска, но имам успех само със "сухата" храна - всякакви филии, бисквити и солети. Манджи - НЕ ЩЕ!  Naughty Но вчера си хапна боб на фурна. Дадох му моята чиния да бърка вътре и си хапна малко.  Mr. Green Яде и много кисело мляко - по половин кофичка на ден отива.
Все още съм голяма мераклийка да му създавам добри хранителни навици. Гледам да не му давам нищо между храненията освен вода и някое плодово пюре. Само някой път като пощурея от нерви му давам безсолни солети, но е рядко. Давам му и водичка половин час след хранене, а по време на хранене изобщо. Гледам и режим на хранене да си има, като само вечерята не сме "уточнили". И ей такива дребни работи, за които както ви се оплаках, голям проблем от околните. Едва ли не мъча го детето!  Mr. Green

И аз помня Биби като каза, че ще замре темата - май така и става!  Confused

Да ви се оплача - май ще имаме проблеми със строителя и апартамента. Човекът май фалит готви, а уж бяха сериозна фирма. Свито ми е сърцето направо кво ще става сега. Ще се събираме сега собствениците да мислим какви варианти имаме.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 649
Ани, и аз се присъединявам към мнението на milli vanilli - СТРАХОТНА СИ! Мисля, че за всички ни тук сте много специални с Ивето. Аз няма да забравя колко се страхувах за вас като изчезна миналия Януари, а после колко се радвах, че всичко е наред! Целувки и от нас!

Мечопух, много кофти това с мъжа ти... Както и твоето майчинство ще е минимално вече... Няма ли възможност да намери друга работа? То не, че става лесно...  Confused В тази връзка - браво на мъжа на bibi! Дано наистина е това, което очаквате!

Нефер, ако се разболеете искам среща!  Wink Аз съм от лудите майки, дето искат детето да се разболее. Но все пак аз съм карала, де.

Гале, дано и при вас нещата се наредят... Вие толкова се радвахте, а и тук спънки... Стискам палци!  Hug

Мерси за пожеланията за Ели. Тя вече нама Т. Но и зъби няма пробили...  newsm78

Еlichka mama, дано и на Коко да му мине бързо хремата!

Какво друго щях да пиша??? А да, за царевичните - Данче, не са много полезна храна, така че по-добре избягвай да даваш. Иначе е много удобно, защото малчовците им се кефят, но не са най-доброто нещо!
Толкова от мен, че пак реве това овне... Ужас ви казвам......

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 22:07 от zar4e

# 650
Ани  Hug Hug Hug Hug Hug Hug и от мен!
Момичета мен ме побърква това овне. Снощи ставахме пак 100 пъти, докато заспи и пак и днес от 9:30 до 12 сън,а аз готвих пренареждах гардероби,абе с две думи си търсих работа.След това в парка се учихме да вървим все по смело се пуска и стои на едно място сам,но все още не смее да направи и крачка,но и това ще се случи.
Данче  и аз не съм давала още царевични пръчки,ама той и баткото не яде такива.
Гале дано да се оправят нещата със строителя ви  Praynig Praynig
Силви много неприятно това с заплатата,аз както вече ви се оплаках майчинство ще видя чак средата на другия месец,докато ми оправят документите ooooh!добре че мъжът ми ми остави парички като тръгваше че не ми се мисли как щях да се оправя ,освен всичко друго и сериозен ремонт направиха на хладилника(  Cry за съжаление вече не е клас А) ,но ако трябваше и нов да купя не знам какво щеше да е.

# 651
лелее,моми4ета,спрете се ве4е,много ми е неудобно така  Embarassed Аз вси4ки си ви уважавам,вси4ки сме си специални! Hug най-Убавите!!!даже според мен всяка от нас си има определна роля ,всяко мнение е много ваажно!понеже всяка от нас си пише по даден на4ин,4ак си ви представям като 4ета постовете  Hug Да ви кажа няколко пъти съм влизала да 4ета при мартенки ,февруарки,януарки...въобще съм им хвърляла по едно око,..абе не е така сякаш готино,дедазнам... при нас си е най-уютно Hug Hug Hug
галее,това с апартамента хи4 не зву4и добре,дано се разминат нещата,но ако трябва се обърнете към Господари на Ефира!..или някоя медия.
Живе ,много е неприятно с неуредиците по документи...добре 4е мъжа ти,ти е оставил пари4ки ,да сте спокойни Praynig
То и моето май4инство свърши преди 4 месеца ..много гадно така:(парите си хвър4ат ,а не полу4авам ве4е ,дано мъжът ми да има работа,4е той ни е спасението само  Hug
хайде бягам ве4е,много целувки и лека ве4ер ! Hug

# 652
  • София
Мацки, влизам да се похваля и аз с проходило овне! Днес направи първите си самостоятелни крачки и голяяяяяяяяям кеф - не се спря цял ден  Grinning  Тотално ми свърши и малкото свободно време, което имах!  ooooh!

За срещата - бройте и нас с дребното!

froh и bibi - браво на девойките! Казват, че колкото по-рано се откъснат от мама децата, толкова по-лесно и безболезнено било... Дано и при вас е така! Нас не са ни приели в ДГ, но и аз не горя от желание. Трудна ще е раздялата...  Blush  

bibi, браво на мъжа! В това мътно време да намериш по-добра работа, направо си е геройство! Всеки си наляга парцалите и се надява да не го сполети съкращение или намаляване на заплатата. Понякога имам чувството, че живеем в джунгла. Като зверове са станали повечето хора  Sad но... да не развалям настроението в темата!

metchopooh, съжалявам за лошите новини при вас и още повече, че няма да се видим в неделя! Дано скоро се похвалиш с добри вести!

*Галя*  #Cussing out  Направо съм възмутена от написаното! Само преди няколко месеца го взехте апартамента и така му се радваше... Аз не знам защо, но бях останала с впечатлението, че е готов т.е. само вътрешми работи довършителни и обзавеждане остават. Да не знаеш на кого и какво да се довериш в днешно време! Аман значи от безкрупулни и безсърдечни хора!  Crossing Arms

Данче и аз не давам пръчици. Нося хлебче, бисквити или оризови гризанки за всеки случай. По принцип избягвам да давам храна навън и се опитвам да яде само в определени часове (като Галя).

Хайде дамо тази нощ е по-спокойна за всички ни! Мойто овне сега заспа и аз отивам до него  Simple Smile

# 653
  • София
Много ми стана криво за Силвето, сега и за Галя...
Стискам ви палци, момичета  bouquet

Направо 10 години назад ни върнаха с измислената си криза.
Тамън бяхме дръпнали въздух малко и пак някой ни потопи надолу Confused

Малкото чудовище понеже не пие вода, му давам айран два пъти на ден по 100 мл
От храна много-много не се интересува и не се налага да я залъгвам засега, но и на мен не ми се струват добра идея царевичните пръчици.

# 654
Не бях влизала скоро и досега ви четох.
Много се ядосах на лошите новини за тези гадни заплати , без които за съжаление не можем.
Мили Ванили и моята свеки мина през това,и казва ,че вече й се пенсионира,но не й достига стаж и си наляга парцалите(колкото и гадно да звучи).
Аз се върнах на работа и сега е една бъркотия:
Майка ми спи вкъщи,когато мъжа ми е нощна смяна,защото аз излизам рано и тя пази децата.Той си идва,грабва големия и го кара на градина,после кара и майка ми до тях и гледа малката до 9 когато аз се прибирам,за да изляза отново към 7 на другия ден,следващите два дни ги гледам аз и така с тази работа на смени май никога няма да се разведем.... Joy
Иначе сме добре.Кари има 12 зъба и тежи 12 килограма на 81 сантиметра.
Ядем детската кухня и всичко останало,което и предложим,не отказва милата.
На 25и големия има турнир в НСА по футбол ,ако някоя от вас също ходи на там да се видим,а????

# 655
  • В сърцето на един мъж
 Добро утро  kaffeetrmker_2 малко да почета на спокойствие и аз

elf1980 - доста труден ви е графика, ама важното е че се справяте.
Силве - неприятно е. Наистина повечето работодатели се изхитриха и се оправдават с кризата. За мен е нечовешко да вземеш от хляба на хората  #2gunfire Защо все пак не дойдеш в неделя, може би малко ще се поободриш  Rolling Eyes
Гале - е #Cussing outгади, този преди месец не знаеше ли, че върви към фалит. Стискам палци да успеете заедно със строителя и с останалите собственици да решите нещата!!!  

За ани 2002 НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ВСЕОБЩОТО МНЕНИЕ!!!!!!!  Това ми напомня всъщност и за ВЕСИ МЕСИ тя също е супер сърдечна и уникален сладур!!!! Къде си мила

Еличка мама - дано се оправяте  Hug Зарче радвам се че вече малката няма температура

И аз понеже съм обещала, май е време за новия общ колаж
Всички мами, които искат, нека ми изпратят снимка на j.didi6eva@abv.bg до 17 май.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 11:07 от didi666

# 656
Силви, съжалявам за неприятностите. Не е малка сума и със сигурност си е намирала приложението. Ако мъжът ти е в IT сферата единственото нещо, което може да направи е да си потърси по-добра работа. На брат ми му намалиха по този начин заплатата и след два-три месеца си вдигна чукалата. Подобно понижение не е заради т.нар. криза, ами от лош мениджмънт и въобще управление на проекти... Пожелавам... по-добро Simple Smile

Присъединявам се към позитивите за Ани   bouquet като чета постовете ти винаги си представям мнооого-зъбa усмивка Grinning Stuck Out Tongue

И ето че всичко, което исках да пиша изфиряса... пуххх.
брейнсторм - царевични пръчици - твърдо НЕ. Ако ли не е написано всичко в съдържанието (мнглутамат, хидрогенирани мазнини) под т.нар. 'подобрители' се крият невероятни неща. Има солети в био магазините, които са супер. Леко по-скъпи от хрус-хрус, но пълнозърести и дълги и като дам на Сузи една я мотляви доста дълго време.

Галя - мислете и с адвокати.

По тоя повод се сещам - на Сузи още не сме правили прощъпулка... Свекър ми всеки път щом се повдигне въпроса и настоява съвсем сериозно да има или везни на Темида или съдийско чукче, че имало спешна нужда от адвокати в рода Grinning

хубав ден!

оп - за общия рожден ден - Няма да успеем да присъстваме за жалост, защото сме на кръщене на детенцето на кумовете.

# 657
  • Варна
Гале - е #Cussing outгади, този преди месец не знаеше ли, че върви към фалит. Стискам палци да успеете заедно със строителя и с останалите собственици да решите нещата!!!  
Той най-добре си е знаел, ами нашият апартамент е бил последния за продаване в кооперацията. Той и затова явно му беше хубава цената.  Crossing Arms Имаме си нотариален акт и договор със строителя с яки неустойки на ден, ама върви му вземи нещо ако има само пасиви. Пак ще се съветваме с адвоката, който наехме за сделката, ама не разчитам много. Едно паркомясто ако вземем без пари УРА ще викам.

Апартаментът е готов, но трябва да се сложат парапети на стълбите във входа и на терасите, да се сложи ел. табло и да се прокопае 100 метра канализация да се вържем. Един от собствениците си е направил труда да викне някаква фирма да дадат оферта за довършването и са казали към 50-60 хил. лв. Като ги разделим на 19 апартамента не е толкова тежко, даже в сравнение с други в това положение сме си супер. Ама знам ли ги съседите - кой ще дава пари, кой няма. Нали знаете междусъседките войни - все ще има някой да прави панаири и да бави нещата. А и това ВиК и ЕОН ще ни скъсат нервите 100 %.

Днес си подадох документите за детски надбавки - голямо писане, голямо нещо.  ooooh!

# 658
Гале, кой има право за детски надбавки?

# 659
Привет, момичета!
Теа също е с течен нос и ако случайно имам късмета да се оправи до неделя, ще дойдем, но не мога да кажа със сигурност. Ако се правят някакви точни сметки за присъстващите, то по-добре е да не ни броите.
Засега, толкова от мен, защото никак не съм в добра душевна кондиция...

Общи условия

Активация на акаунт