Ти си занемарена!

• 49 576
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 480
Мира, самозалъгваш се. Stop

Viliko, и аз мисля така.Дори да не се касае за други жени...веднъж един мой близък приятел ми сподели, че отдавна предпочита да свършва някои неща сам в банята пред това да докосне съпругата си.

# 481
  • София
Да, ама в подобна ситуация обикновено истината е, че тоя същия човек няма желание за секс с партньорката, а не - секса изобщо не го изтересува  Wink

Пълни глупости.
Просто различните хора са с различно либидо. И докато едни имат нужда от ежедневен секс, други не. Айде стига сте обобщавали.

# 482
Да, ама в подобна ситуация обикновено истината е, че тоя същия човек няма желание за секс с партньорката, а не - секса изобщо не го изтересува   Wink
Не е точно така.Познавайки някои мъже от години съм склонна да твърдя,че действително не ги интересува изобщо.Има и друг момент,някои мъже са комплексирани от малки момченца.Причината само те си я знаят,но проблемът не е задължително да е  "не ги интересува само половинката"Не стрелям на посоки-познавам лично такъв

Лично аз се чудя защо този пусти секс се изкачва на пиадестал и липсата му едва ли не погубва и връзки и любов и све ooooh!

Защото е така.
А хората,за които не е така дали са нормални или...

Ами има хора, на които не им се прави секс... В никакъв случай не бих ги нарекла ненормални, но не са мнозинство, особено мъжете такива.Така че няма какво да се чудиш защо на секса се придава такова значение... Единици са изключенията, за които наистина няма значение...
Разбира се,и аз не ги наричам ненормални.Всъщност не са чак единици.Поне такива наблюдения имам.Може пък да се движа в среди с асексуални хора знам ли Mr. Green

# 483
  • София
Аз мъж, който да не му се прави секс с години не познавам.  Peace Сигурно има и такива, но може би става дума за проблем някакъв. Различно често - да, някой по три пъти на ден, други веднъж в месеца, но с години да не се сещат...

# 484
Klemi според мен в такъв случай става дума за някакъв сериозен проблем.Много мъже избиват комплекси спейки напълно безразборни с жените.Други само се хвалят,а действително бройката не е хич голяма.Трети пък се затварят в себе си и се мъчат да убедят себе си,а също и околните,че секса е нещо безмислено,че е само вид спорт,че по-добре да се занимават с нещо друго,че не им харесва......като същевременно по този начин прехвърлят собственият си комплекс върху половинките си.

# 485
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Определено си личат семействата, които не правят "редовен" секс ...  в тези, които сексът им е о.к. са просто сияещи и двамата, спокойни и доволни от живота ...

Мрънкащите ги знам, че не правят секс ...

Но е истина, че се говори прекалено много за секса, в списания, телевизии, всичко е съсредоточено в това, което вече прави изказвания като моето да звучат смешно, въпреки, че са истина

# 486
Определено си личат семействата, които не правят "редовен" секс ...  в тези, които сексът им е о.к. са просто сияещи и двамата, спокойни и доволни от живота ...

Искрено завиждам на хората, на които им е достатъчен секс за да сияят и да са доволни от живота Wink

# 487
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Искрено завиждам на хората, на които им е достатъчен секс за да сияят и да са доволни от живота Wink

Ха-ха ... аз пък мисля, че на човек му трябва малко... да знае, че е обичан, желан, харесван ... останалото са  битовизми

# 488
Мира, имаш лично отношение па темата, която сама зачекваш тук... за какво го правиш?!?  Не ти ли стигнаха мненията, които получи преди време в собствената си тема?!? Личният ти опит и мнение не са адекватни, не превръщай темата в За и Против редовният секс. Ако имаш отново лични терзания по въпросът, пусни си тема, няма да си лишена от внимание. Peace

# 489

Мрънкащите ги знам, че не правят секс ...
Много точно казано. Аз така и не мога да проумея как ако наистина обичаш някого не искаш да си те гушне и да правите секс. Не го разбирам, защото аз съм си така, е не постоянно, но поне през ден не бих могла да си представя да не се гушнем с милото. За да не го направим, значи някой от нас би трябвало да има някакъв проблем, или здравословен, или да е наистина грохнал (но и това не е пречка след 3-4 дни на сухо Grinning ), или да не се обичаме  Cry
Това последното ми изглежда като най-вероятно за 2 души които предпочитат да са просто един вид съквартиранти и да не им дреме за никакъв секс, като казват че могат и без него. Е как можете ако наистина се обичате? Ама не само на думи да се обичате, а наистина обичаш човека до теб?

# 490

Ха-ха ... аз пък мисля, че на човек му трябва малко... да знае, че е обичан, желан, харесван ... останалото са  битовизми
Да, сигурно. Ако беше така момичетата от страниците на Плейбой щяха да са еталон за щастие.
В реалния живот, поне съдейки по хората около мен, е нужно много повече. И изобщо не говоря за пари.

# 491
Мира, имаш лично отношение па темата, която сама зачекваш тук... за какво го правиш?!?  Не ти ли стигнаха мненията, които получи преди време в собствената си тема?!? Личният ти опит и мнение не са адекватни, не превръщай темата в За и Против редовният секс. Ако имаш отново лични терзания по въпросът, пусни си тема, няма да си лишена от внимание. Peace
Не нямам лично мнение в конкретният случай Peace Ако не ти е приятно не чети Peace
Просто явно и мъжете понякога са като нас.Не си казват какъв конкретно им е проблемът,а я карат с недомлъвки както в случая."Занемарена си" вече е еквивалент на "Не ми стига секса" Подребен речник на мъжките изказвания ще е нужен на жените.
Според мен двойките,които нямат битови проблеми,здрави са,децата също,нямат заеми,харесват начина си на живот...също сияят от щастие.Много изнервени жени познавам,които пък редовно си правят секс.Вярно хората са различни.

# 492
Да, ама в подобна ситуация обикновено истината е, че тоя същия човек няма желание за секс с партньорката, а не - секса изобщо не го изтересува  Wink

Пълни глупости.
Просто различните хора са с различно либидо. И докато едни имат нужда от ежедневен секс, други не. Айде стига сте обобщавали.

Глупост е за теб, защото сигурно така ти изнася. За мен си е факт в повечето случаи, затова го споделям. Ако нямаш обект на желание, привличане, хормони и тн - е, как да ти се прави секс? В момента, в който се появи нещо, което да те запали - ще видиш как изведнъж се появява желанието.

# 493
Според мен двойките,които нямат битови проблеми,здрави са,децата също,нямат заеми,харесват начина си на живот...също сияят от щастие.
Мира, ти сериозно ли го мислиш това?
Ето, аз нямам битови проблеми, живеем добре с мъжа ми, пари не ни липсват, обаче ако няма редовен секс с който не само задоволяваме нуждите си, но и показваме любовта си един към друг, няма начин положението да е нормално.
Иначе, какво? Да живеем все едно сме съквартиранти ли (не че живеем на квартира, така се казва просто)?

# 494
  • София

Пълни глупости.

Глупост е за теб, защото сигурно така ти изнася. За мен си е факт в повечето случаи, затова го споделям. Ако нямаш обект на желание, привличане, хормони и тн - е, как да ти се прави секс? В момента, в който се появи нещо, което да те запали - ще видиш как изведнъж се появява желанието.

Абе Вилико, четеш ли или пак подкара през просото. И докато едни имат нужда от ежедневен секс, други не
Не съм написала БЕЗ секс. Написах, че честотата на правене на секс за различните хора е различна.

Общи условия

Активация на акаунт